ANTIOKSIKAPS MED ZINC anmeldelser

Allergi

Producent: Republikken Belarus

Udgivelsesformular: Kapsler

Analoger Antioxycaps med zink

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 0 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 0 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 37 rubler. Analog dyrere på 37 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 39 rubler. Analog dyrere på 39 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 39 rubler. Analog dyrere på 39 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 43 rubler. Analog dyrere på 43 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 52 rubler. Analog dyrere på 52 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 127 rubler. Analog dyrere på 127 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 152 rubler. Analog dyrere med 152 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 165 rubler. Analog dyrere med 165 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 170 rubler. Analog er dyrere for 170 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 181 rubler. Analog mere med 181 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 199 rubler. Analog dyrere for 199 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 210 rubler. Analog dyrere med 210 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 248 rubler. Analog dyrere med 248 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 280 rubler. Analog er dyrere ved 280 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 338 rubler. Analog dyrere på 338 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 347 rubler. Analog dyrere på 347 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 359 rubler. Analog dyrere ved 359 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 377 rubler. Analog dyrere på 377 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 410 rubler. Analog dyrere med 410 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 419 rubler. Analog dyrere på 419 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 453 rubler. Analog dyrere på 453 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 479 rubler. Analog dyrere med 479 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 611 rubler. Analog er dyrere på 611 rubler

Instruktioner til brug med antioxidanter zink

Frigivelsesform, sammensætning og emballage

Bløde gelatinekapsler, aflange med søm, elastisk, rød; Indholdet af kapslerne er en homogen oliesuspension af rød farve med en olieagtig, ikke-rancid lugt og smag.

Hjælpestoffer: majsolie, raffineret solsikkeolie, hydreret sojabønneolie, bivoks, renset lecithin.

10 stk. - blister (1) - pakker pap.
10 stk. - blister (2) - pakker pap.
10 stk. - blister (3) - pakker pap.

Farmakologisk aktivitet

Komplekset af vitaminer med et sporstof. Virkning af lægemidlet på grund af virkningerne af dens indgående komponenter, ascorbinsyre (C-vitamin), α-tocopherol-acetat (vitamin E), betakarotena (provitamin A) og zink.

Farmakokinetik

Virkningen af ​​lægemidlet Antioxycaps med zink er den kumulative virkning af dets komponenter, derfor er kinetiske observationer ikke mulige; Samlet set kan komponenterne ikke spores ved hjælp af markører eller bioassays.

vidnesbyrd

- til forebyggelse af hypo- og avitaminose (A, C og E) og manglen på zinkioner i kroppen

- at øge aktiviteten af ​​ikke-specifikke kroppsforsvarsfaktorer

- øget fysisk og psykisk stress

- genindvindingsperioden efter længerevarende eller alvorlige sygdomme (herunder smitsomme sygdomme)

- astheniske tilstande i forskellige ætiologier

- som led i behandlingen af ​​alkoholudtrækssyndrom og nikotinafhængighed

- ubalanceret og utilstrækkelig ernæring.

Doseringsregime

Ved anvendelse af antioxidanter med zink til profylaktiske formål er lægemidlet ordineret til voksne og børn over 14 år, 1 kapsel 1 gang / dag. Kursus - 1-3 måneder. Udfører gentagne kurser på anbefaling af en læge.

Når du anvender antioxidanter med zink til medicinske formål, fastsætter lægen i overensstemmelse med de relevante indikationer dosen af ​​lægemidlet afhængigt af den kliniske situation og under hensyntagen til patientens behov for vitaminer og mikroelementer.

Lægemidlet bør tages efter måltider med vand.

Bivirkninger

Mulige: allergiske reaktioner.

Ved langvarig anvendelse i høje doser: anæmi, udvikling af symptomer på kobbermangel.

Kontraindikationer

- børns alder op til 14 år

- Overfølsomhed overfor lægemidlet.

Brug under graviditet og amning

Data om sikkerhed og virkning af lægemidlet Antioxycaps med zink under graviditet og amning (amning) gives ikke.

Brug til børn

Kontraindikationer: børn under 14 år.

Særlige instruktioner

På baggrund af brugen af ​​stoffet Antioxycaps med zink bør mejeriprodukter undgås, fordi dette kan forstyrre absorptionen af ​​zinksalte fra fordøjelseskanalen.

På baggrund af stoffet bør ikke drikke alkohol.

overdosis

I øjeblikket er der ikke rapporteret om tilfælde af overdosering af antioxidantzink.

Drug interaktion

Med samtidig anvendelse af lægemidlet med SCS, antibiotika fra tetracyclingruppen samt ethanol og ethanolholdige lægemidler reduceres den terapeutiske virkning af provitamin A.

Tocopherol kan øge effektiviteten af ​​antikonvulsiva hos patienter med epilepsi, der har et forøget indhold af lipidperoxidationsprodukter i blodet.

Det anbefales ikke at anvende samtidig i andre multivitaminpræparater for at undgå overdosering.

Betingelser for opbevaring

Lægemidlet bør opbevares utilgængeligt for børn, tørre, beskyttet mod lys, ved en temperatur på 15 ° til 25 ° C. Holdbarhed - 2 år.

Salgsvilkår for apotek

Lægemidlet er godkendt til brug som et middel til OTC.

Anmelder: Tatyana (neutral anmeldelse)

Efter fødslen, et eller andet sted i den femte måned, begyndte mit hår at klatre meget stærkt, min negle var heller ikke i bedste stand. En ven rådgav mig om et kompleks af vitaminer Antioxycaps med zink. Jeg tog det en gang om dagen i 3 måneder. Når du bruger lægemidlet, kan du ikke spise mejeriprodukter. Den indeholder sporelement Minskinterkapsk, vitaminer A, C, E, Zn. Dette kompleks af vitaminer bruges til fysisk anstrengelse, underernæring, mental overstyring, til forebyggelse af hypoavitaminose. Jeg drak stoffet i lang tid, men jeg så ikke noget specielt resultat: mit hår klatrede og klatrede. Huden blev bedre, neglens tilstand forbedret, de blev mindre eksfolieret. Jeg tror på opsvinget efter fødslen valgte de forkerte vitaminer. En væsentlig fordel ved antioxidanter med zink er prisen på lægemidlet sammenlignet med lignende lægemidler betydelige gevinster. Jeg fandt ingen bivirkninger eller allergiske reaktioner i mig selv. For at forebygge den generelle styrke i kroppen i efteråret-foråret er de ret egnede.

Anmelder: Katya (positiv anmeldelse)

Kvalitetssæt af vitaminer

Fordele: effektivitet, lave omkostninger

Jeg køber disse vitaminer til hele familien. Det er især godt at bruge dem i perioder umiddelbart efter sygdom, når kroppen er svækket ved udsættelse for antibiotika. Når du begynder at drikke disse kapsler, bemærker du hurtigt effekten. Hudtilstanden forbedres, håret er mere skinnende og tykt, øjnene bliver mindre trætte efter en hel dag med at sidde ved computeren. Kostprisen ved vitaminer sjov - 40 rubler per pakke. Der var ingen bivirkninger efter dem. Hvis du har hudproblemer, kan du forsøge at gøre som jeg gør - klem indholdet af kapslerne og bland dem med en fugtighedscreme, når du laver en maske på dit ansigt. Nice hjælper.

Anmeldelse forfatter: Prikhodko M. (positiv anmeldelse)

Fordele: Tilskud vitamin mangel og zink, hjælper med gastrointestinale sygdomme

Ulemper: Kan ikke være børn under 14 år

Han udpegede en gastroenterolog som en del af den komplekse behandling af gastritis og gastroduodenitis. Praktisk at drikke kun en kapsel. Den er lyse rød i farve, som i sig selv er positiv og tilpasser sig et positivt resultat af behandling og af stor størrelse, men det er let at sluge, det glider uden problemer. De udpegede mig til at drikke i to måneder, jeg havde endda ikke 20 kapsler pr. Pakke i en måned, jeg købte tre gange for et kursus. Ikke tilgængelig på alle apoteker, måtte bestilles. Gastrit blev helbredt, men efter at have taget kurset bemærkede hun også, at det blev lettere at vågne om morgenen, jeg forbliver kraftig længere om aftenen, og som mørke falder, har jeg ikke tendens til at sove som før. Blev samlet og mere rolig.

Anmeldelse forfatter: Alexander (positiv anmeldelse)

Fordele: Styrker immunforsvaret, nærer kroppens reproduktive system.

Min kones veninde var på forretningsrejse i Hviderusland, da hun kom tilbage, bragte hun os to pakker af multivitaminer Antioxycaps med zink som gave. Han begyndte at drikke kapslerne, og et sted om ti dage følte han virkelig en styrke og effektivitet. Bare vejret blev dårligt, men influenza og kulde i efteråret forstyrrede os ikke. Desuden læser jeg, at zink styrker reproduktiv funktion, hvilket er særligt vigtigt for mig. Jeg følte mig direkte, at ungdom og mod igen vendte tilbage til vores familieliv, det er først og fremmest behageligt. Nu kan jeg modstå en stor fysisk anstrengelse, blive mindre træt, sæt et drivhus på balkonen, dyrk hvidløg og ingefær der, de indeholder meget zink.

Anmelder: Anna (negativ anmeldelse)

Nyttigt for kvinder og mænd.

Fordele: tilgængelighed, pris

Ulemper: ikke fundet

I løbet af sæsonen af ​​forkølelse og lav immunitet drikker vi vitaminer sammen med hele familien, da sommertid er ikke altid nok. Endnu engang gik jeg til apoteket for kompleksitet, og apoteket råde mig til at få Antioxix piller, da det er fra samme prisklasse, men det har et "udvidet spektrum af handling." Det er meningen, at det også er nyttigt for kvinder, da dets bestanddele vitaminer A og E hjælper med at styrke hår og negle, mens zink er nyttigt for mænd, både for små og store. I drenge bidrager det til udviklingen af ​​hormonet testosteron under pubertet (alligevel er kontraindikationer børn under 14 år!) Og hos mænd bruges det til at forebygge infertilitet og prostata sygdom.

Internet Ambulance Medical Portal

På manglerne fundet email [email protected]

statistik
I løbet af dagen blev der tilføjet 18 spørgsmål, 20 svar blev skrevet, 4 af dem var svar fra 3 eksperter på 4 konferencer.

Siden 4. marts 2000 har 375 specialister skrevet 511.756 svar på 2.329.486 spørgsmål.

Klager Rating

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes Sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blood Sugar395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Drug rating

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-thyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glucose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

Antioxidanter med zink

Fundet i 20 spørgsmål:

. Ca. 3-4 måneder siden blev jeg diagnosticeret med ovulatorisk syndrom. Ingen behandling blev ordineret, kun vitaminer blev ordineret (antioxidanter med zink). Tidligere var den månedlige meget rigelig (3-4 dage) og resterne er stadig. at åbne

. Jeg blev ordineret på dag 5-15 af cyklus folinsyre + neuromultivitis 1 tablet 3 r. Dag, fra dag 16-25 cyklussen af ​​antioxidanter med zink 1 bord 2 gange om dagen. Jeg skar disse piller, ærligt, nogle gange savnet, glemte. De sagde at komme ind i tre. at åbne

Foreskrevne antioxidanter med zink og selen. Apoteket gav to pakker - en med zink, en med selen. De sagde (på apoteket) at tage både det og det. Dvs. sammen i en kapsel sker ikke og behøver to. Så hvordan man tager. at åbne

Hej! Fortæl mig venligst, kan jeg gendanne mig fra antioxidant vitaminzink? at åbne

. mig lidt cervikal erosion. Lægen foreskrev: Unidox Soljuab, antioxidanter med zink, amoxicillin, neo-penotran, aloe 1.0 intramuskulært, difluzol, indomethacin, ultralyd med hydrocortison. Sørg for at have så mange stoffer. at åbne

. foreskrevet behandling. Det hjalp. Og nu begyndte hun, som instrueret af immunologen, at tage antioxidanter med zink. Akne optrådte igen. Fortæl mig om du kan få acne igen om at tage antioxidanter med zink. at åbne

Hej, jeg ved ikke engang, hvilket afsnit der skal skrives. Hvilken slags sygdom kan det være? Afholder en lang tid, flere år. Træthed, generel svaghed, meget ofte vil du... åben (1 mere besked)

7. marts 2010 / Sergey

. tre dage. Hvis du føler dig værre, skal du tage Antioxycaps med Zink efter dette kursus (helst). Forværring af trivsel i de første dage er god. Hvis du har spørgsmål eller føler dig lettet, skriv til. at se

. GATE I 3 POSITIONER LEVERES TIL STILLINGER AF LÆGEREN Lægen sagde det er sådan, hvordan man åbner en V-CAMMING CREATIVE APPLICATION CAPTURE MED ANYOXYPACK MED ZINKOLIE OG MESIM, SOM DEN ER VED AF KALA ANALYSE CRAVE Salve at åbne

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

23. marts 2009 / roma

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at se

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

. tilbage. Jeg vendte mig til gynækologen, så på mig og sagde, at det var normalt, det var modning, jeg foreskrev antioxidanter med zink og selen. Efter et par uger gik jeg til de sædvanlige perioder. Men efter det bogstaveligt i 3 uger. at åbne

Anmeldelser af stoffet Antioxycaps

Indikationer for brug

Diskussion af stoffet Antioxycaps i moms records

Jeg blev ordineret - folk, Vit E fra 16 DC til 25 DC, jeg drikker magnesium selv og drak mig selv før jeg drikker jod -200, jeg har antioxidanter til min mand, jeg har helt sikkert sagt folk, jeg drak fiskeolie seks måneder før planlægning, nu er det uønsket, der er Vit A meget - og han er teratogen, så hun besluttede ikke at drikke.

Han skal specifikt plante folsyre (for at forbedre hovederne, pigen skrev dig korrekt, så der ikke var nogen patologi) og antioxidanter med zink er nødvendige for at forbedre motoraktiviteten.

Ingen svinekød bragte mig noget godt, bedre oksekød, mere nyttigt. og selen kan opnås med lægemidlet Antioxycaps med landsbyen, der er det mere end i svinekød.

Jeg har et langt skrald ud. efter rensning kom M nøjagtigt på dag 28. Men jeg kender ikke engang olien. omsider henvendt sig til en erfaren læge. Udpeget Unidox og antioxidanter. Alt sluttede hurtigt og uden konsekvenser.

Jeg køber vitaminer. For hvad penge er nok. Jeg kan alfabet, jeg kan forkæle Elevit, jeg kan Gravitus brusende (nu drikker jeg disse og min mand alfabetet), men jeg kan simpelthen antioxidanter. Fluconazol er fra svampe og trusser. Efter Ab er de ofte.

. hormonelle svangerskabsforebyggende midler, dette er hvis du ikke har planlagt en graviditet. Menstruationen bliver knappe og smertefri - bare paradis. Jeg husker også det var, lægen skrev mig en antioxidase vitaminer med selen, i den måned, da jeg tog dem, gik mine perioder meget lettere end normalt. Måske en tilfældighed, men måske er der virkelig noget i det. Når der var en annonce for stoffet Remens, var en af ​​indikationerne for dens anvendelse smertefulde perioder. Jeg accepterede, men jeg havde ikke tid til at evaluere det, bare i den måned blev jeg gravid med mit første barn, og de månedlige, henholdsvis, kom ikke. Men shpu bedre ikke at drikke, virkningen af ​​den er lille, kun kvalme. Nogle rådgiver drikke, men på en tablet om dagen for 2.

Internet Ambulance Medical Portal

På manglerne fundet email [email protected]

statistik
I løbet af dagen blev der tilføjet 18 spørgsmål, 20 svar blev skrevet, 4 af dem var svar fra 3 eksperter på 4 konferencer.

Siden 4. marts 2000 har 375 specialister skrevet 511.756 svar på 2.329.486 spørgsmål.

Klager Rating

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes Sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blood Sugar395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Drug rating

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-thyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glucose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

Antioxidanter med zink

Fundet i 20 spørgsmål:

. Ca. 3-4 måneder siden blev jeg diagnosticeret med ovulatorisk syndrom. Ingen behandling blev ordineret, kun vitaminer blev ordineret (antioxidanter med zink). Tidligere var den månedlige meget rigelig (3-4 dage) og resterne er stadig. at åbne

. Jeg blev ordineret på dag 5-15 af cyklus folinsyre + neuromultivitis 1 tablet 3 r. Dag, fra dag 16-25 cyklussen af ​​antioxidanter med zink 1 bord 2 gange om dagen. Jeg skar disse piller, ærligt, nogle gange savnet, glemte. De sagde at komme ind i tre. at åbne

Foreskrevne antioxidanter med zink og selen. Apoteket gav to pakker - en med zink, en med selen. De sagde (på apoteket) at tage både det og det. Dvs. sammen i en kapsel sker ikke og behøver to. Så hvordan man tager. at åbne

Hej! Fortæl mig venligst, kan jeg gendanne mig fra antioxidant vitaminzink? at åbne

. mig lidt cervikal erosion. Lægen foreskrev: Unidox Soljuab, antioxidanter med zink, amoxicillin, neo-penotran, aloe 1.0 intramuskulært, difluzol, indomethacin, ultralyd med hydrocortison. Sørg for at have så mange stoffer. at åbne

. foreskrevet behandling. Det hjalp. Og nu begyndte hun, som instrueret af immunologen, at tage antioxidanter med zink. Akne optrådte igen. Fortæl mig om du kan få acne igen om at tage antioxidanter med zink. at åbne

Hej, jeg ved ikke engang, hvilket afsnit der skal skrives. Hvilken slags sygdom kan det være? Afholder en lang tid, flere år. Træthed, generel svaghed, meget ofte vil du... åben (1 mere besked)

7. marts 2010 / Sergey

. tre dage. Hvis du føler dig værre, skal du tage Antioxycaps med Zink efter dette kursus (helst). Forværring af trivsel i de første dage er god. Hvis du har spørgsmål eller føler dig lettet, skriv til. at se

. GATE I 3 POSITIONER LEVERES TIL STILLINGER AF LÆGEREN Lægen sagde det er sådan, hvordan man åbner en V-CAMMING CREATIVE APPLICATION CAPTURE MED ANYOXYPACK MED ZINKOLIE OG MESIM, SOM DEN ER VED AF KALA ANALYSE CRAVE Salve at åbne

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

23. marts 2009 / roma

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at se

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

. Efter, hvordan alting vendte tilbage til det normale, begyndte jeg at drikke immun. Anologisk reaktion. Det var sidste år. I dag drak jeg antioxidanter med zink, tænkte for forebyggende formål at drikke i to uger - og allerede efter den første. at åbne

. tilbage. Jeg vendte mig til gynækologen, så på mig og sagde, at det var normalt, det var modning, jeg foreskrev antioxidanter med zink og selen. Efter et par uger gik jeg til de sædvanlige perioder. Men efter det bogstaveligt i 3 uger. at åbne

Antioxidanter med zink

Zinkantioxidanter: brugsanvisning og anmeldelser

Latin navn: Antioxycaps med zink

Aktiv ingrediens: multivitaminer + andre lægemidler (multivitaminer + andre lægemidler)

Producent: Minskintercaps (Republikken Belarus)

Aktualisering af beskrivelse og foto: 10/24/2018

Zinkantioxidanter - et multivitaminholdigt zink.

Frigivelse form og sammensætning

Doseringsformular - kapsler: blød gelatin, rød, aflang indholdet er en oliesuspension af rød farve med en ikke-rancid lugt (kan stratificeres under opbevaring). Pakning: Blisterpakninger (blærer) - 10 stk. Hver, i en kartonæske 2 pakninger (blister).

Sammensætning 1 kapsel:

  • aktive forbindelser: ascorbinsyre - 100 mg, alfa-tocopherolacetat - 30 mg, betakaroten - 6 mg (30% oliesuspension - 20 mg), zinkoxid - 10 mg (baseret på zink - 8 mg);
  • Yderligere komponenter: renset lecithin, bivoks, solsikkeolie;
  • sammensætningen af ​​kapselskallen: farmaceutisk gelatine, renset vand, methylparahydroxybenzoat, titandioxid, glycerol, farvestof Charming Red E.

Farmakologiske egenskaber

De farmakologiske egenskaber ved antioxidanter med zink skyldes virkningen af ​​de aktive ingredienser indeholdt i kapslerne.

Ascorbinsyre (C-vitamin) øger kroppens modstand mod infektioner og dets adaptive kapacitet. Forhøjer kolesterol metabolisme, aktiverer kulhydrat-protein metabolisme, øger blodkoagulering, deltager i reguleringen af ​​kroppens redox processer. Forbedrer vævregenerering, syntese af collagen, procollagen og steroidhormoner.

Alfa-tocopherolacetat (E-vitamin) normaliserer funktion og struktur i membranerne af erythrocytter, stabiliserer styrken af ​​dobbeltbindingerne i umættede fedtsyrer, hvorved undertrykkelse af oxidation af fedt i kroppen og hæmmer dannelsen af ​​disse giftige peroxider. Involveret i biosyntesen af ​​proteiner, hæm og collagen, aktivere celleproliferation, forbedrer funktionen af ​​væv respiration og andre vitale processer i cellemetabolisme.

Betacaroten er en antioxidantgruppe af carotenoider med antiinflammatorisk virkning. Stand til at binde aktivt oxygen og således beskytte cellulære strukturer fra de skadelige virkninger af frie radikaler produceret i store mængder, når de negative virkninger af miljøfaktorer og i tilfælde af patologiske processer i kroppen.

Zink er involveret i processen med hæmatopoiese, endokrine regulering, biokemiske reaktioner i kroppen, dannelsen af ​​en række hormoner (herunder seksuel), der danner mentale reaktioner, fremgangsmåderne for interaktion af immunceller, metabolisme af fedtstoffer, proteiner, kulhydrater og nukleinsyrer. Inkluderet i de enzymer, der stabiliserer og beskytter cellemembraner. Det er en integreret del af bugspytkirtelsaft. Fremmer bedre absorption og virkning af B-vitaminer.

Indikationer for brug

Zinkantioxidanter bruges til at forebygge og behandle vitaminmangel (vitamin A, C, E) og zinkionmangel.

Betyder også ordineret i følgende tilfælde:

  • hyppige forkølelser (for at øge kroppens modstand)
  • øget mental og fysisk stress
  • astheniske tilstande af forskellige etiologier;
  • nyttiggørelsesperiode efter alvorlige og / eller langvarige sygdomme, herunder smitsomme sygdomme
  • dårlig eller ubalanceret kost
  • nikotinafhængighed, alkoholabstinenssyndrom (kompleks terapi).

Kontraindikationer

  • børns alder op til 14 år;
  • graviditetsperioden og amning
  • hypervitaminose A og / eller E;
  • øget følsomhed over for komponenterne i Antioxycaps med zink.

Instruktioner til brug antioxidanter zink: metode og dosering

Kapsler skal tages oralt efter måltider, synke helt med tilstrækkeligt vand.

Til profylaktiske formål foreskrives antioxidanter med zink 1 kapsel 1 gang pr. Dag i løbet af 1 til 3 måneder.

Til terapeutiske formål bestemmes dosis af lægemidlet individuelt afhængigt af typen, arten og sværhedsgraden af ​​tilstanden / sygdommen. Samtidig er kroppens behov for zink, vitaminer A, C, E nødvendigvis taget i betragtning.

Gentagne kurser udføres i overensstemmelse med henstillinger fra den behandlende læge.

Bivirkninger

I henhold til instruktionerne, kan ANTIOXICAPS zink forårsage allergiske reaktioner (sædvanligvis kløe og nældefeber), hvis patienten har en særhed af eventuelle lægemiddelbestanddelene.

Med langtidsindtagelse i høje doser kan agenten bidrage til udviklingen af ​​anæmi og kobbermangel.

overdosis

Ved overskridelse af de anbefalede doser kan der forekomme uspecifikke bivirkninger: rødmen i huden, kvalme, diarré og andre symptomer. Alle fænomener forsvinder som regel efter ophør af behandlingen.

Særlige instruktioner

I løbet af behandlingen anbefales det at afholde sig fra brugen af ​​mejeriprodukter, fordi de hæmmer absorptionen af ​​zinksalte fra fordøjelseskanalen.

For at undgå overdosis må du ikke tage andre multivitaminer.

Du bør også undgå at tage alkoholholdige drikkevarer.

Brug under graviditet og amning

Under graviditet og amning anbefales det ikke at tage antioxidanter med zink.

Brug i barndommen

I pædiatri anvendes antioxidanter med zink ikke til behandling af børn under 14 år.

Drug interaktion

Terapeutisk aktivitet af betacaroten kan reduceres med ethanol og ethanolholdige lægemidler, tetracyclin-antibiotika og kortikosteroider.

Orale præventionsmidler reducerer absorptionen af ​​vitamin C.

Absorptionen af ​​vitaminerne A og E reducerer kolestiramin og afføringsmidler indeholdende mineralolie.

E-vitamin kan øge virkningen af ​​vitamin A og D samt antikonvulsiva i epilepsipatienter, hvis de opdages i blodet forøget indhold af produkter af lipidperoxidation.

C-vitamin forøger jernabsorptionen, øger risikoen for krystalluri hos patienter, der får salicylater og kortvirkende sulfonamider.

analoger

Ifølge ligheden mellem virkningsmekanismer modstykker ANTIOXICAPS zink kan betragtes følgende lægemidler: ANTIOXICAPS med selen, Velma, Vitrum Beauty, Vitrum Beauty Elite, Vitrum Vision, Vitrum Perfomens, Gitagamp, Dekamevit, Dr. Tice Gerovital, Livolin Forte Moriamin Forte Pantovigar, perfekt og et al.

Betingelser for opbevaring

Holdbarheden er højst 2 år fra fremstillingsdatoen under forudsætning af de anbefalede opbevaringsforhold: tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde, temperatur på 15-25 ° C.

Salgsvilkår for apotek

Solgt uden recept.

Anmeldelser af antioxidanter med zink

Anmeldelser af antioxidanter med zink er for det meste positive. Disse vitaminer tager at styrke immunsystemet, forebyggelse og god bedring for forkølelse, med skørt hår og negle, med fejlernæring, fysisk og psykisk stress, i komplekset terapi af kroniske sygdomme.

En yderligere fordel ved vitaminkomplekset, mange betragter den lave pris. Ulemperne omfatter aldersgrænsen (det anbefales ikke at give børn under 14 år), samt behovet for at afstå fra at tage mejeriprodukter i løbet af kurset.

Prisen på antioxidanter med zink i apoteker

Prisen på antioxidanter med zink er 180-195 rubler. pr pakning med 20 kapsler.

ANTIOKSIKAPS MED ZINC

◊ Bløde gelatinekapsler, aflange med søm, elastisk, rød; Indholdet af kapslerne er en homogen oliesuspension af rød farve med en olieagtig, ikke-rancid lugt og smag.

Hjælpestoffer: majsolie, raffineret solsikkeolie, hydreret sojabønneolie, bivoks, renset lecithin.

10 stk. - blister (1) - pakker pap.
10 stk. - blister (2) - pakker pap.
10 stk. - blister (3) - pakker pap.

Komplekset af vitaminer med et sporstof. Virkning af lægemidlet på grund af virkningerne af dens indgående komponenter, ascorbinsyre (C-vitamin), α-tocopherol-acetat (vitamin E), betakarotena (provitamin A) og zink.

- til forebyggelse af hypo- og avitaminose (A, C og E) og manglen på zinkioner i kroppen

- at øge aktiviteten af ​​ikke-specifikke kroppsforsvarsfaktorer

- øget fysisk og psykisk stress

- genindvindingsperioden efter længerevarende eller alvorlige sygdomme (herunder smitsomme sygdomme)

- astheniske tilstande i forskellige ætiologier

- som led i behandlingen af ​​alkoholudtrækssyndrom og nikotinafhængighed

- ubalanceret og utilstrækkelig ernæring.

- børns alder op til 14 år

- Overfølsomhed overfor lægemidlet.

Ved anvendelse af antioxidanter med zink til profylaktiske formål er lægemidlet ordineret til voksne og børn over 14 år, 1 kapsel 1 gang / dag. Kursus - 1-3 måneder. Udfører gentagne kurser på anbefaling af en læge.

Når du anvender antioxidanter med zink til medicinske formål, fastsætter lægen i overensstemmelse med de relevante indikationer dosen af ​​lægemidlet afhængigt af den kliniske situation og under hensyntagen til patientens behov for vitaminer og mikroelementer.

Lægemidlet bør tages efter måltider med vand.

Mulige: allergiske reaktioner.

Ved langvarig anvendelse i høje doser: anæmi, udvikling af symptomer på kobbermangel.

Med samtidig anvendelse af lægemidlet med SCS, antibiotika fra tetracyclingruppen samt ethanol og ethanolholdige lægemidler reduceres den terapeutiske virkning af provitamin A.

Tocopherol kan øge effektiviteten af ​​antikonvulsiva hos patienter med epilepsi, der har et forøget indhold af lipidperoxidationsprodukter i blodet.

Det anbefales ikke at anvende samtidig i andre multivitaminpræparater for at undgå overdosering.

På baggrund af brugen af ​​stoffet Antioxycaps med zink bør mejeriprodukter undgås, fordi dette kan forstyrre absorptionen af ​​zinksalte fra fordøjelseskanalen.

På baggrund af stoffet bør ikke drikke alkohol.

Antioxidanter med zink

ANTIOXYCAPS WITH ZINCUM

Find i et apotek og køb antioxidanter med zink

Antioxcaps med zinkinstruktion
Vælg udgivelsesformular

ANTIOKSIKAPS MED ZINC Instruktioner
kapsler

Bløde gelatinekapsler, aflange med søm, elastisk, rød; Indholdet af kapslerne er en homogen oliesuspension af rød farve med en olieagtig, ikke-rancid lugt og smag.

Hjælpestoffer: majsolie, raffineret solsikkeolie, hydreret sojabønneolie, bivoks, renset lecithin.

10 stk. - blister (1) - pakker pap.
10 stk. - blister (2) - pakker pap.
10 stk. - blister (3) - pakker pap.

Komplekset af vitaminer med et sporstof

Komplekset af vitaminer med et sporstof. Virkning af lægemidlet på grund af virkningerne af dens indgående komponenter, ascorbinsyre (C-vitamin), α-tocopherol-acetat (vitamin E), betakarotena (provitamin A) og zink.

Virkningen af ​​lægemidlet Antioxycaps med zink er den kumulative virkning af dets komponenter, derfor er kinetiske observationer ikke mulige; Samlet set kan komponenterne ikke spores ved hjælp af markører eller bioassays.

- til forebyggelse af hypo- og avitaminose (A, C og E) og manglen på zinkioner i kroppen

- at øge aktiviteten af ​​ikke-specifikke kroppsforsvarsfaktorer

- øget fysisk og psykisk stress

- genindvindingsperioden efter længerevarende eller alvorlige sygdomme (herunder smitsomme sygdomme)

- astheniske tilstande i forskellige ætiologier

- som led i behandlingen af ​​alkoholudtrækssyndrom og nikotinafhængighed

- ubalanceret og utilstrækkelig ernæring.

- børns alder op til 14 år

- Overfølsomhed overfor lægemidlet.

Data om sikkerhed og virkning af lægemidlet Antioxycaps med zink under graviditet og amning (amning) gives ikke.

Ved anvendelse af antioxidanter med zink til profylaktiske formål er lægemidlet ordineret til voksne og børn over 14 år, 1 kapsel 1 gang / dag. Kursus - 1-3 måneder. Udfører gentagne kurser på anbefaling af en læge.

Når du anvender antioxidanter med zink til medicinske formål, fastsætter lægen i overensstemmelse med de relevante indikationer dosen af ​​lægemidlet afhængigt af den kliniske situation og under hensyntagen til patientens behov for vitaminer og mikroelementer.

Lægemidlet bør tages efter måltider med vand.

Mulige: allergiske reaktioner.

Ved langvarig anvendelse i høje doser: anæmi, udvikling af symptomer på kobbermangel.

I øjeblikket er der ikke rapporteret om tilfælde af overdosering af antioxidantzink.

Med samtidig anvendelse af lægemidlet med SCS, antibiotika fra tetracyclingruppen samt ethanol og ethanolholdige lægemidler reduceres den terapeutiske virkning af provitamin A.

Tocopherol kan øge effektiviteten af ​​antikonvulsiva hos patienter med epilepsi, der har et forøget indhold af lipidperoxidationsprodukter i blodet.

Det anbefales ikke at anvende samtidig i andre multivitaminpræparater for at undgå overdosering.

På baggrund af brugen af ​​stoffet Antioxycaps med zink bør mejeriprodukter undgås, fordi dette kan forstyrre absorptionen af ​​zinksalte fra fordøjelseskanalen.

På baggrund af stoffet bør ikke drikke alkohol.

Lægemidlet bør opbevares utilgængeligt for børn, tørre, beskyttet mod lys, ved en temperatur på 15 ° til 25 ° C. Holdbarhed - 2 år.

Lægemidlet er godkendt til brug som et middel til OTC.

Oplysningerne fremgår af referencen til Vidal medicin.
Sidst opdateret beskrivelse 28.09.2011

ANTIOKSIKAPS MED ZINC Instruktioner
kapsler

Bløde gelatinekapsler, aflange med søm, elastisk, rød; Indholdet af kapslerne er en homogen oliesuspension af rød farve med en olieagtig, ikke-rancid lugt og smag.

Hvordan er zink godt for huden, og hvordan fjerner det acnebetændelse?

I de senere år er zinktilskud til behandling af acne ofte blevet spioneret. I denne artikel vil vi forsøge at adskille alle fordele og ulemper ved sådan behandling, og vigtigst af alt, hvordan er zink godt for huden?

Zink er et fremragende mineral til behandling af acne, især hvis det ikke er nok i kroppen. Det påvirker primært immunsystemet, hvilket reducerer manifestationen af ​​kronisk inflammation.

Hvilke resultater kan man forvente fra zinkbehandling? Det hele afhænger af sværhedsgraden af ​​sygdommen: Hvis begyndelsen af ​​acne skyldes immunitet, så vil du se de reelle fordele ved zink.

Imidlertid lider næsten enhver acne patient i nogen grad af kronisk inflammation, så når man behandler acne med zink, vil alle i det mindste se den mindste forbedring i deres hud.

Forskere i gennemsnit observerer en 50% reduktion i akne med zinkbehandling, og nogle ser en forbedring i huden på mere end 65%.

Hvis du er heldig, kan zink godt sætte en stopper for behandlingen af ​​acne.

Fra denne artikel vil du lære:

Zinkmangel forårsager akne tilbøjelig hud

Manglende zink i kroppen - et meget almindeligt fænomen. Det anslås, at mere end to milliarder mennesker over hele verden har et underskud, og derfor forbruger ikke engang mindste dosis på 15 mg om dagen.

Symptomer på zinkmangel omfatter dårlig sårheling, acne, depression og hårtab.

Mange mennesker har aldrig stillet spørgsmål som: Hvad er zink? Hvad er hans daglige indtag? Hvilke fødevarer er rige på zink? Hvis du ikke kan besvare disse spørgsmål, så er det meget sandsynligt, at du også lider af dens mangel.

Acne er et af de mest almindelige symptomer. På internettet kan du finde en masse positive anmeldelser og en masse historier om hvordan folk slap af acne ved hjælp af zinktilskud eller zinksalve.

Blandt de særligt spændende historier:

  • Komplet eliminering af små acne inden for en uge;
  • Komplet eliminering af hvide ål om tre dage;
  • Normaliseret hudtekstur, ikke længere tør og ikke fedtet;
  • Postacne forsvinder hurtigt inden for få dage.

Mineral er så effektiv, at det er blevet en velkendt acne behandling i enhver alder.

Er zink effektive mod acne?

Du spekulerer sikkert på, om der er tegn fra videnskaben om zinkeffekt fra acne? Der er allerede gennemført et par undersøgelser, og de viser virkelig positive resultater.

1) I en tyrkisk undersøgelse indsamlede forskere 87 personer, hvoraf 47 havde acne, og resten havde klar hud. De opdelte dem i separate grupper baseret på deres hudtilstand.

Forskere har konstateret, at i gruppen af ​​patienter med acne havde 54,1% af mennesker en zinkmangel, mens mennesker med ren hud kun havde 10%. De bemærkede også, at i gennemsnit zink i blodet af patienter med acne var meget mindre end gennemsnittet.

2) I den anden undersøgelse var der 54 patienter, der tog enten zinktilskud eller placebo. Efter behandling efter 6 uger faldt mængden af ​​acne hos patienter, der tog zink med 33%.

3) I denne store undersøgelse blev 332 mennesker med acne opsamlet. De fik 30 mg zinkgluconat, hvilket er to gange det anbefalede daglige indtag.

Efter tre måneder hos alle patienter faldt det totale antal acne med 49,8%! Samtidig blev det også bemærket, at 31,2% af deltagerne reducerede acne med to tredjedele eller mere.

Zinkgluconat er ikke den mest effektive form for zinktilskud. Der er andre former: zinkoxid, acetat, sulfat, glycinat og så videre. Zinkpicolinat anses for at være den mest effektive. Picolinsyre bidrager til den hurtigste fordøjelighed af zink i tarmen.

Hvordan stopper zink acne?

I lang tid var årsagerne til, hvorfor zink så effektivt behandler acne, ukendt.

Folk vidste, at A-vitamin reducerer talgproduktionen, men de havde ingen anelse om, hvordan zink er godt for huden. Mange mennesker troede, at det var nødvendigt for dannelsen af ​​celler i huden, håret og negle.

Nye beviser tyder på, at fordelene ved zink er meget dybere, fordi dette mineral påvirker immunsystemet, nemlig:

Kontrollerer inflammation.

Hvis kronisk betændelse er til stede i kroppen, hvor proinflammatoriske cytokiner produceres i massiv skala, så kan mere zink hurtigt afhjælpe dette problem.

Zink er tæt forbundet med immunsystemet og styrer nogle af dets funktioner. Det betyder, at den inflammatoriske reaktion på acnebakterier ikke vil være så stor, og rød acne vil ikke svulme massivt.

Zink styrer acnebetændelse ved at reducere niveauet af NF-kB, hvilket er en messenger forud for frigivelsen af ​​mange proinflammatoriske cytokiner i vores krop.

Zink reducerer aktivt inflammatorisk respons på bakterier. Når bakterier invaderer blokerede porer, kan de forårsage alvorlig irritation på dette område, så bliver acne rød og meget smertefuld.

Acne udsat hud reagerer meget stærkere på bakterier end normal, sund hud. Zink hjælper med at blødgøre det inflammatoriske respons og reducere effekten af ​​bakterier på huden.

Transport af vitamin A.

Vitamin A - reducerer direkte talgkirtlerne, og zink er afgørende for effektiv transport og brug af dette vitamin.

Zink er en nøglekomponent i det retinolbindende protein, som transporterer vitamin A fra blodbanen til receptorer på huden, hvor den allerede udfører sine funktioner yderligere.

Hurtig sårheling.

Dette er en anden effekt af zink på hele kroppen og på huden selv. Det hjælper post-acne til at helbrede hurtigere og derved reducere det samlede antal acne.

Antioxidant virkning.

Antioxidanter gavner huden ved at forhindre oxidation af talg (en anden årsag til acne).

Ud over tilstedeværelsen af ​​antioxidanter i frugt og grøntsager kan vores krop producere nogle af sine egne: superoxiddismutase og glutathion. Som det er kendt, har patienter med acne en deficiency af disse enzymer.

Zink er en vigtig bestanddel af glutathion. Forøgelse af dets niveau i kroppen øger vi den samlede antioxidantaktivitet.

Dræber bakterier.

Test i reagensglas viser, at zink dræber bakterier, der forårsager acne. Selvfølgelig, ikke så effektivt som antibiotika gør, men det virker stadig. Bakterier kan ikke forårsage resistens over for zink, så det er også effektivt for mennesker med antibiotikaresistente bakterier på huden.

Reducerer aktiveringen af ​​keratinocytter.

Keratinocytter er celler, der producerer keratin, som i store mængder forstyrrer celleseparation og fører til dannelsen af ​​blokerede porer, hvilket også forårsager acne. Ved at reducere keratinproduktionen hjælper zink huden med at forblive åben.

Blokerer DHT (dihydrotestosteron).

Zink fra acne er nyttigt selv i tilfælde af blokering af DHT, hvilket betyder, at det reducerer hormonets virkning på huden. Det er kendt, at andre DHT-blokkere reducerer mængden af ​​talg, der producerer tilstoppede hudporer. Desværre blokkerer zink ikke DHT for meget, men det er alt et stort plus.

Hvad andet er nyttigt for zinkhud?

Zinkmangel er meget almindelig blandt patienter med acne.

Det hjælper ikke kun med alvorlige betændelser på huden, men bidrager også til hurtig helbredelse af sår, styrker hår og negle

En af de vigtige risikofaktorer for zinkmangel er en dårlig kost baseret på korn. Du tror nok, at brød, pasta og lignende fødevarer indeholder store mængder zink. Måske så, men med disse produkter indeholder fytinsyre, som ikke tillader kroppen til korrekt at absorbere zink, jern, kalium, magnesium og calcium.

Undgå ofte fristet af disse kornprodukter. De er bestemt nyttige, men regelmæssige kostvaner på korn vil ikke være til gavn for kroppen. Og selvom du spiser nok zink, vil kroppen ikke kunne absorbere den i blodbanen.

Hvis du ikke er mangelfuld i zink, bør du stadig overveje at få mere af det; Dette vil give dig flere fordele ved acne, såsom accelereret sårheling.

Hvordan man øger zinkniveauet?

Det første skridt i denne retning er indlysende - der er flere fødevarer rig på zink.

Igen er kornprodukter en næsten ubrugelige kilde til zink, på trods af at de indeholder det ret meget. I stedet skal du spise mere kød, grøntsager og fisk og skaldyr.

Den bedste kilde til zink i verden er østers, som indeholder store doser på ca. 90 mg pr. 100 gram.

Dette er omkring 600% af det anbefalede daglige indtag, så du kan spise østers mindst en gang om ugen. Østers er også fulde af andre gavnlige næringsstoffer, såsom magnesium og selen.

Andre gode kilder til zink omfatter ubearbejdet kød, såsom oksekød, svinekød og kylling. Nogle nødder indeholder store mængder zink, men biotilgængeligheden er lav.

Hvis du ikke kan finde en diætkombination, som du kan lide at smage, skal du bare tage vitamintilskud med zink med en dosis på 15-30 mg om dagen.

15 mg er en daglig dagpenge, men zink kan sikkert tage op til 60 mg dagligt uden indlysende giftige tegn.

Det er bedst at tage en standarddosis på 30 mg zink hver dag og kombinere den med god ernæring. Dette vil fremskynde helbredelsen af ​​betændelser i ansigtet. Derudover øger zink effektiviteten af ​​vitamin A (gode nyheder for dem, der behandler acne med retinoider).

Bemærk, at zink er bestemt nyttigt for huden, men det er ikke et middel til behandling af acne, så kontakt altid en hudlæge, fordi zinktoksicitet ikke er en vittighed. Den mest almindelige bivirkning ved at tage store doser zink er kobbermangel.

Typer af zinktilskud

Der findes et bredt udvalg af zinktilskud til aknepatienter. Zink kommer i forskellige former, og nogle er meget mere biotilgængelige end andre.

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige løsning, fordi du kan spilde dine penge på et tilsætningsstof, der ikke hjælper dig.

Zinkoxid er den mest almindelige type zinktilskud. Anvendes i de fleste fødevarer. Det har meget dårlig biotilgængelighed, så det er bedst at ikke bruge penge på det.

Zinkgluconat er ikke det bedste zinktilskud, det er ikke det mest biotilgængelige, men det virker til en vis grad. I undersøgelsen beskrevet ovenfor blev zinkgluconat anvendt, så det kan anvendes til behandling af huden.

Zinksulfat absorberes godt i overensstemmelse med nogle undersøgelser. Ikke den bedste form for zink, men ikke det værste.

Zinkglycinat er en anden god form, absorberer bedre end zinksulfat. Sammenlignet med zinksulfat absorberes glycinat 16% mere effektivt.

Zink Orotate anses normalt for at være et af de bedste zinktilskud, men det er endnu ikke blevet bevist. Denne formular konkurrerer med zinkpicolinat.

Zinkpikolinat - anerkendt som konge blandt alle zinktilskud. I dag er picolinate den mest biotilgængelige form. I denne undersøgelse blev picolinat sammenlignet med citrat og zinkgluconat, hvorefter det blev fundet, at picolinat absorberes bedst af kroppen.

Zinkcitrat absorberes ret godt, men er mindre end picolinat.

Zink-1-methionin er en anden meget biotilgængelig form for zink, det hjælper godt for acne, og det betragtes derfor også effektivt.

Hvis du ser "zink chelat" på etiketten, så ved at dette ikke er en bestemt type zink, men snarere en bestemt klasse. Chelatsink er en form, der binder til et organisk molekyle for at øge absorptionen i kroppen.

Zinkcitrat, zinkpicolinat og zink-1-methionin er alle chelaterede additiver. En mere præcis form skal angives et sted under etiketten.

Kan gravide bruge zink til acne?

Sandsynligvis ja. De franske har to undersøgelser om sikkerhed og succes med at bruge zink til behandling af acne. Det har vist sig sikkert og effektivt for gravide og ammende mødre.

Husk at din behandling skal diskuteres med børnelæger for at sikre, at det er sikkert for dig og dit barn.

Fare for anvendelse af tilsætningsstoffer

Zink kan interagere med visse lægemidler, herunder nogle lægemidler til behandling af acne, såsom tetracyclin-antibiotika.

Ved at tage høje doser øges risikoen for at udvikle prostatacancer, reducerer immunrespons og niveauet af "godt" kolesterol.

Zink tolereres godt, men hvis du overskrider dosen, kan der forekomme bivirkninger, såsom fordøjelsesbesvær, kvalme og opkastning.

Det er bedre ikke at risikere og ikke overstige det anbefalede daglige indtag på ca. 30 mg om dagen. Du kan indtage lidt mere, men ikke overstige 60 mg, fordi du risikerer dit helbred.

Zink, ligesom enhver anden mineral og vitamin, er gavnlig, kun hvis den korrekte dosis er observeret. Overdosering vil ikke føre til noget godt.