Avene Sunscreen SPF 50 med mineralsk skærm - anmeldelse

Acne

Hej alle sammen! Denne fløde, med en høj beskyttelsesfaktor, tog jeg til sommeren.

Fabrikanten skriver, at dette værktøj er velegnet til følsom og overfølsom hud såvel som atopisk hud hos børn, voksne, beskyttelse af friske ar og ar, efter kirurgiske indgreb og dermatologiske procedurer. Hypoallergen, non-comedogenic. Uden kemiske dufte og filtre.

Åbning af røret blev overraskende overrasket over den brune farve, som denne creme har. Jeg tøvede meget længe før jeg søgte det på mit ansigt, undersøgte det og lugtede det. Det er derfor, det spændte mig. Nå, jeg blev vant til det faktum, at fløden skal være nøjagtigt hvid, eller beige, mælkeskygge. Men ikke så mørkt. Og så besluttede jeg endelig og satte det på kinderne))

Jeg må sige, at min hud er temmelig solbrændt, cremen, når den blev påført, blev distribueret normalt, men denne brunfarve viste sig at være lidt lysere end min nuværende tone og lægge en mærkbar maske. Jeg spurgte selv mig selv spørgsmålet, fik jeg ikke det til at gå i stykker på apoteket? Måske, i stedet for en creme fik hun en garvningskrem eller et toneværktøj? Men på boksen er det skrevet i sort / hvid - solcreme. Derfor kan der ikke være nogen fejl))

Efter at have stået lidt foran spejlet i forvirring begyndte jeg at vaske det med hjælp af micelleopløsningen Aven. Bomuldspuder havde samme brune farve som selve cremen. Som du forstår, bragte jeg ikke denne creme på huden. Jeg kan ikke sige om hans maskeringsegenskaber, fordi jeg ikke har noget at maske på, men det er helt sandsynligt, at han maskerer små ufuldkommenheder, og måske endda producentens plan (men så hvorfor skriver de ikke om det hvor som helst?). Jeg forsøgte at dække min blå mærke på benet med denne creme, og selvom det var lyst (ganske lidt), var det stadig synligt som før.

Generelt besluttede jeg at udsætte det indtil udgangen af ​​februar og begyndelsen af ​​marts. Måske på helt uforbrændt hud vil det se mere naturligt ud...

Kommentar Feedback hjælpsom? Ja 26 · Nej 18

Det er muligt og ikke tan overhovedet, når du bruger det.

Da vi gik til havet. Naturligvis købt alt det nødvendige tilbehør, jeg startede længe før selve turen. Og da jeg normalt brænder om tre sekunder, under den varme sydlige sol, besluttede jeg mig for at spare mig bare super-maksimum. Efter at have læst anmeldelser stoppet ved Sunscreen Avene SPF50. Denne creme er designet til følsom og meget lys hud. Jeg kan ikke sige sikkert, men i min erfaring siger jeg, at jeg brugte det til at beskytte min datters hud. Som enhver solcreme skal Avene SPF50 anvendes lige inden du går udenfor, en lille mængde creme skal fordeles jævnt over hele kroppen. Og også hvis du er i solen i lang tid, så skal du påføre det permanent. Og selvfølgelig påføres cremen efter hver svømmetur i vandet.
Jeg tog en lille flaske på 50 ml med mig, det var nok for os til en 14-dages hvile.
Denne creme har en meget høj grad af beskyttelse. Alligevel skal dette tages i betragtning, for med korrekt brug holder tan ikke overhovedet. Et par dage senere nægtede hendes mand at bruge det med ord. Du vil have Hvad ville jeg komme fra syd som om fra nord. Ja, og jeg er ikke så aktivt begyndt at bruge den. Derfor, hvis du er til søs, skal du selvfølgelig vælge en creme, der ikke har så stærk garvebeskyttelse. Fremragende, denne fløde vil passe dem, der er kontraindiceret til solbadning.

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer endnu. Du kan være den første.

Vi har åbnet en kanal i Yandex Zen. Abonner!

Avene 50 SPF anmeldelser

Giv smagen af ​​naturlig te tilbage!

SOLGAR 100% Naturligt kosttilskud Premium

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Ergonomi og økologisk pleje med RADIUS tandbørster

Mød det unikke sæt til intensiv blegning!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Avene - solbeskyttelse til den mest følsomme hud

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Få kendskab til hardware kosmetologi WELSS!

Healing ansigts- og kropsbehandlinger med gezatone enheder

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

Uriage - Pas på den sarte hud hos babyer og småbørn

Brands-A

POPULÆRE VARER

interessant

YSTHEAL - hudpleje efter 25 år

Brands-B

Brands-C

Brands-D

Brands-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - Glattere, elastisk og stram hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fugtet, glat hud skinner med ungdommen!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombination af naturlige naturlige ingredienser og højt bioteknologiske produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

Brands - I

POPULÆRE VARER

interessant

Sig "Hej" til dine nye assistenter - de revolutionære spiral elastikbånd-armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv japanske stofmasker af højeste kvalitet.

Johnny's Chop Shop er en stilfuld kosmetik linje til fyre, der vil se godt ud!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi til hår skønhed

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Dermatokosmetik til pleje og kombineret behandling af fedtet og ungdommeligt problem hud

Nuxe - den optimale kombination af naturlige komponenter, effektive teknologier og luksuriøse teksturer.

Varemærker-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer til tørre, revnede og irriterede læber og hud

Varemærker Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolution i verden af ​​shampooer - en kvalitativt ny sammensætning i højteknologisk vakuumemballage

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålidelige dermo-kosmetologiske produkter til hudpleje af nyfødte, børn og voksne

TONY MOLY er en skål fyldt med stil og skønhed.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemærker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Styrkende virkning mod tegn på aldring

Weleda fugtgivende læbepalmer omslutter dine læber med et glød af naturlig skønhed!

Varemærker AZ

Mærker 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
OVERSIGT
HEALTH SKIN CENTER
Anmeldelser af SPF 50 Solcreme med 50 ml Mineral Screen (Avene, Suncare)

Pisarenko Nadezhda Moskva (i udkanten af ​​Moskva) | 4. februar 2017 |

Solcreme SPF 50 med 50 ml mineralsk skærm (Avene, Suncare)

Konklusioner: Ligesom den orange creme fra Ivan, er for mig meget tung. Ansigtet efter cremen er meget hvidt, men det kan bestemt ikke kaldes en minus, for det han og solcreme. Mens du bruger cremen, skal du altid vaske, og cremen mærkes altid på huden. Jeg er glad for at han kom op til mange. Ak, jeg hører ikke til sådan. Hvis det er muligt, prøv først i sonden

Lyubov Egorovna KALUGA | 01/22/2018 |

Konklusioner: Fremragende fløde. For min hud er det bare en balsam, men
køb det næsten ingen måde, enten på apoteker eller i
kosmetiske butikker ikke. Måske er det vores i Kaluga.
Tak for et sådant produkt. Lyubov Egorovna

[email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

Konklusioner: Meget højkvalitets solcreme kosmetisk produkt til ansigtet. Fra navnet (med en mineralsk skærm) følger det med, at cremen fungerer som en skærm - og det afspejler det meget præcist hovedfunktionen af ​​dette middel: det letter "afskrækker" solens stråler. Min hud er mørk og solbrænder hurtigt. Ved hjælp af denne creme passerede næsten hele sommeren som en "hvidhudet aristokrat" (men det er i den bymæssige sommers tilstand - uden strandhældninger i solen). Derudover tørrer cremen ikke huden (denne "bivirkning" findes ofte i C3-produkter), lidt fugtiggør, selv skjuler nogle ufuldkommenheder i huden. Men for at cremen får et godt indtryk på mig, skal du helt sikkert sige, hvordan du bruger det korrekt: Du skal bruge det 30 minutter inden du forlader huset - i løbet af denne tid vil det være i stand til at "passe" ind i din hud. Jeg vil generelt rådgive algoritmen til at anvende dette værktøj, det samme som ethvert toneværktøj: forsigtig fjerning på alle områder (undtagen øjne) i ansigt og nakke. Ja, tiden sparer ikke, men resultatet er det værd - ingen forbrændinger og rødme.

Miss Moskva | 10/6/2017 |

Konklusioner: Desværre gjorde jeg ikke venner med denne fløde, det var ubehageligt, men jeg var skyldig mig selv, fordi jeg valgte en smule forkert. Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe nogen. Denne creme er perfekt, perfekt til varme klimaer og varm sol. Især til ture, herunder hav, fordi det er vandtæt. Smukt i Mellemøsten stråler. Beskytter effektivt selv den mest følsomme og allergiske hud, der skaber en speciel mineralfilm. Ikke forårsager irritation. Men til daglig brug er det ikke hensigtsmæssigt, med hvilket formål og erhvervede det. Cremen har en tyk og ret olieagtig konsistens af cremefarve, lidt oxideret i et rør. Det er let fordelt, men falder stærkt på huden. Har brug for at vente med at suge. Det skaber et håndgribeligt slør på ansigtet, fordi tekstur er tæt, udligner tonen lidt. Under nogle forhold passede det slet ikke, men i andre var det fremragende. Det er nødvendigt at tage hensyn til dens mål.

Funtikova Lily Pyt-Yah | 06/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Effekten er, pigmentering i ansigtet mindst, brugt to gange om dagen.

Tekstur 5 rating

Lidt tæt, men en sådan creme er altid hvid og tæt, behagelig på huden, ikke dækket af porer.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget er meget økonomisk.

Konklusioner: Jeg kunne godt lide cremen, jeg sner hvide hudkombinationer, efter det er der ingen ekstra rynker og uregelmæssigheder.

Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

Effektivitet, rating 5

creme beskytter effektivt mod solen, hvilket forhindrer udseendet af pigmentering.

Tekstur 5 rating

tyk, blålig fløde, fedt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Til brug i landet er helt acceptabelt, men "i folk" med et blåt, modigt ansigt, ville jeg ikke gå. retfærdiggør sig selv, tilføjer ikke pigmentering.

[email protected] St. Petersburg | 05/24/2016 |

Effektivitet, rating 3

Jeg valgte denne creme som allergivenlig uden at læse anmeldelserne. Når det blev ansat i ansigtet, var det meget ked af det. Cremen er tæt, tyk, meget hvidt, men ikke noget der whitens, men ligesom zinkpasta smurt med et hvidt lag og absorberes ikke. Når man forsøger at smadre på huden stresset flak. Jeg var nødt til at skylle.

Tekstur, bedømmelse 3

kunne ikke lide tekstur, meget tyk, meget hvidt hud (selvom jeg ikke er mørk, lysskinnet), absorberes ikke

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: kunne ikke lide, skuffede i købet. Nå, det forårsagede ikke allergier

[email protected] Rostov-til-Don | 05/10/2016 |

Effektivitet, rating 5

Elskede denne særlige beskyttende creme. I modsætning til mælken i samme firma føler cremen sig ikke på ansigtet, lyser lidt og perfekt beskytter mod solen. Mange har stillet spørgsmålstegn ved køb af dette værktøj i tankerne. Af en relativt høj pris og det lille lille beløb. Men jeg tør at bemærke, at solcreme er # 1 i en kosmetolog. Du spørger hvorfor? Fordi det er nødvendigt at bruge det i følgende tilfælde: 1. Acne, acne (så det ikke bliver værre!) 2. Når du er på gaden fra forår til efterår i solen både i den centrale del af Rusland og i de sydlige regioner og endnu mere i et varmt klima! når du bruger produkter med syrer - ellers pigmentering! 3. Ved brug af produkter med peroxidbenzoyl (Baziron) - ellers pigmentering! 4. Sådan forhindrer du ældning af huden, rynker... (5. for selv garvning af ansigtets hud

Tekstur 5 rating

Tekstur er hvidlig, fordeles over huden godt, absorberes ikke øjeblikkeligt, du bliver nødt til at vente 5 minutter.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Som sagt er volumenet af dette værktøj lille, men jeg synes nok for sommeren. Under alle omstændigheder mister et åbent beskyttelsesmiddel sine egenskaber i 1 sæson.

Konklusioner: Beskyttelse af din hud mod solen er en hellig årsag. Jeg stoler helt på mærket Aven. Jeg gentager købet igen. Jeg kunne virkelig godt lide denne creme, begyndende med emballagen og slutte med det faktum, at du ikke behøver ikke at bruge yderligere en dagcreme, fugtgivende er nok. Men jeg anvender en sådan reduktion i "lagene" på ansigtet, kun hvis jeg forlader huset om morgenen. Jeg finder det ikke nødvendigt at smøre SPF selv i de dage, hvor du sidder hjemme hele dagen.

Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016 |

Effektivitet, rating 5

Cremen er meget tæt, godt beskyttet mod solen, en meget stor grad af beskyttelse. Creme med en mineralsk skærm, godt og tæt dækker huden.

Tekstur 5 rating

Meget tæt, efterlader lidt hvidlig farve efter påføring, men hvis du venter lidt, er cremen næsten helt absorberet.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbrug økonomisk, du har brug for lidt penge til ansøgningen, fordi Hvis du bruger en masse creme, vil det være sværere at suge.

Konklusioner: Beskytter perfekt mod sollys, høj grad af beskyttelse, lidt blegemidler. Velegnet til makeup. Jeg bruger det i stedet for tonale midler.

Rasputina Tatyana 04/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Creme med en overraskelse: da jeg først søgte, var jeg bange. På ansigtet så fløjen ud som et tonalt middel, lysere i toner med fem. Efter 15 minutter absorberes fuldstændigt. Ikke klæbrig, ikke skinnende, ikke følt på ansigtet, hvilket efterlader et næppe mærkbart hvidt mærke, men ikke kritisk. For mig er det især vigtigt, at cremen er mineral.

Tekstur 5 rating

Tykt, hvidt, med parfume.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget afhænger af formålet og hyppigheden af ​​brugen.

Konklusioner: Creme ønsket. Et volumen på 50 ml skal være nok til hele sommeren; Jeg tror, ​​at en sådan høj grad af beskyttelse i byforhold ikke er nødvendig hver dag.

Tatyana K. Moskva | 11/24/2015 |

Effektivitet, rating 5

En ideel creme til mennesker med følsom hud, ejere af post-acne eller pigmentering. Takket være ham kunne hans ansigt tan jævnt og ikke "farves"

Tekstur 4 bedømmelse

Det eneste negative er en tyk creme. Ikke absorberet til slutningen! Ikke fedt, men det er tæt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Sampler i en og en halv uge af marine rekreation

Konklusioner: Jeg vil helt sikkert købe lejlighedsvis. Vil ikke brænde eller brune pigmentering. I dette tilfælde er Spf 50 mere end passende, men af ​​hensyn til en jævn hudtone kan du gå meget. 5!

Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

Effektivitet, rating 5

Cremen klarer sig godt med beskyttelse mod solen, men for min hudtype er den for fedtet og skinnende, og det letter også huden meget.

Tekstur 5 rating

En ret fedtet creme med en lyserød nuance, stærkt skinnende og hvide hud. Men jeg fandt en måde at bruge den på.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Cremen er ikke for min hudtype, men jeg fandt en måde at bruge den på. Jeg tilføjer lidt af denne creme i et mørkt skyggefundament og bruger det sådan. Cremen er fremragende, egnet til piger med tør og normal hud.

Solcreme Avene SPF50 + - din hud er beskyttet

værdighed

mangler

detaljer

På jagt efter solcreme til ansigt og krop i et apotek, gjorde jeg opmærksom på produkterne fra det franske mærke Avene. Tidligere i denne serie brugte jeg kun termisk vand. Og denne gang var jeg nødt til at hente en creme med UV-beskyttelse. Tjek priser på forskellige produkter, besluttede jeg at afklare, om der er en to i ét værktøj, at det ville komme, og til ansigt og krop, nakke, skuldre, bryst, og apotekeren rådede mig netop dette helt. Selvfølgelig kan du købe alt særskilt, men til prisen ville det være dobbelt så dyrt.

Da de fleste solcreme er fedtede, vil jeg gerne finde den letteste tekstur, og at graden af ​​beskyttelse ville være høj. Min hud er lys og reagerer straks mod solen.

Ordet Emulsion på emballagen tiltrak mig, og jeg valgte hende, fordi jeg forstår, at det er lettere at sammensætte end creme.

Her er emballagen af ​​emulsionen, som jeg gerne vil dele mine indtryk på.

Solcreme emulsion med Avene meget høj beskyttelse Emulsion SPF50 + høj grad af beskyttelse. Og det er fantastisk til meget følsom hud.

Emulsionen har en let, ikke-fedtet tekstur, der passer perfekt og fordeles gennem hele huden. Det absorberes øjeblikkeligt og efterlader intet mærke på ansigtet.

Efter påføring er der ingen følelse af ubehag eller film på ansigtet. Helt roligt og uden problemer kan du fortsætte med make-up, hvis der er behov.

Fabrikanten anbefaler også emulsionen til normal, kombineret hud.

Emulsionen er vandtæt, og jeg var personligt glad for, at den ikke indeholder parabener. Sammensætningen kan ses nærmere i tillægget, men det, jeg vil notere her, er det eksklusive sæt af komponenter i SunSitive-beskyttelsen.

Emulsionen indeholder ikke nogen duftstoffer, som også er kendt for sig selv.

Tube emulsion 50 ml, med en bekvem dispenser. Det er ikke nødvendigt at gøre en indsats for at presse den.

Pakken indeholder instruktioner og oplysninger om andre produkter af dette kosmetiske mærke.
Jeg har oplysninger på tysk og fransk, men jeg er sikker på, at det hele afhænger af hvor præcis det er at købe fløden. Måske i Rusland vil undervisningen være på russisk eller engelsk. Men med dette er der ingen problemer, i mere detaljeret kan du lære alt på internettet.

For mig selv kom jeg til den konklusion, at emulsionen er god til absolut alle, medmindre du selvfølgelig er interesseret i UV-beskyttelse. Og efter min mening er det velegnet til enhver hudtype.

Hvad jeg kunne godt lide emulsionen, i modsætning til eksemplet med solcreme Lancome (link til det vil give nedenfor), selvom jeg også resultatet var meget glad, fordi det er så - at det er meget let, og jeg vil sige selv næsten vægtløs.

Emulsionen opfører sig godt som en base til makeup. Jeg kunne også lide det faktum, at det ikke fremkalder fedtet hud.

Det eneste, jeg var lidt bange for, var at det ville tilstoppe i porerne og dermed gøre ansigtets hud tyngre. Men mine bekymringer var forgæves.

Emulsionen absorberes godt og efterlader ikke et hvidt mærke, det er slet ikke klæbrigt.

Denne emulsion forårsagede ingen klager. Et godt og overkommeligt produkt, der kan købes på apoteket. Og vigtigst af alt er det et fremragende arbejde.

SPF-forsvaret er 50, et højt tal, ansigtets og kropens hud skal ikke opleves overhovedet i byforhold og på ferie.

Fordele af Avene Very High Protection Emulsion SPF50 + emulsion
- lys tekstur
- uden parfume
- godt absorberet
- befugtning
- beskyttelse 50 SPF
- ruller ikke under pulveret

Af minerne bemærker jeg måske prisen. Da jeg kunne godt lide emulsionen meget, og den kan anvendes både på ansigt og på krop, er strømningshastigheden stor, og rørene i 50 ml varer ikke i lang tid, og når du køber igen, er prisen ofte "gylden".

Avene Meget Høj Beskyttelses Emulsion SPF50 + har en holdbarhed på 12 måneder, som det fremgår af oplysningerne på emballagen og selve røret.
Nå, hvad angår prisen - kostede denne emulsion mig 27 francs. Prisen er ret anstændig sammenlignet med andre mærker.

Om andre solcreme kan læses her.
Face Cream Lancome Genifique Soleil - SPF50 - giver beskyttelse mod UV-stråler

La Roche-Posay "Anthelios" SPF 30 smeltende ansigtscreme er ikke en dårlig beskyttelse mod UV-lys

Avene 50 SPF anmeldelser

Du kan scold mig, men jeg har faktisk aldrig været interesseret i beskyttelse mod solen. Jeg synes ærligt, at i Moskva er der nok en lille SPF i mineralpulver mellem arbejde og transport og opholder sig indendørs. Men i Bretagne for første gang kom jeg over en rigtig stærk sol. En dagstur i begyndelsen af ​​maj kan godt midlertidigt vende et ansigt til en saftig tomat. Og da jeg lige for nylig havde færdiggjort surskræller, og det generelt er en tvivlsom fornøjelse at være tomat, besluttede jeg at have et stærkt forsvar.

Hvad er du SPF 50+? I år fornyede Aven sine line-up og frigivet solcreme i flere versioner: fra en lysemulsion til en rig fløde tekstur. Derudover tilføjede lineup solcreme med en tone, solcreme uden duft, cremer til problem hud med et mærke af Cleanance. Også mærket "uden hvide pletter" og "berøringsmatte" blev tilføjet til hele linjen, det vil sige "mat finish", hvilket også er ret godt, da mange cremer med mellemhøj og høj beskyttelse blødgør skinnet efter påføring. Et vigtigt ændringsforslag: cremer af denne linje indeholder kemiske filtre, hvilket betyder at hver anden time denne creme skal fornyes, hvilket selvfølgelig er lidt dyrt. Men ved at tage et par vigtige blots ud af parenteserne tror jeg, at Avens linje var meget succesfuld!

På en solskinsdag, under hvilken slags dope jeg købte, købte jeg først solcreme med en tone (selvom hvor mange gange gav jeg mig selv et løfte!). Selvfølgelig er ideen fremragende, to i et og et evigt dilemma, makeup eller beskyttelse, forsvinder. Men ikke desto mindre... når du laver en creme med 50 + beskyttelse, tænker du sandsynligvis på mennesker med fair skin, som selvfølgelig ikke skinner en gylden solbrun efter en grå vinter? Så hvorfor er solcreme tone så mørk? Fra billedet kan du se, at det stadig er ret skygget ganske godt, men selv efter fuld skygge er forskellen synlig.

I almindelighed er cremen god, den holder godt, flyder ikke, forbliver ikke i porerne og giver en meget blid og smuk finish selv på kombinationsskind med en mere eller mindre olieagtig t-zone. Det forekom mig, at hans bror uden en tone med samme beskyttelse har en lysere tekstur. Forresten, om SPF 50+ uden en tone, lad os gå videre til den mest positive del af anmeldelsen!

Avène meget høj beskyttelse SPF50 + er virkelig en meget god solcreme: den beskytter perfekt mod solen (kontrolleres ved at gå på en solskinsdag langs havet), fugtiger huden helt, absorberer hurtigt og giver en behagelig, let silkeagtig finish. Cremen er ret nemt at opdatere og bære med dig takket være en ny form for frigivelse - et rør med dispenser. For at anvende kun et eller to klik. Jeg vil tilføje, at cremen er fuldstændig non-sticky og føler ikke et tæt lag, selv på kombinationshud.
T-zonen, efter min mening, er cremen ikke fedt, men den er ikke mat, men tørre områder er helt fugtige.

Taler om finish, gør hvidtekrem? Jeg vil sige, at cremen lyser huden (mærker forskellen) og lidt niveauer den samlede tone. Selvfølgelig på den lette hud er en sådan finish meget smuk, især i modsætning til lyse glittere, for eksempel, men på en mørkere - har SPF50 + brug for en mørkere hud?

Men generelt lad os ikke være ubegrundede, bedøm selv hvordan cremen ser på huden: næsten den højeste kompleksitet er tallet for skønhedsbloggeren, billedet er næsten ingen make-up:

(fra make up mascara, concealer og shine YSL Fuchsia Oran)

Efter min mening er Avene meget høj beskyttelse SPF 50 + en god fløde! Selvfølgelig er SPF 50+ mere af en "walking version", at lægge makeup på det kan være svært, og cremen skal opdateres hver anden time, men Avene SPF 50+ udfører sin opgave med mere end 100%. Derfor, hvis du pludselig søger stærk beskyttelse for de kommende solrige dage, anbefaler jeg dig at være opmærksom på den opdaterede linje Aven, og jeg håber, at det som mig vil glædeligt overraske dig.

Og hvilken solbeskyttelseslinje kan du især lide? Hvilken beskyttelsesfaktor bruger du normalt? Hvordan beskytter du din hud mod solen? Lad os diskutere dette sommer spørgsmål! :)

Avene 50 SPF anmeldelser

Snart bliver sommeren og mange forvirret af valget af sanskrin. Jeg vil fortælle dig om min dårlige erfaring med Avene High Protection Mineral Cream SPF 50 og mere vellykket med Avene High Protection Cleanance Sunscreen SPF 30.

Avene, Meget Høj Beskyttelse Mineral Creme SPF 50+ - Mineral Screen Sunscreen
Beskrivelse (fra producent)
Avene Meget Høj Beskyttelse Mineral Creme SPF 50+ giver et meget højt beskyttelsesniveau for følsom hud. Velegnet til hud, der er meget lys og overfølsom for solen. Opfylder alle krav: effektiv beskyttelse, kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed.
Indikationer for brug:
- Let hud.
- Hud, hvor der hurtigt forekommer forbrændinger.
- Med intolerance over for kemiske filtre og smagsstoffer.
- Beskadiget hud hos voksne og børn.

Feedback og farveprøver
Om mig selv: 22, kombineret hud, lys, følsom og tilbøjelig til rosacea, fregner og al pigmentering. Jeg brænder let, brunbrunet går ned lang og smertefuldt. For nylig, efter vinteren i Moskva, vendte hun tilbage til Bali, så en god sanskrin er et middel til første nødvendighed.

Dette er sanskrin valgt, som det anbefales af Avene (og min kosmetolog) for rosacea. Alle de andre midler til deres "couperose" pleje passer mig perfekt.

Halvdelen af ​​ansigtet i barberet smurt sanskrin, den anden som den er.
Cremen har en klar pink undertone og ligger på huden med en film, der giver den en lilla nuance. Denne film absorberes ikke og vaskes modvilligt med vand eller sæbe. Det kan kun fysisk tørres af - med et serviet eller et håndklæde. For eksempel, efter at jeg har smurt mine hænder med denne fløde om morgenen, tilbragte jeg hele dagen med ham, vaskede mine hænder, tog et brusebad, svømmede i poolen - og først derefter begyndte filmen at blive vasket af. På den ene side er det nok praktisk - du kan altid visuelt kontrollere tilstedeværelsen af ​​sanskrin på den anden - en ret underlig beslutning for en person. Tekstur er meget tæt, at i det mindste på en eller anden måde smøre det, du skal gøre en indsats.

Forskellen i farve på hænderne, cremen - på højre håndflade

Om Avene High Protection Cleanance SPF 30

Beskrivelse (fra producent)
Avene High Protection Cleanance Sunscreen SPF 30 er designet specielt til fedtet hud. Denne lys creme gør huden mat og beskytter mod UVA / UVB stråler. Kombinationen af ​​fysiske og kemiske filtre fra solen forhindrer også betændelse og styrer sebumsekretion. Fukt og lindrer huden.
Indikationer for brug
- Hud udsat for acne.
- Hud med overfølsomhed over for solen.
- Hud udsat for forbrændinger.
- Enhver type hud udsat for intens solbeskyttelse.

tilbagekaldelse
Denne creme blev præsenteret for mig af en ven, hun har bare problemer med acne, men cremen passer ikke hende - hun forventer en lysere tekstur.
Cremen syntes mig at være stor - tekstur er lys, men lidt olieagtig, jeg vil pulver over den. Absorberer hurtigt. Porerne ikke tilstopper.
Kun om sløvhed og kontrol med udskillelse af talgproducenten bøjet. Intet som cremen gør det ikke.

Avene 50 SPF anmeldelser

SOLGAR 100% Naturligt kosttilskud Premium

Giv smagen af ​​naturlig te tilbage!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Ergonomi og økologisk pleje med RADIUS tandbørster

Mød det unikke sæt til intensiv blegning!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Avene - solbeskyttelse til den mest følsomme hud

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Få kendskab til hardware kosmetologi WELSS!

Healing ansigts- og kropsbehandlinger med gezatone enheder

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

Uriage - Pas på den sarte hud hos babyer og småbørn

Brands-A

POPULÆRE VARER

interessant

YSTHEAL - hudpleje efter 25 år

Brands-B

Brands-C

Brands-D

Brands-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - Glattere, elastisk og stram hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fugtet, glat hud skinner med ungdommen!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombination af naturlige naturlige ingredienser og højt bioteknologiske produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

Brands - I

POPULÆRE VARER

interessant

Sig "Hej" til dine nye assistenter - de revolutionære spiral elastikbånd-armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Johnny's Chop Shop er en stilfuld kosmetik linje til fyre, der vil se godt ud!

Prøv japanske stofmasker af højeste kvalitet.

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi til hår skønhed

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombination af naturlige komponenter, effektive teknologier og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetik til pleje og kombineret behandling af fedtet og ungdommeligt problem hud

Varemærker-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer til tørre, revnede og irriterede læber og hud

Varemærker Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolution i verden af ​​shampooer - en kvalitativt ny sammensætning i højteknologisk vakuumemballage

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålidelige dermo-kosmetologiske produkter til hudpleje af nyfødte, børn og voksne

TONY MOLY er en skål fyldt med stil og skønhed.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemærker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fugtgivende læbepalmer omslutter dine læber med et glød af naturlig skønhed!

Styrkende virkning mod tegn på aldring

Varemærker AZ

Mærker 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
OVERSIGT
HEALTH SKIN CENTER
Anmeldelser af SPF 50 Solcreme med 50 ml Mineral Screen (Avene, Suncare)

Pisarenko Nadezhda Moskva (i udkanten af ​​Moskva) | 4. februar 2017 |

Solcreme SPF 50 med 50 ml mineralsk skærm (Avene, Suncare)

Konklusioner: Ligesom den orange creme fra Ivan, er for mig meget tung. Ansigtet efter cremen er meget hvidt, men det kan bestemt ikke kaldes en minus, for det han og solcreme. Mens du bruger cremen, skal du altid vaske, og cremen mærkes altid på huden. Jeg er glad for at han kom op til mange. Ak, jeg hører ikke til sådan. Hvis det er muligt, prøv først i sonden

Lyubov Egorovna KALUGA | 01/22/2018 |

Konklusioner: Fremragende fløde. For min hud er det bare en balsam, men
køb det næsten ingen måde, enten på apoteker eller i
kosmetiske butikker ikke. Måske er det vores i Kaluga.
Tak for et sådant produkt. Lyubov Egorovna

[email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

Konklusioner: Meget højkvalitets solcreme kosmetisk produkt til ansigtet. Fra navnet (med en mineralsk skærm) følger det med, at cremen fungerer som en skærm - og det afspejler det meget præcist hovedfunktionen af ​​dette middel: det letter "afskrækker" solens stråler. Min hud er mørk og solbrænder hurtigt. Ved hjælp af denne creme passerede næsten hele sommeren som en "hvidhudet aristokrat" (men det er i den bymæssige sommers tilstand - uden strandhældninger i solen). Derudover tørrer cremen ikke huden (denne "bivirkning" findes ofte i C3-produkter), lidt fugtiggør, selv skjuler nogle ufuldkommenheder i huden. Men for at cremen får et godt indtryk på mig, skal du helt sikkert sige, hvordan du bruger det korrekt: Du skal bruge det 30 minutter inden du forlader huset - i løbet af denne tid vil det være i stand til at "passe" ind i din hud. Jeg vil generelt rådgive algoritmen til at anvende dette værktøj, det samme som ethvert toneværktøj: forsigtig fjerning på alle områder (undtagen øjne) i ansigt og nakke. Ja, tiden sparer ikke, men resultatet er det værd - ingen forbrændinger og rødme.

Miss Moskva | 10/6/2017 |

Konklusioner: Desværre gjorde jeg ikke venner med denne fløde, det var ubehageligt, men jeg var skyldig mig selv, fordi jeg valgte en smule forkert. Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe nogen. Denne creme er perfekt, perfekt til varme klimaer og varm sol. Især til ture, herunder hav, fordi det er vandtæt. Smukt i Mellemøsten stråler. Beskytter effektivt selv den mest følsomme og allergiske hud, der skaber en speciel mineralfilm. Ikke forårsager irritation. Men til daglig brug er det ikke hensigtsmæssigt, med hvilket formål og erhvervede det. Cremen har en tyk og ret olieagtig konsistens af cremefarve, lidt oxideret i et rør. Det er let fordelt, men falder stærkt på huden. Har brug for at vente med at suge. Det skaber et håndgribeligt slør på ansigtet, fordi tekstur er tæt, udligner tonen lidt. Under nogle forhold passede det slet ikke, men i andre var det fremragende. Det er nødvendigt at tage hensyn til dens mål.

Funtikova Lily Pyt-Yah | 06/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Effekten er, pigmentering i ansigtet mindst, brugt to gange om dagen.

Tekstur 5 rating

Lidt tæt, men en sådan creme er altid hvid og tæt, behagelig på huden, ikke dækket af porer.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget er meget økonomisk.

Konklusioner: Jeg kunne godt lide cremen, jeg sner hvide hudkombinationer, efter det er der ingen ekstra rynker og uregelmæssigheder.

Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

Effektivitet, rating 5

creme beskytter effektivt mod solen, hvilket forhindrer udseendet af pigmentering.

Tekstur 5 rating

tyk, blålig fløde, fedt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Til brug i landet er helt acceptabelt, men "i folk" med et blåt, modigt ansigt, ville jeg ikke gå. retfærdiggør sig selv, tilføjer ikke pigmentering.

[email protected] St. Petersburg | 05/24/2016 |

Effektivitet, rating 3

Jeg valgte denne creme som allergivenlig uden at læse anmeldelserne. Når det blev ansat i ansigtet, var det meget ked af det. Cremen er tæt, tyk, meget hvidt, men ikke noget der whitens, men ligesom zinkpasta smurt med et hvidt lag og absorberes ikke. Når man forsøger at smadre på huden stresset flak. Jeg var nødt til at skylle.

Tekstur, bedømmelse 3

kunne ikke lide tekstur, meget tyk, meget hvidt hud (selvom jeg ikke er mørk, lysskinnet), absorberes ikke

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: kunne ikke lide, skuffede i købet. Nå, det forårsagede ikke allergier

[email protected] Rostov-til-Don | 05/10/2016 |

Effektivitet, rating 5

Elskede denne særlige beskyttende creme. I modsætning til mælken i samme firma føler cremen sig ikke på ansigtet, lyser lidt og perfekt beskytter mod solen. Mange har stillet spørgsmålstegn ved køb af dette værktøj i tankerne. Af en relativt høj pris og det lille lille beløb. Men jeg tør at bemærke, at solcreme er # 1 i en kosmetolog. Du spørger hvorfor? Fordi det er nødvendigt at bruge det i følgende tilfælde: 1. Acne, acne (så det ikke bliver værre!) 2. Når du er på gaden fra forår til efterår i solen både i den centrale del af Rusland og i de sydlige regioner og endnu mere i et varmt klima! når du bruger produkter med syrer - ellers pigmentering! 3. Ved brug af produkter med peroxidbenzoyl (Baziron) - ellers pigmentering! 4. Sådan forhindrer du ældning af huden, rynker... (5. for selv garvning af ansigtets hud

Tekstur 5 rating

Tekstur er hvidlig, fordeles over huden godt, absorberes ikke øjeblikkeligt, du bliver nødt til at vente 5 minutter.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Som sagt er volumenet af dette værktøj lille, men jeg synes nok for sommeren. Under alle omstændigheder mister et åbent beskyttelsesmiddel sine egenskaber i 1 sæson.

Konklusioner: Beskyttelse af din hud mod solen er en hellig årsag. Jeg stoler helt på mærket Aven. Jeg gentager købet igen. Jeg kunne virkelig godt lide denne creme, begyndende med emballagen og slutte med det faktum, at du ikke behøver ikke at bruge yderligere en dagcreme, fugtgivende er nok. Men jeg anvender en sådan reduktion i "lagene" på ansigtet, kun hvis jeg forlader huset om morgenen. Jeg finder det ikke nødvendigt at smøre SPF selv i de dage, hvor du sidder hjemme hele dagen.

Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016 |

Effektivitet, rating 5

Cremen er meget tæt, godt beskyttet mod solen, en meget stor grad af beskyttelse. Creme med en mineralsk skærm, godt og tæt dækker huden.

Tekstur 5 rating

Meget tæt, efterlader lidt hvidlig farve efter påføring, men hvis du venter lidt, er cremen næsten helt absorberet.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbrug økonomisk, du har brug for lidt penge til ansøgningen, fordi Hvis du bruger en masse creme, vil det være sværere at suge.

Konklusioner: Beskytter perfekt mod sollys, høj grad af beskyttelse, lidt blegemidler. Velegnet til makeup. Jeg bruger det i stedet for tonale midler.

Rasputina Tatyana 04/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Creme med en overraskelse: da jeg først søgte, var jeg bange. På ansigtet så fløjen ud som et tonalt middel, lysere i toner med fem. Efter 15 minutter absorberes fuldstændigt. Ikke klæbrig, ikke skinnende, ikke følt på ansigtet, hvilket efterlader et næppe mærkbart hvidt mærke, men ikke kritisk. For mig er det især vigtigt, at cremen er mineral.

Tekstur 5 rating

Tykt, hvidt, med parfume.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget afhænger af formålet og hyppigheden af ​​brugen.

Konklusioner: Creme ønsket. Et volumen på 50 ml skal være nok til hele sommeren; Jeg tror, ​​at en sådan høj grad af beskyttelse i byforhold ikke er nødvendig hver dag.

Tatyana K. Moskva | 11/24/2015 |

Effektivitet, rating 5

En ideel creme til mennesker med følsom hud, ejere af post-acne eller pigmentering. Takket være ham kunne hans ansigt tan jævnt og ikke "farves"

Tekstur 4 bedømmelse

Det eneste negative er en tyk creme. Ikke absorberet til slutningen! Ikke fedt, men det er tæt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Sampler i en og en halv uge af marine rekreation

Konklusioner: Jeg vil helt sikkert købe lejlighedsvis. Vil ikke brænde eller brune pigmentering. I dette tilfælde er Spf 50 mere end passende, men af ​​hensyn til en jævn hudtone kan du gå meget. 5!

Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

Effektivitet, rating 5

Cremen klarer sig godt med beskyttelse mod solen, men for min hudtype er den for fedtet og skinnende, og det letter også huden meget.

Tekstur 5 rating

En ret fedtet creme med en lyserød nuance, stærkt skinnende og hvide hud. Men jeg fandt en måde at bruge den på.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Cremen er ikke for min hudtype, men jeg fandt en måde at bruge den på. Jeg tilføjer lidt af denne creme i et mørkt skyggefundament og bruger det sådan. Cremen er fremragende, egnet til piger med tør og normal hud.

Avene 50 SPF anmeldelser

Jeg holder altid mere opmærksom på solbeskyttelse! Specielt til ansigtet! Men da jeg elsker at solbade og aldrig savner en sådan mulighed, samler jeg mange rør og flasker med pålideligt sanskrin! Selvfølgelig bruger jeg ikke bare sådanne værktøjer på stranden, men også i byen! Om sommeren bruger jeg 50 SPF Avene solcreme emulsion. Det er blevet en ideel mulighed for stranden og for hverdagens hverdag.

Solcreme ansigtsemulsion 50 SPF Avene er designet til normal og følsom hud. Den er vandtæt, hypoallergen og ikke-comedogen. Ifølge producenten indeholder den det patenterede MPI-SORB kompleks (absorption af UVB og UVA stråler), der består af MPI (mineralsk skærm) og TINOSORB M og S. Sammensætningen af ​​emulsionen inkluderer pre-tocopherol, en forstadie af vitamin E, som beskytter mod frie radikaler. Pumpekstrakt, der er en del af emulsionen, reducerer sekretionen af ​​talg. Takket være det termiske vand Avene med beroligende egenskaber, er emulsionskoret sho tolereret selv af den mest følsomme hud.

Emulsionen har en meget behagelig og let tekstur! Den ligner mælk! Den lægger ned med et tyndt lag, der ikke gør ansigtet blødt, giver ikke en følelse af film og giver ikke en klæbrende effekt. Den ruller ikke ned og danner ikke strimler og olieagtig glans. Det absorberer ret hurtigt, lugter godt og er ikke i konflikt med andre former for pleje Emulsion beskytter huden meget effektivt i ansigtet, selv på de varmeste dage! Det tørrer ikke huden, og det er meget behageligt hele dagen!

Solcreme Avene SPF50 + - din hud er beskyttet

værdighed

mangler

detaljer

På jagt efter solcreme til ansigt og krop i et apotek, gjorde jeg opmærksom på produkterne fra det franske mærke Avene. Tidligere i denne serie brugte jeg kun termisk vand. Og denne gang var jeg nødt til at hente en creme med UV-beskyttelse. Tjek priser på forskellige produkter, besluttede jeg at afklare, om der er en to i ét værktøj, at det ville komme, og til ansigt og krop, nakke, skuldre, bryst, og apotekeren rådede mig netop dette helt. Selvfølgelig kan du købe alt særskilt, men til prisen ville det være dobbelt så dyrt.

Da de fleste solcreme er fedtede, vil jeg gerne finde den letteste tekstur, og at graden af ​​beskyttelse ville være høj. Min hud er lys og reagerer straks mod solen.

Ordet Emulsion på emballagen tiltrak mig, og jeg valgte hende, fordi jeg forstår, at det er lettere at sammensætte end creme.

Her er emballagen af ​​emulsionen, som jeg gerne vil dele mine indtryk på.

Solcreme emulsion med Avene meget høj beskyttelse Emulsion SPF50 + høj grad af beskyttelse. Og det er fantastisk til meget følsom hud.

Emulsionen har en let, ikke-fedtet tekstur, der passer perfekt og fordeles gennem hele huden. Det absorberes øjeblikkeligt og efterlader intet mærke på ansigtet.

Efter påføring er der ingen følelse af ubehag eller film på ansigtet. Helt roligt og uden problemer kan du fortsætte med make-up, hvis der er behov.

Fabrikanten anbefaler også emulsionen til normal, kombineret hud.

Emulsionen er vandtæt, og jeg var personligt glad for, at den ikke indeholder parabener. Sammensætningen kan ses nærmere i tillægget, men det, jeg vil notere her, er det eksklusive sæt af komponenter i SunSitive-beskyttelsen.

Emulsionen indeholder ikke nogen duftstoffer, som også er kendt for sig selv.

Tube emulsion 50 ml, med en bekvem dispenser. Det er ikke nødvendigt at gøre en indsats for at presse den.

Pakken indeholder instruktioner og oplysninger om andre produkter af dette kosmetiske mærke.
Jeg har oplysninger på tysk og fransk, men jeg er sikker på, at det hele afhænger af hvor præcis det er at købe fløden. Måske i Rusland vil undervisningen være på russisk eller engelsk. Men med dette er der ingen problemer, i mere detaljeret kan du lære alt på internettet.

For mig selv kom jeg til den konklusion, at emulsionen er god til absolut alle, medmindre du selvfølgelig er interesseret i UV-beskyttelse. Og efter min mening er det velegnet til enhver hudtype.

Hvad jeg kunne godt lide emulsionen, i modsætning til eksemplet med solcreme Lancome (link til det vil give nedenfor), selvom jeg også resultatet var meget glad, fordi det er så - at det er meget let, og jeg vil sige selv næsten vægtløs.

Emulsionen opfører sig godt som en base til makeup. Jeg kunne også lide det faktum, at det ikke fremkalder fedtet hud.

Det eneste, jeg var lidt bange for, var at det ville tilstoppe i porerne og dermed gøre ansigtets hud tyngre. Men mine bekymringer var forgæves.

Emulsionen absorberes godt og efterlader ikke et hvidt mærke, det er slet ikke klæbrigt.

Denne emulsion forårsagede ingen klager. Et godt og overkommeligt produkt, der kan købes på apoteket. Og vigtigst af alt er det et fremragende arbejde.

SPF-forsvaret er 50, et højt tal, ansigtets og kropens hud skal ikke opleves overhovedet i byforhold og på ferie.

Fordele af Avene Very High Protection Emulsion SPF50 + emulsion
- lys tekstur
- uden parfume
- godt absorberet
- befugtning
- beskyttelse 50 SPF
- ruller ikke under pulveret

Af minerne bemærker jeg måske prisen. Da jeg kunne godt lide emulsionen meget, og den kan anvendes både på ansigt og på krop, er strømningshastigheden stor, og rørene i 50 ml varer ikke i lang tid, og når du køber igen, er prisen ofte "gylden".

Avene Meget Høj Beskyttelses Emulsion SPF50 + har en holdbarhed på 12 måneder, som det fremgår af oplysningerne på emballagen og selve røret.
Nå, hvad angår prisen - kostede denne emulsion mig 27 francs. Prisen er ret anstændig sammenlignet med andre mærker.

Om andre solcreme kan læses her.
Face Cream Lancome Genifique Soleil - SPF50 - giver beskyttelse mod UV-stråler

La Roche-Posay "Anthelios" SPF 30 smeltende ansigtscreme er ikke en dårlig beskyttelse mod UV-lys

Avene 50 SPF anmeldelser

En god, erfaren massør - Julia

Veninder! Fortæl os, hvilken slags SPF solcreme bruger du mere end 30 om sommeren, anmeldelser?
Faktum er, at jeg har superfølsom hud, jeg brænder hver sommer og bliver rød, generelt vil jeg gerne have det, så jeg ikke behøver at smøre med cremefløde, og jeg har også brug for en solbrunning for at få det. Nå, hvis det ikke hjælper mig, anbefales en creme efter solskoldning, fra forbrændinger. Til ansigt og krop, hvis det er muligt.

- Den bedste - børns solcreme til ansigtet SPF 30 eller 45 kan købes på et apotek, Afrika hedder eller sådan noget.

- Ser hvor aktiv solen er, hvor du kommer til at blive dækket. I Tyrkiet blev jeg heller ikke reddet af Vichy 50, heller ikke af Larosh udgør, SPF50. Men i vores syd hjalp de perfekt.

- Hvis det har glemt og brændt, så er "min solskin" også med panthenol, kun for følsom hud, det forekommer mig bedre at købe solcreme det til børn.

- Avene cleanance SPF 30, der er stadig SPF 50 for dem. Generelt skal du sørge for at anvende en tilstrækkelig mængde solcreme. Det anvendes normalt mindre end nødvendigt, og dette reducerer graden af ​​beskyttelse.

- Biore! Avene er forfærdeligt tung sammenlignet med ham.

- Hvis du vælger solcreme, hvilket er bedre, så bruger jeg børn, men selvom de kan være gode til følsom hud, ses de oftest på huden, de absorberes i lang tid. Dette er sandsynligvis specifikt for forældre at se, hvor barnet er blevet smurt, og hvor ikke. Heldig selvom cremen er hvid og ikke blågrøn.
- Pludselig var Avon god.

- Du kan købe en Lancaster ansigtscreme.

- For ansigtet har jeg dette fra Clarence. Hvider ikke, tæpper ikke porerne. Hud er olieagtig, problem.

- Hada labo spf50 til ansigtet, for Roshs legeme, så pshikalka (men ikke sprøjt), så han reddede mig i bjergene, ikke en eneste solbrunte (dog opdateret oftere end efter 2 timer), og der blev øret helt brændt om et par timer.

- Min lille solcreme spf 50.

- Det samme spørgsmål, men med tilføjelsen af ​​varen, hvilken en til at købe solcreme til ansigtet, så det ikke er som en maske, og at du kan anvende makeup over det normalt.

- Prøv koreanske sanskriner, for eksempel den hemmelige nøgle, ret budget og lys i tekstur.

- Skal shiseydo! For dig kan du afhjælpe for børn og følsom hud. Faktoren SPF 50, en solcreme til kroppen, ansigtet, forbedres af interaktionen med vand og jævnt dækker.

- Koreansk definitivt! Jeg bor i en meget solrig region, og med mol også - koreanske ting redder mig. Du kan se Missha (sikker blok 50) Innisfree, tog den sædvanlige BB creme saem + 30, så alle i bjergene gik med røde ansigter, og alting er fint med mig, jeg anbefaler dig at kigge nærmere.

- Den bedste solcreme spf 50. 1. Det beskytter ikke kun SPF, men også mod PPD.

- Baby på huden kan ses fordi sammensætningen af ​​solcreme primært fysiske filtre, da de betragtes som de mindst skadelige og mest effektive og langvarige. Og mange kemiske filtre reagerer hurtigt og mister deres effektivitet efter en vis periode. Derfor kan cremen ikke virke effektivt.

- Cool, tak for at forklare.

- Den bedste solcreme spf 50 fra firmaet Heliocare, der er mange filtre, apotek mærker er ikke engang tæt, især hvis du skal mod syd.

- Hada Labo SPF50 creme-gel er en stor dåse (100 ml!), Cremen er ikke fedt, ikke hvid, meget cool i tekstur. Jeg ansøger på ansigt, hals, ører, hals og hænder. Jeg er ret fugtig og mat, men jeg har en kombinationsskind, der er tilbøjelig til tørhed. Nye fregner og alder pletter med det ikke vises i Moskva. Men for det nye år i troperne reddet intet mig, hverken Aven eller Hada Labo eller Garnier eller hat eller salve hver halve time.

- Om solbeskyttelse eller beskyttelse mod det med glæde, læser jeg, men efter solskoldning er det bedste værktøj - 99% aloe gel, det sker med koreanske mærker samt et stort udvalg på iherb.

- Jeg blev rådgivet af en dermatolog ved Setafil Daelong Plus. Apotek mærke, der er en lotion og creme.

- Jeg har et problem. Snart vil sommeren og jeg stoppe med at bruge tonal generelt og gøre den smukkeste hud. Hvad er nu-sorte prikker, periodisk inflammation af alt, hvad der er muligt, vildt følsom hud. Børste til vask det kun irriterende, ler effekt maske giver ikke meget mærkbar. Jeg kan ikke bruge sur skrælning med SPF - nogen SPF træsko porer endnu mere og forårsager ønske om at vaske det væk.
Kære damer, fortæl mig venligst, hvilke procedurer hos kosmetologen vil mindst hjælpe med at reducere mit problem? Hvad af dem gør du om forår og sommer? Og hvis nogen er fra Moskva - del kontaktpersoner fra kosmetologer, der bare gør deres arbejde og gør det effektivt, uden at sende en masse produkter fra deres saloner.

- Hvilken slags solcreme har du prøvet?

- Jeg prøvede SPC mineral SPF, det har også den letteste tætte effekt (jeg siger, da det også ligner ler på ansigtet om sommeren), men det er virkelig dyrt og beskytter ikke noget.

- Rengøring, så støt blot resultatet med en gel til vask af "pilot" og en skrubbemaske, cremen er selvfugtgivende.

- Syrer og ultralydsrensere.

- Og rengøring med ultralyd eller kombineret?

- Bedst bedømte solcreme. Clarins, La Rose Posay og Shiseido. Jeg troede, at mindst en af ​​dem ville gøre, især da jeg så meget gode anmeldelser.

- Kombineret, efter rensning, laves også en ionophoresmaske.

- Og hvad med den sædvanlige solcreme spf eller ansigtscreme med SPF? Jeg har en almindelig dagcreme med SPF 15, det tæpper ikke noget (huden opfører sig på samme måde som forfatterens). Eller er det ikke?

- 15 er ikke nok, mindst 30.

- Jeg kan kun give rådgivning som denne - før du gør procedurerne, gennemgå en konsultation og tage prøver. Først skal du finde ud af, hvorfor din hud opfører sig på denne måde. Du må måske skrælle disse saloner og behøver slet ikke (og måske endda skadelige). Hormoner, allergener, skjoldbruskkirtel.

- Hvad nonsens, og hvilke hormoner er ansvarlige for hudfedt? Og vigtigst af alt - hvordan man behandler dem, drikker hormonelle piller?

- Pigen skriver ikke kun om den olieagtige hud. Hun skrev, at hun havde forskellige betændelser.

- Jeg skulle lave en kombineret rengøring, men kosmetologen rådede til at gøre cryomassage.

- I februar sluttede jeg med at drikke OK, min hud er enden, jeg ved ikke, hvordan man skal behandle det, jeg tror, ​​at jeg kun kan overleve.

- Tør og normal hud, periodisk inflammation og en hudlæge sagde, at det her er stress og allergier.

- Tone cremer med SPF (eller bare cremer med SPF) tilstopper porerne og fremkalder betændelse?

- Undskyld, jeg troede, at der en gang tilstoppede porer, så er problemet i fedt.

- Koreansk kosmetik Caolion! Netop det samme for sådan hud forsøgte jeg en iltmaske - ild og toneeventyr og kæmper med sorte punkter. Og vigtigst af alt - huden efter det er super blid, jeg anvender det efter at jeg har udført peeling proceduren derhjemme ved hjælp af peeling discs om, hvad du skal snakke og tale! Du kan ikke længere male, kun problemet forbliver i de sorte cirkler under øjnene! Og det faktum at jeg har en spf i bb og cs creme, skal du tage en almindelig med SPF.

- SPF toner er ikke nok. Du vil aldrig anvende denne mængde fundament på dit ansigt, så filteret virker. Så alt dette er bare et marketingspil. Til forfatteren: Heliocare har gode stærke sanskriner til hud, der er tilbøjelige til at tilstoppe.
Men proceduren er for sent til at gøre, det tager mange måneder. Det er sådan 2 uger før sommeren at skrive, at du vil dramatisk tabe sig før denne meget sommer.

- Ser hvordan tonal, jeg er sikker på min bb 100%.

- Jeg havde bare spf og tonal med ham. Nu er det eneste, der er let og ikke tilstopper porerne, Bobbi brun, hvor står + - 15 spf.

- Jeg har brugt ss fra lumene med spf 20 i et år, og efter dette indlæg blev jeg tankevækkende. Tak for svaret.

- Rensning af kosmetologer, mesoterapi, til hjemmepleje er det cicaplast i stedet for creme. Men tørrer ikke, og hudfarve blev fremragende.

- Dette gælder for absolut noget tonal.

- Og i Spanien sælges de på apoteker eller hvor? Jeg vil også prøve. Og prøvede at pulverisere dem? Der er flere af dem, ved ikke, hvilken er den mest matting?

- Generelt er dette et spansk selskab, så i Spanien er det klart der. Jeg bestilte fra Moskva. Til olieagtig hud - den med mærket oliefri, prøvede kun den. Men jeg tror ikke stærkt på solbeskyttelsesegenskaberne i pulveret - igen på grund af det umulige at anvende et tilstrækkeligt tykt lag.

- Hvor er beviset? Du er så let at tale om det, jeg gjorde ikke tone, min bb creme Orgahue koreansk firma, ingredienserne i dette produkt er certificeret efter internationale kvalitetsstandarder såsom Ecocert, USDA Organic, OTCO, Australian Organic. Jeg laver peeling og derefter kun anvende denne bb, alt er perfekt.

- Ja, hvad handler det her om? Jeg siger, at solen creme bør anvendes tykt til at operere på 100%, kosmetik ingen gør i sådanne mængder, så det virker ikke. Vi læser bloggen.

- Adels blog er ikke den ultimative sandhed, det er på en eller anden måde mærkeligt at betingelsesløst tro på alt der er skrevet der, kritisk tænkning er der, alt er forretning.

- Der henvises generelt til den givne forskning. Det er mærkeligt at sige noget om kritisk tænkning, når artiklen er ret pålidelig på grund af kildernes tilgængelighed.

- Og jeg gjorde min forskning. Hvis jeg efter lidt peeling i lang tid ikke har pigmentpletter og endda et antydning af dem, tror jeg min bb virker, men under bb anvender jeg en fugtighedscreme under alle omstændigheder, så jeg er enig i, at det skal være med SPF. Bare fordi det er behageligt, anvendt og ikke dampet.