Avene Sunscreen SPF 50 med mineralsk skærm - anmeldelse

Acne

Hej alle sammen! Denne fløde, med en høj beskyttelsesfaktor, tog jeg til sommeren.

Fabrikanten skriver, at dette værktøj er velegnet til følsom og overfølsom hud såvel som atopisk hud hos børn, voksne, beskyttelse af friske ar og ar, efter kirurgiske indgreb og dermatologiske procedurer. Hypoallergen, non-comedogenic. Uden kemiske dufte og filtre.

Åbning af røret blev overraskende overrasket over den brune farve, som denne creme har. Jeg tøvede meget længe før jeg søgte det på mit ansigt, undersøgte det og lugtede det. Det er derfor, det spændte mig. Nå, jeg blev vant til det faktum, at fløden skal være nøjagtigt hvid, eller beige, mælkeskygge. Men ikke så mørkt. Og så besluttede jeg endelig og satte det på kinderne))

Jeg må sige, at min hud er temmelig solbrændt, cremen, når den blev påført, blev distribueret normalt, men denne brunfarve viste sig at være lidt lysere end min nuværende tone og lægge en mærkbar maske. Jeg spurgte selv mig selv spørgsmålet, fik jeg ikke det til at gå i stykker på apoteket? Måske, i stedet for en creme fik hun en garvningskrem eller et toneværktøj? Men på boksen er det skrevet i sort / hvid - solcreme. Derfor kan der ikke være nogen fejl))

Efter at have stået lidt foran spejlet i forvirring begyndte jeg at vaske det med hjælp af micelleopløsningen Aven. Bomuldspuder havde samme brune farve som selve cremen. Som du forstår, bragte jeg ikke denne creme på huden. Jeg kan ikke sige om hans maskeringsegenskaber, fordi jeg ikke har noget at maske på, men det er helt sandsynligt, at han maskerer små ufuldkommenheder, og måske endda producentens plan (men så hvorfor skriver de ikke om det hvor som helst?). Jeg forsøgte at dække min blå mærke på benet med denne creme, og selvom det var lyst (ganske lidt), var det stadig synligt som før.

Generelt besluttede jeg at udsætte det indtil udgangen af ​​februar og begyndelsen af ​​marts. Måske på helt uforbrændt hud vil det se mere naturligt ud...

Kommentar Feedback hjælpsom? Ja 26 · Nej 18

Alt om solcreme Avene

Avene-selskabet optrådte for nylig på markedet for kosmetologi for omkring 30 år siden. På trods af sin alder er hun allerede blevet et af verdens førende kosmetologfirmaer og har vundet hjerterne hos mange mennesker rundt om i verden. Virksomheden starter fra Hydroterapi Center nær landsbyen Aven i Frankrig, hvor hun begyndte at udføre sine eksperimenter. Vandet i disse steder viste sig at være helbredende for huden, som tiltrækker folk fra hele verden. Under sin korte historie formåede Avene at frigøre et stort antal forskellige kosmetik til hudpleje. Herunder en række værktøjer til garvning. Den indeholder 3 serier på én gang, så alle vil kunne vælge noget, som er mest egnet til sig selv.

Siden slutningen af ​​1800-tallet er hydroterapicenteret en national skatt fra Frankrig, men eksperter fra Avene fik stadig tilladelse til at gennemføre forsøg.

Funktioner af solbeskyttelseslinjen Avene

Hovedårsagen til cremerne i dette franske selskab er brugen af ​​vand fra helbredende hydrotermiske kilder ved bunden af ​​sine produkter. Eksperter fra virksomheden viste sine nyttige egenskaber. Sammensætningen af ​​vandet omfatter mange mineraler af naturlig oprindelse. Det er bestemt bedre end kunstig berigelse af vand. Og varmebehandling ved høje temperaturer og filtrering gennem mange underjordiske formationer forbedrer vandkvaliteten i selve indledende fase. For produkter, der er designet til at beskytte og helbrede huden, er en sådan ingrediens en stærk fordel for konkurrenterne. Derudover har Avene-produkter en række andre egenskaber:

  • kraftig beskyttelse mod alle typer af stråler
  • har fugtighedsgivende egenskaber
  • egnet til folk med allergi
  • konsistensen giver nem at sætte balsam.

Et så imponerende sæt i kombination med unikke ingredienser tillod produkter til at beskytte huden mod solen Avene for hurtigt at tjene et navn for sig selv.

arter

Solcreme produkter fra dette kosmetiske selskab har 3 forskellige linjer. Den såkaldte "hvide" serie er designet til ekstremt følsom hud. "Orange" - balsam til normal og ufølsom dækning. Den sidste serie omfatter anti-UV garvning produkter.

SPF-50 med et mineralsk kompleks til særlige områder

Den første repræsentant for den "hvide" linje er en creme til de mest følsomme områder af allerede mørk hud. Fraværet af tunge kosttilskud reducerer risikoen for allergi ved brug af dette produkt. Høj UV filtreringsindeks giver pålidelig beskyttelse for alle hudtyper. Og indholdet af yderligere reflekterende mineraler vil forbedre beskyttelsesegenskaberne. Den fulde liste over specifikationer for denne creme er som følger:

  • højt beskyttelsesniveau
  • egnet til følsomt ansigt og décolleté hud;
  • indeholder mineraler af naturlig oprindelse
  • hypoallergen;
  • nem at anvende.

I nærværelse af en sådan liste over fordele forventes transcendental pris. Dette er dog ikke tilfældet. På grund af den ubetydelige udgift er det ret retfærdigt køb.

Denne mulighed er ikke udelukkende designet til personer med følsom hud. Det er perfekt til dem, der bare ikke vil solbrune, men elsker at ligge i solen.

SPF-50 med mineralsk skærm

Den anden repræsentant for den "hvide" linje. Det betyder for hele kroppen, og ikke kun for blide steder. Det har en lidt lavere grad af beskyttelse, men tilhører stadig klassen af ​​midler til følsom dermis. Den indeholder et kompleks af antioxidanter, så det har evnen til at bremse aldring af celler. Beskytter mod alle typer sollys. Komfort i tegning er forsynet med tæt, men lufttekstur. Det er nødvendigt at fordele cremen med et tyndt jævnt lag, ellers kan hvide spor forblive. Generelt kan dets fokus bestemmes af følgende punkter:

  • høj beskyttelse klasse;
  • tilstedeværelsen af ​​helbredende og analgetiske komponenter
  • beskytter mod ethvert sollys;
  • brugervenlighed;
  • lavt forbrug

Termisk vandbaseret SPF-50 til følsom hud

Dette er en repræsentant for den "Orange" linje med normal hudoverfølsomhed. Den har effektiv beskyttelse, men denne mulighed er næppe egnet til overfølsom eller sygdomsdækning. Indholdet af antioxidanter nyder også mange. En af de vigtigste fordele ved denne balsam er dens ikke-fedtede struktur. Mange mennesker føler sig ubehagelige for at føle deres kropsfedt, med en olieagtig film. Moderne fremstillingsmetoder Avene giver mulighed for at slippe af med dette problem. Egenskaberne af dette produkt omfatter:

  • ikke-fedtet struktur
  • kraftig beskyttelse
  • reduktion af irritation
  • bremse hudcellens død;
  • har en proprietær måde at filtrere stråler på.

Den olieagtige struktur af de fleste garvningsprodukter tillader ikke, at de bruges sammen med makeup. Nøjagtigt at anvende en creme med en ikke fedtet struktur kan løse dette problem, men kun hvis der er en lille make-up. Et stort antal kosmetik vil ikke komme sammen med nogen creme.

Termisk spf-30

Den næste repræsentant for linjen er en forenklet version af den tidligere creme. Med et mindre indeks er SPF-30 egnet til ejere af en lille solbrunte. På mange måder ligner den tidligere fyr. Giver en dybere tan. Ikke egnet til personer med følsom hud. Kendetegnene ved denne balsam er:

  • en dybere tan i sammenligning med et stort SPF indeks;
  • indeholder ikke skadelige konserveringsmidler
  • har en fedtfattig tekstur;
  • Beskytter mod irritation.

Termisk spf-20

Vinder af det laveste UV-resistensindeks er her anmeldt. Disse cremer er ikke beregnet til solens første dag. De er vant til at få en mørkere, jævn hudton. På trods af dette beskytter SPF-20 stadig huden fra spektra A og B og har helbredende egenskaber. Karakteristik af SPF-20 fra Avene:

  • mørkt solbrændt;
  • beskyttelse mod enhver form for stråler
  • medium beskyttelsesniveau
  • helbredelse af mikrotraumas og revner i huden.

Universal avtobronzant

Dette værktøj gælder ikke for solcreme, fordi det er en auto-brunbrun. Cremen giver en jævn belægning uden pletter. Farve opnås naturligt, som efter denne solbrændte. Men når man vælger en sådan sti, er det ikke nødvendigt at teste din krop for tolerance for kraftigt sollys. Den komplette liste over ejendomme avtobronzant inkluderer:

  • glat belægning;
  • hypoallergen;
  • fugtgivende, antiirriterende egenskaber;
  • behagelig tekstur og lugt;
  • hurtig handling

En sådan løsning er mere værd end garvning fløde på en naturlig måde - omkring 1200 rubler. Men her vil alle vælge den måde, de kan lide.

video

Denne video giver et overblik over Avene SPF 50 + Sunscreen

Det er muligt og ikke tan overhovedet, når du bruger det.

Da vi gik til havet. Naturligvis købt alt det nødvendige tilbehør, jeg startede længe før selve turen. Og da jeg normalt brænder om tre sekunder, under den varme sydlige sol, besluttede jeg mig for at spare mig bare super-maksimum. Efter at have læst anmeldelser stoppet ved Sunscreen Avene SPF50. Denne creme er designet til følsom og meget lys hud. Jeg kan ikke sige sikkert, men i min erfaring siger jeg, at jeg brugte det til at beskytte min datters hud. Som enhver solcreme skal Avene SPF50 anvendes lige inden du går udenfor, en lille mængde creme skal fordeles jævnt over hele kroppen. Og også hvis du er i solen i lang tid, så skal du påføre det permanent. Og selvfølgelig påføres cremen efter hver svømmetur i vandet.
Jeg tog en lille flaske på 50 ml med mig, det var nok for os til en 14-dages hvile.
Denne creme har en meget høj grad af beskyttelse. Alligevel skal dette tages i betragtning, for med korrekt brug holder tan ikke overhovedet. Et par dage senere nægtede hendes mand at bruge det med ord. Du vil have Hvad ville jeg komme fra syd som om fra nord. Ja, og jeg er ikke så aktivt begyndt at bruge den. Derfor, hvis du er til søs, skal du selvfølgelig vælge en creme, der ikke har så stærk garvebeskyttelse. Fremragende, denne fløde vil passe dem, der er kontraindiceret til solbadning.

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer endnu. Du kan være den første.

Vi har åbnet en kanal i Yandex Zen. Abonner!

Avene solcreme anmeldelser

Du kan scold mig, men jeg har faktisk aldrig været interesseret i beskyttelse mod solen. Jeg synes ærligt, at i Moskva er der nok en lille SPF i mineralpulver mellem arbejde og transport og opholder sig indendørs. Men i Bretagne for første gang kom jeg over en rigtig stærk sol. En dagstur i begyndelsen af ​​maj kan godt midlertidigt vende et ansigt til en saftig tomat. Og da jeg lige for nylig havde færdiggjort surskræller, og det generelt er en tvivlsom fornøjelse at være tomat, besluttede jeg at have et stærkt forsvar.

Hvad er du SPF 50+? I år fornyede Aven sine line-up og frigivet solcreme i flere versioner: fra en lysemulsion til en rig fløde tekstur. Derudover tilføjede lineup solcreme med en tone, solcreme uden duft, cremer til problem hud med et mærke af Cleanance. Også mærket "uden hvide pletter" og "berøringsmatte" blev tilføjet til hele linjen, det vil sige "mat finish", hvilket også er ret godt, da mange cremer med mellemhøj og høj beskyttelse blødgør skinnet efter påføring. Et vigtigt ændringsforslag: cremer af denne linje indeholder kemiske filtre, hvilket betyder at hver anden time denne creme skal fornyes, hvilket selvfølgelig er lidt dyrt. Men ved at tage et par vigtige blots ud af parenteserne tror jeg, at Avens linje var meget succesfuld!

På en solskinsdag, under hvilken slags dope jeg købte, købte jeg først solcreme med en tone (selvom hvor mange gange gav jeg mig selv et løfte!). Selvfølgelig er ideen fremragende, to i et og et evigt dilemma, makeup eller beskyttelse, forsvinder. Men ikke desto mindre... når du laver en creme med 50 + beskyttelse, tænker du sandsynligvis på mennesker med fair skin, som selvfølgelig ikke skinner en gylden solbrun efter en grå vinter? Så hvorfor er solcreme tone så mørk? Fra billedet kan du se, at det stadig er ret skygget ganske godt, men selv efter fuld skygge er forskellen synlig.

I almindelighed er cremen god, den holder godt, flyder ikke, forbliver ikke i porerne og giver en meget blid og smuk finish selv på kombinationsskind med en mere eller mindre olieagtig t-zone. Det forekom mig, at hans bror uden en tone med samme beskyttelse har en lysere tekstur. Forresten, om SPF 50+ uden en tone, lad os gå videre til den mest positive del af anmeldelsen!

Avène meget høj beskyttelse SPF50 + er virkelig en meget god solcreme: den beskytter perfekt mod solen (kontrolleres ved at gå på en solskinsdag langs havet), fugtiger huden helt, absorberer hurtigt og giver en behagelig, let silkeagtig finish. Cremen er ret nemt at opdatere og bære med dig takket være en ny form for frigivelse - et rør med dispenser. For at anvende kun et eller to klik. Jeg vil tilføje, at cremen er fuldstændig non-sticky og føler ikke et tæt lag, selv på kombinationshud.
T-zonen, efter min mening, er cremen ikke fedt, men den er ikke mat, men tørre områder er helt fugtige.

Taler om finish, gør hvidtekrem? Jeg vil sige, at cremen lyser huden (mærker forskellen) og lidt niveauer den samlede tone. Selvfølgelig på den lette hud er en sådan finish meget smuk, især i modsætning til lyse glittere, for eksempel, men på en mørkere - har SPF50 + brug for en mørkere hud?

Men generelt lad os ikke være ubegrundede, bedøm selv hvordan cremen ser på huden: næsten den højeste kompleksitet er tallet for skønhedsbloggeren, billedet er næsten ingen make-up:

(fra make up mascara, concealer og shine YSL Fuchsia Oran)

Efter min mening er Avene meget høj beskyttelse SPF 50 + en god fløde! Selvfølgelig er SPF 50+ mere af en "walking version", at lægge makeup på det kan være svært, og cremen skal opdateres hver anden time, men Avene SPF 50+ udfører sin opgave med mere end 100%. Derfor, hvis du pludselig søger stærk beskyttelse for de kommende solrige dage, anbefaler jeg dig at være opmærksom på den opdaterede linje Aven, og jeg håber, at det som mig vil glædeligt overraske dig.

Og hvilken solbeskyttelseslinje kan du især lide? Hvilken beskyttelsesfaktor bruger du normalt? Hvordan beskytter du din hud mod solen? Lad os diskutere dette sommer spørgsmål! :)

Aven Cream Sunscreen SPF 50+

Maksimal UV beskyttelse til tør og følsom hud. Meget lys, overfølsom over for solens hud.

Huden er pålideligt beskyttet mod korte og lange UVA- og UVB-stråler. Ingen irritation og tørhed.

egenskaber

Avene Meget høj beskyttelse creme SPF 50 (Aven Cream solcreme SPF 50+) til tør, følsom hud.

Solcreme Avene Meget høj beskyttelse creme SPF 50 giver en meget høj grad af beskyttelse mod hele spektret af ultraviolet stråling til lys, tør og solfølsom hud. Cremen indeholder et unikt kompleks "SunSitive", såvel som det minimale antal kemiske filtre, der har en mild effekt uden irriterende sart hud. Avene Meget høj beskyttelse creme SPF 50 har en ikke-fedtet tekstur, takket være det giver behagelige følelser, når den påføres og hurtigt absorberes uden at efterlade synlige mærker. Ingredienserne i sammensætningen lindrer og blødgør huden, forhindrer fotoalderen. Avene Meget høj beskyttelse creme SPF 50 er pakket i et bekvemt luftløst rør med en dispenser, der hjælper med at styre applikationsvolumen let.

  • Avene termisk vand beroliger, lindrer irritation, eliminerer følelsen af ​​tæthed;
  • pre-tokoferil er en forløber for E-vitamin, beskytter huden på det cellulære niveau;
  • Titandioxid er et mineralfilter, som pålideligt beskytter huden mod ultraviolet stråling.

Indeholder ikke parabener. Vandtæt. 100% fotostabil. Certificeret UVA overholdelse.

  • parabenfri

Anvendelsesmåde

Påfør sprayet på huden med et ensartet lag inden ethvert udseende i solen og så ofte som muligt, især under lange solbad og efter hver svømmetur.

SPF50 + solcreme væske

Flaske med pumpe 50 ml

Flaske med pumpe 50 ml

Høj grad af beskyttelse mod en lang række UVB-UVA stråler.
Til følsom hud: normal eller kombination.
Foto stabil.
Tørr berøring effekt *.
Uden dufte.

* "tør berøring" - trans. fra engelsk

  • antioxidant
  • Tørr berøring
  • Foto beskytter
  • Vandtæt
  • fordele
  • Hvem er egnet?
  • struktur
  • fordele

    Innovation Nude Skin Feel:
    - Ikke følt på huden.
    - Ikke-fedtet, ikke-klæbrig tekstur.
    - Hurtig absorption.

    Eksklusiv kombination af aktive ingredienser, Sunsitive® beskyttelse fra Pierre Fabre Research:
    - Mindste antal filtre, langsigtet stabilitet og effektivitet, optimal beskyttelse mod UVB-UVA stråler.
    - Antioxidantkompleks (Pre-tocopheryl + Thialidin) til fuldstændig beskyttelse af hudceller.
    - Termisk vand Avène, kendt for sine beroligende, blødgørende egenskaber.

    Let tekstur giver huden en mat nuance uden glans.

    Hermetisk flaske med dispenser: Takket være den bekvemme emballage får du den perfekte mængde produkt.

    - Hud, især følsom for solen.
    - Solbrændt hud.
    - Hud udsat for konstant sol eksponering.

    Solcreme Cleanance SPF 50 fra Avene - Review

    God tid på dagen!

    For dem, der kommer til at besøge de varme kanter, og ikke kun vil min nutidige post om solcreme Avene meget høj beskyttelse Solair Sunscreen SPF 50 være nyttig.

    Jeg synes, det er ikke nødvendigt at tale længe om vigtigheden af ​​at beskytte huden mod solen. Det er det, vi har fået at vide i de seneste år fra stort set hver tekande. Valget af solcreme er fantastisk, men det er ikke en nem opgave at finde noget rigtig egnet, især til ansigtet.

    Jeg har følsom, allergisk, udsat hud af den kombinerede type, og det er meget svært at vælge en creme med høj SPF-faktor. Hertil kommer, at mit ansigt ikke kan lide høje SPF-produkter, og der vises en negativ reaktion. Jeg bruger altid SPF 50 ansigtscreme på ferie til søs, i byen har jeg normalt nok SPF 20-30, så rengøringsfløde blev købt specielt inden en ferie. Og se og se, min hud tog det. Denne fløde særegenhed er, at den er rettet til ejere af olieagtig og problem hud og har en mattificerende effekt. Og for sidstnævnte, lad os se det på ca. 40 og høj luftfugtighed, når de "syv potter" kommer ud)))) Intet kan give matting, men jeg vil sige, at matting udtrykkes mere i, at cremen efter applikationen giver ikke en fedtet virkning på huden (jeg har personligt haft mange solcreme for at denne person kan synde). Rensning har en flot cremet tekstur, der er behagelig at anvende, men skal være godt fordelt, så der ikke er hvide striber tilbage. Hvidningseffekten giver ikke mindst på min retfærdige hud. For fuld absorption tager det cirka 15 minutter, hvorefter cremen ikke kan mærkes på huden. Porerne klamrer ikke, forårsager ikke allergier. Forbrugsstandard. Med hensyn til hovedopgaven - beskyttelse mod solen - så behandler cremen det helt, selv om jeg forsøger ikke at være i direkte sollys.

    Praktisk emballage - dispenserrør. Næsten kan tilstoppes med hærdet creme, hvis produktet ikke bruges i et par dage. Aroma diskret creme.

    Avene solcreme anmeldelser

    SOLGAR 100% Naturligt kosttilskud Premium

    Giv smagen af ​​naturlig te tilbage!

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    POPULÆRE VARER

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    interessant

    Mød det unikke sæt til intensiv blegning!

    Ergonomi og økologisk pleje med RADIUS tandbørster

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    POPULÆRE VARER

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    interessant

    Avene - solbeskyttelse til den mest følsomme hud

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    interessant

    Healing ansigts- og kropsbehandlinger med gezatone enheder

    Få kendskab til hardware kosmetologi WELSS!

    KATEGORIER

    POPULÆRE MÆRKEER

    interessant

    Uriage - Pas på den sarte hud hos babyer og småbørn

    Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

    Brands-A

    POPULÆRE VARER

    interessant

    YSTHEAL - hudpleje efter 25 år

    Brands-B

    Brands-C

    Brands-D

    Brands-E

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Elancyl Slim Design - Glattere, elastisk og stram hud

    Brands-F

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Filorga Hydra-Hyal - fugtet, glat hud skinner med ungdommen!

    Brands-G

    POPULÆRE VARER

    interessant

    GiGi - en kombination af naturlige naturlige ingredienser og højt bioteknologiske produkter

    Brands-H

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

    Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

    Brands - I

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Sig "Hej" til dine nye assistenter - de revolutionære spiral elastikbånd-armbånd til hår

    Brands-J

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Prøv japanske stofmasker af højeste kvalitet.

    Johnny's Chop Shop er en stilfuld kosmetik linje til fyre, der vil se godt ud!

    Brands-K

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Plant energi til hår skønhed

    Brands-L

    Brands-M

    Brands-N

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Nuxe - den optimale kombination af naturlige komponenter, effektive teknologier og luksuriøse teksturer.

    Dermatokosmetik til pleje og kombineret behandling af fedtet og ungdommeligt problem hud

    Varemærker-O

    POPULÆRE VARER

    Brands-P

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Balmer til tørre, revnede og irriterede læber og hud

    Varemærker Q

    POPULÆRE VARER

    Brands-R

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Revolution i verden af ​​shampooer - en kvalitativt ny sammensætning i højteknologisk vakuumemballage

    Brands-S

    Brands-T

    POPULÆRE VARER

    interessant

    TONY MOLY er en skål fyldt med stil og skønhed.

    Pålidelige dermo-kosmetologiske produkter til hudpleje af nyfødte, børn og voksne

    Brands-U

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

    Varemærker - V-Z

    POPULÆRE VARER

    interessant

    Weleda fugtgivende læbepalmer omslutter dine læber med et glød af naturlig skønhed!

    Styrkende virkning mod tegn på aldring

    Varemærker AZ

    Mærker 0 til 9

    POPULÆRE VARER

    1. anmeldelser
    OVERSIGT
    HEALTH SKIN CENTER
    Anmeldelser af SPF 50 Solcreme med 50 ml Mineral Screen (Avene, Suncare)

    Pisarenko Nadezhda Moskva (i udkanten af ​​Moskva) | 4. februar 2017 |

    Solcreme SPF 50 med 50 ml mineralsk skærm (Avene, Suncare)

    Konklusioner: Ligesom den orange creme fra Ivan, er for mig meget tung. Ansigtet efter cremen er meget hvidt, men det kan bestemt ikke kaldes en minus, for det han og solcreme. Mens du bruger cremen, skal du altid vaske, og cremen mærkes altid på huden. Jeg er glad for at han kom op til mange. Ak, jeg hører ikke til sådan. Hvis det er muligt, prøv først i sonden

    Lyubov Egorovna KALUGA | 01/22/2018 |

    Konklusioner: Fremragende fløde. For min hud er det bare en balsam, men
    køb det næsten ingen måde, enten på apoteker eller i
    kosmetiske butikker ikke. Måske er det vores i Kaluga.
    Tak for et sådant produkt. Lyubov Egorovna

    [email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

    Konklusioner: Meget højkvalitets solcreme kosmetisk produkt til ansigtet. Fra navnet (med en mineralsk skærm) følger det med, at cremen fungerer som en skærm - og det afspejler det meget præcist hovedfunktionen af ​​dette middel: det letter "afskrækker" solens stråler. Min hud er mørk og solbrænder hurtigt. Ved hjælp af denne creme passerede næsten hele sommeren som en "hvidhudet aristokrat" (men det er i den bymæssige sommers tilstand - uden strandhældninger i solen). Derudover tørrer cremen ikke huden (denne "bivirkning" findes ofte i C3-produkter), lidt fugtiggør, selv skjuler nogle ufuldkommenheder i huden. Men for at cremen får et godt indtryk på mig, skal du helt sikkert sige, hvordan du bruger det korrekt: Du skal bruge det 30 minutter inden du forlader huset - i løbet af denne tid vil det være i stand til at "passe" ind i din hud. Jeg vil generelt rådgive algoritmen til at anvende dette værktøj, det samme som ethvert toneværktøj: forsigtig fjerning på alle områder (undtagen øjne) i ansigt og nakke. Ja, tiden sparer ikke, men resultatet er det værd - ingen forbrændinger og rødme.

    Miss Moskva | 10/6/2017 |

    Konklusioner: Desværre gjorde jeg ikke venner med denne fløde, det var ubehageligt, men jeg var skyldig mig selv, fordi jeg valgte en smule forkert. Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe nogen. Denne creme er perfekt, perfekt til varme klimaer og varm sol. Især til ture, herunder hav, fordi det er vandtæt. Smukt i Mellemøsten stråler. Beskytter effektivt selv den mest følsomme og allergiske hud, der skaber en speciel mineralfilm. Ikke forårsager irritation. Men til daglig brug er det ikke hensigtsmæssigt, med hvilket formål og erhvervede det. Cremen har en tyk og ret olieagtig konsistens af cremefarve, lidt oxideret i et rør. Det er let fordelt, men falder stærkt på huden. Har brug for at vente med at suge. Det skaber et håndgribeligt slør på ansigtet, fordi tekstur er tæt, udligner tonen lidt. Under nogle forhold passede det slet ikke, men i andre var det fremragende. Det er nødvendigt at tage hensyn til dens mål.

    Funtikova Lily Pyt-Yah | 06/30/2016 |

    Effektivitet, rating 5

    Effekten er, pigmentering i ansigtet mindst, brugt to gange om dagen.

    Tekstur 5 rating

    Lidt tæt, men en sådan creme er altid hvid og tæt, behagelig på huden, ikke dækket af porer.

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Forbruget er meget økonomisk.

    Konklusioner: Jeg kunne godt lide cremen, jeg sner hvide hudkombinationer, efter det er der ingen ekstra rynker og uregelmæssigheder.

    Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

    Effektivitet, rating 5

    creme beskytter effektivt mod solen, hvilket forhindrer udseendet af pigmentering.

    Tekstur 5 rating

    tyk, blålig fløde, fedt

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Konklusioner: Til brug i landet er helt acceptabelt, men "i folk" med et blåt, modigt ansigt, ville jeg ikke gå. retfærdiggør sig selv, tilføjer ikke pigmentering.

    [email protected] St. Petersburg | 05/24/2016 |

    Effektivitet, rating 3

    Jeg valgte denne creme som allergivenlig uden at læse anmeldelserne. Når det blev ansat i ansigtet, var det meget ked af det. Cremen er tæt, tyk, meget hvidt, men ikke noget der whitens, men ligesom zinkpasta smurt med et hvidt lag og absorberes ikke. Når man forsøger at smadre på huden stresset flak. Jeg var nødt til at skylle.

    Tekstur, bedømmelse 3

    kunne ikke lide tekstur, meget tyk, meget hvidt hud (selvom jeg ikke er mørk, lysskinnet), absorberes ikke

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Konklusioner: kunne ikke lide, skuffede i købet. Nå, det forårsagede ikke allergier

    [email protected] Rostov-til-Don | 05/10/2016 |

    Effektivitet, rating 5

    Elskede denne særlige beskyttende creme. I modsætning til mælken i samme firma føler cremen sig ikke på ansigtet, lyser lidt og perfekt beskytter mod solen. Mange har stillet spørgsmålstegn ved køb af dette værktøj i tankerne. Af en relativt høj pris og det lille lille beløb. Men jeg tør at bemærke, at solcreme er # 1 i en kosmetolog. Du spørger hvorfor? Fordi det er nødvendigt at bruge det i følgende tilfælde: 1. Acne, acne (så det ikke bliver værre!) 2. Når du er på gaden fra forår til efterår i solen både i den centrale del af Rusland og i de sydlige regioner og endnu mere i et varmt klima! når du bruger produkter med syrer - ellers pigmentering! 3. Ved brug af produkter med peroxidbenzoyl (Baziron) - ellers pigmentering! 4. Sådan forhindrer du ældning af huden, rynker... (5. for selv garvning af ansigtets hud

    Tekstur 5 rating

    Tekstur er hvidlig, fordeles over huden godt, absorberes ikke øjeblikkeligt, du bliver nødt til at vente 5 minutter.

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Som sagt er volumenet af dette værktøj lille, men jeg synes nok for sommeren. Under alle omstændigheder mister et åbent beskyttelsesmiddel sine egenskaber i 1 sæson.

    Konklusioner: Beskyttelse af din hud mod solen er en hellig årsag. Jeg stoler helt på mærket Aven. Jeg gentager købet igen. Jeg kunne virkelig godt lide denne creme, begyndende med emballagen og slutte med det faktum, at du ikke behøver ikke at bruge yderligere en dagcreme, fugtgivende er nok. Men jeg anvender en sådan reduktion i "lagene" på ansigtet, kun hvis jeg forlader huset om morgenen. Jeg finder det ikke nødvendigt at smøre SPF selv i de dage, hvor du sidder hjemme hele dagen.

    Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016 |

    Effektivitet, rating 5

    Cremen er meget tæt, godt beskyttet mod solen, en meget stor grad af beskyttelse. Creme med en mineralsk skærm, godt og tæt dækker huden.

    Tekstur 5 rating

    Meget tæt, efterlader lidt hvidlig farve efter påføring, men hvis du venter lidt, er cremen næsten helt absorberet.

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Forbrug økonomisk, du har brug for lidt penge til ansøgningen, fordi Hvis du bruger en masse creme, vil det være sværere at suge.

    Konklusioner: Beskytter perfekt mod sollys, høj grad af beskyttelse, lidt blegemidler. Velegnet til makeup. Jeg bruger det i stedet for tonale midler.

    Rasputina Tatyana 04/30/2016 |

    Effektivitet, rating 5

    Creme med en overraskelse: da jeg først søgte, var jeg bange. På ansigtet så fløjen ud som et tonalt middel, lysere i toner med fem. Efter 15 minutter absorberes fuldstændigt. Ikke klæbrig, ikke skinnende, ikke følt på ansigtet, hvilket efterlader et næppe mærkbart hvidt mærke, men ikke kritisk. For mig er det især vigtigt, at cremen er mineral.

    Tekstur 5 rating

    Tykt, hvidt, med parfume.

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Forbruget afhænger af formålet og hyppigheden af ​​brugen.

    Konklusioner: Creme ønsket. Et volumen på 50 ml skal være nok til hele sommeren; Jeg tror, ​​at en sådan høj grad af beskyttelse i byforhold ikke er nødvendig hver dag.

    Tatyana K. Moskva | 11/24/2015 |

    Effektivitet, rating 5

    En ideel creme til mennesker med følsom hud, ejere af post-acne eller pigmentering. Takket være ham kunne hans ansigt tan jævnt og ikke "farves"

    Tekstur 4 bedømmelse

    Det eneste negative er en tyk creme. Ikke absorberet til slutningen! Ikke fedt, men det er tæt

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Sampler i en og en halv uge af marine rekreation

    Konklusioner: Jeg vil helt sikkert købe lejlighedsvis. Vil ikke brænde eller brune pigmentering. I dette tilfælde er Spf 50 mere end passende, men af ​​hensyn til en jævn hudtone kan du gå meget. 5!

    Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

    Effektivitet, rating 5

    Cremen klarer sig godt med beskyttelse mod solen, men for min hudtype er den for fedtet og skinnende, og det letter også huden meget.

    Tekstur 5 rating

    En ret fedtet creme med en lyserød nuance, stærkt skinnende og hvide hud. Men jeg fandt en måde at bruge den på.

    Lønsomhed / Udgift, rating 5

    Konklusioner: Cremen er ikke for min hudtype, men jeg fandt en måde at bruge den på. Jeg tilføjer lidt af denne creme i et mørkt skyggefundament og bruger det sådan. Cremen er fremragende, egnet til piger med tør og normal hud.

    Min-Krem

    kosmetik fra A til Z

    Aven solcreme til ansigtet

    Anmeldelse: SPF 50+ Solcreme med en mineralsk skærm Avene - Beskytter min hud perfekt.

    ulemper:
    For at bruge det skal du tilpasse.

    Da min hud er meget lys, hældningen til pigmenteringen i form af fregner og er udsat for stærk irritation fra langvarig udsættelse for sollys, deltog jeg i det tidlige forår til søgningen efter effektiv beskyttelse. De vigtigste krav til solcreme stål: En høj grad af beskyttelse er ikke lavere end 40+, obligatorisk beskyttelse mod UVB og UVA stråler. Efter en lang søgning fandt jeg endelig en kopi fra Avene. Da jeg blev bekendt med annotationen, var fraværet af kemiske filtre og parabener i cremen en behagelig bonus for mig.

    SPF 50+ solcreme med Avene Mineral Screen

    Solcreme med en mineralsk skærm SPF50 + er hypoallergen, ikke-comedogen, indikeret for følsom hud hos voksne og børn, og også egnet til allergi, da det ikke indeholder kemiske filtre og dufte.

    Cremen beskytter huden perfekt fra en lang række UVB- og UVA-stråler, som er bedst egnet til hud med begyndende aldersrelaterede ændringer eller specielt tilbøjelige til fotografering.

    Sammensætningen af ​​denne creme indeholder termisk vand Avene, som giver beroligende og lindrende hudirritationsegenskaber.

    Derudover har den høj vandbestandighed.

    Men på pakken og i indsatsen er der al den information, der er nødvendig for forbrugeren, kun den er præsenteret på fransk og engelsk. Nedenfor er et billede af pakken (jeg undskylder på forhånd for dets uforlignelige udseende, jeg lå omkring siden forår).

    For dem, der er interesseret i fløden, bemærker jeg, at produktet har en meget lille holdbarhed efter åbning af røret, kun 6 måneder.

    Og røret selv med fløden. Hun er lille. Volumen af ​​creme standard 50 ml. Med en bekvem dispenser, der stadig har en ulempe - det bliver snavset.

    Røret har også de nødvendige oplysninger om cremenes egenskaber og angiver metoden for dens anvendelse.

    Dispenser. Som du kan se, er han snavset. Her kan du se, at cremen selv er lyserød i farve. På grund af dette vises hudfarveeffekten på huden.

    Tekstur af solcreme ansigt SPF 50+ med en mineralsk skærm Avene ret flydende end tyk. Meget godt fordelt på huden. I dette tilfælde skal du huske på, at når du bruger dig, behøver du kun en lille ærtercreme.

    Jeg vil især gerne henlede opmærksomheden på, at du skal bruge cremen omhyggeligt, fordi den toner huden, og hvis du overdriver det lidt, bliver hudtonen mælkagtig som en japansk geisha.

    Faktisk er han i aktion:

    Her påføres cremen og fordeles let på huden.

    På dette billede fordeles cremen omhyggeligt på huden og absorberes efter 3 minutter. Som du kan se et af de to fødselsmærker er cremen næsten helt tonet. Dette er mig igen, at det skal bruges moderat.

    Nu for effektiviteten af ​​cremen. Utvivlsomt beskytter det min hud meget godt. Denne konklusion blev lavet på baggrund af, at i sommer er mine fregner (især på næsen) helt usynlige. I brystområdet i sommer havde jeg slet ikke nogen irritation i form af rød kløende pletter fra udsættelse for sollys. De sidste to år led jeg denne ulykke og blev kun reddet af Psilo-Balsam.

    Og ifølge mine bemærkninger vil jeg gerne bemærke, at fløden ikke passer på alle dem, der har olieagtig eller kombineret hudtype.
    Omkostninger: 780 rubler.
    Samlet indtryk: Beskytter min hud perfekt.

    Vil redde fra pigmentering lys hud under behandling med syrer!

    Til at begynde med er min hud meget lys, følsom og samtidig kombineret og problematisk. I øjeblikket er jeg under behandling med kosmetik med en høj koncentration af syrer, og derfor undersøgte jeg ansvaret for et produkt til solbeskyttelse på en ansvarlig måde og studerede mange oplysninger og anmeldelser. Som følge heraf faldt valget på denne solcreme emulsion fra Avene.

    Producenten lover beskyttelse mod en lang række UV-stråler, en seboregulatorisk virkning, eliminering af irritation og matting.

    Strukturen af ​​denne emulsion er så vidt muligt så let som mulig for produkter med så høj grad af beskyttelse. Fordelt i ansigtet er ikke let, du skal prøve, men jeg er klar til at udholde dette minus for frelsens skyld af forbrændinger og fregner. Lidt mærkbar på ansigtet, når det anvendes, fordi absorberes straks. Det er virkelig sandt om komedogenicitet - det klæber ikke porer, men skinnet på T-zonen er stadig til stede, jeg løser dette problem med madservietter eller lyspulver.

    Emballagen er stilfuld og komfortabel, du kan tage den med dig i din håndtaske. Dispenseren er fremragende - den klemmer ud lidt, på pakken er der 7 doser på ansigt og hals, jeg har nok mindre.

    Testkørslen fandt sted på parade den 9. maj, da jeg var i den åbne sol fra 8 til 16 timer. Som følge heraf er der ingen forbrændinger, pigmentpletter og fregner! For mig er dette et glimrende resultat, fordi Min hud er meget lys og i løbet af sommeren brænder ansigtet op til 9 gange, selv når du bruger kosmetik med SPF30 beskyttelse.

    Pris i gennemsnit 1100 s.

    Konklusion: Denne emulsion er min favorit! Jeg anbefaler alle snehvidt, såvel som dem, der gennemgår hudbehandling med syrer. Klæber ikke porer, solbeskyttelse er fremragende, økonomisk, egnet til følsom hud, termisk vand i sammensætningen uden parabener, et stilfuldt rør og en bekvem dispenser.

    Solcreme kompakt emulsion SPF50 + fra Avene - Beskyt dig selv mod ultraviolet stråling korrekt

    Denne vinter opdagede jeg kosmetik med syrer i sammensætningen, det viste sig, at det har en meget positiv effekt på min fedtede hud. Derfor afregnede flere midler (rensende tonic, exfoliant maske) i lang tid på en hylde i mit badeværelse. Ved ankomsten af ​​de første forårssolde dage opstod spørgsmålet for mig - hvordan man beskytter ansigtets hud mod udsættelse for ultraviolet stråling og undgå pigmentering?

    Da min daglige pleje næsten udelukkende består af det franske farmaceutiske mærke Avene, besluttede jeg at vælge solcreme blandt produkter af samme mærke.

    Linjen af ​​solcreme på Aven er ganske bred, forresten. Spredningen af ​​beskyttelsesfaktoren fra 20 til 50 +, tekstur fra sprøjt til tyk creme, der er en børnelinje, samt et udvalg af hudtyper - fra følsomme over for acnehud er der auto bronzanti og betyder med farvende effekt. Eyes scatter. Link til of.sayt brand

    Hvad fulgte jeg, da jeg valgte et middel?

    1. Maksimal beskyttelsesgrad, ikke under 50+. Jeg bruger ikke tonale midler generelt, pulver er yderst sjældent, min smink er øjenvipper og øjenbryn plus seboregulerende emulsion efter vask. Det er på mit ansigt der ikke er nogen solbeskyttelse overhovedet, fordi selv den mest snuskede bb-creme indeholder mindst SPF 15.

    2. Let tekstur, hurtigt absorberet, ikke liggende på ansigtet med en film, der ikke tilstopper porerne og ikke hvidner ansigtet. Min hud er olieagtig, mine porer bliver tilstoppet med det samme, selv fra pulver (det er derfor, jeg bruger ikke tonale midler). Og jeg har brug for et middel ikke til stranden, hvor det er muligt at gå med et hvidligt olieagtigt ansigt, men til daglig brug om morgenen, før jeg går på arbejde.

    Jeg har gennemgået online-butikken i lang tid, men jeg valgte Avene SPF50 + Sun Protection Compact Emulsion Compact.

    Meget høj grad af beskyttelse for følsom hud SPF50 +. Efterlader ikke hvide mærker på huden. Vandtæt tekstur. Hypoallergenic *. Ikke komedogenno. Paraben fri. Sammensætning: Eksklusivt solbeskyttelsessystem giver optimal effektivitet: det minimale antal filtre, fotostabilitet på mere end 90%, vandmodstand. Pretocoferil er en stærk antioxidant: beskyttelse på cellulært niveau, den gradvise frigivelse af vitamin E. Aven termisk vand er en unik aktiv bestanddel. Blødgør, forhindrer irritation. INGEN INDEHOLDER: parabener, silikone, alkohol.

    Produktet kombinerer alle mine krav:

    - Maksimal grad af beskyttelse 50+

    Pris - 826 rubler, købssted - online butik CZK

    Emballage, udseende, tekstur

    Pakket produkt i stil med Aven - boks, instruktion, rør. Hvis de sædvanlige plejeprodukter er i hvide pakker, så er solprodukterne i munter orange. På boksen, som altid, ikke et ord på russisk, kun et klistermærke.

    Åbn kassen og komme op imod anvisningerne på 6 sprog, som fortæller om den charme af termisk vand, kvalitetscharter, beskrivelse og anvendelse af reglerne betyder alt alvorligt lært en masse om at anvende solcreme. Selve emulsionsrøret er forresten også en orange, meget interessant form. Fabrikanten placerer emballagen som ergonomisk, nem at tage med dig, passer i lommen og i koblingen.

    Nå, det er sandt. Men! På grund af kompaktitet er volumen kun 30 ml, jeg vil gerne have mere.

    Dækslet foldes, lukkes med et klik, det spildes ikke i posen. Åbningen af ​​dispenseren er lille, det er bekvemt at dispensere produktet, du vil ikke presse overskydende ud.

    Selve emulsionen er hvid, tæt, med en neutral Aveno aroma, aromaen er stærk nok, det føles lang, irriterer mig ikke.

    Det absorberes ret hurtigt, for et produkt med beskyttelse 50+!

    Det striper ikke, det påføres jævnt, det absorberes godt, ansigtet bliver ikke hvidt.

    Sammensætningen er angivet på karmens kant.

    Kopier også sammensætningen fra producentens officielle hjemmeside

    AVENE AQUA, C12-15 alkylbenzoat, Methylenbis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], VAND (AQUA), cetearylisononanoat, diisopropyladipat, isodecylneopentanoat, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL methoxyphenyl triazin, diethylhexyl BUTAMIDO Triazone, ALUMINIUM stivelse octenylsuccinat, butylmethoxydibenzoylmethan, KALIUM cetylphosphat, decyl glucoside, acrylater / C10-30 alkylacrylat crosspolymer, benzoesyre, capryl /, caprylylperoxid gLYCOL, dinatrium-EDTA, PARFUM, glycerylbehenat, glyceryldibehenat, glyceryl laurat, hydrogeneret palmeglycerider, hydrogeneret PALMEKERNEOLIE glycerider, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, NATRIUMHYDROXID, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM.

    Jeg forstår ikke sammensætningerne, jeg vil ikke adskille ingredienserne. For mig nok information om, at værktøjet er certificeret og sælges lovligt)

    Her er en øko-ven ikke anbefale) Men jeg anser ikke dette websted for den ultimative sandhed. Mange komponenter har en rating på 2 og 1, og det kan medføre forsigtighed. Men vi er alle forskellige mennesker, og nogle mennesker kan blive irriteret af vand. Så jeg tager ikke højde for disse analyser. Men du ved aldrig, hvem der kommer til nytte.

    Ansøgning og konklusioner

    Jeg begyndte at bruge værktøjet fra begyndelsen af ​​marts, så snart jeg følte at solen blev mere og mere aktiv. Hvis du ikke bruger beskyttelsesudstyr, viser mine første fregner sig meget hurtigt, er det nok at køre 15 minutter i bussen ved vinduet. Derfor besluttede jeg ikke at risikere og straks bruge tungt artilleri under hensyntagen til mine syreforsøg.

    Jeg anvender emulsionen om morgenen efter rensningsprocedurer i stedet for creme. Huden protesterer ikke, emulsionen fugter ganske godt, jeg så ikke tørhed, allergier eller tilstoppede porer og betændelser. Pulveret ligger godt, jeg bruger ikke andre tonale ressourcer.

    Jeg bruger selvfølgelig mindre penge end producenten anbefaler. Og han anbefaler at anvende 2 mg pr. Kvadratcentimeter af huden. Dette beløb vil jeg bruge på stranden om sommeren.

    Jeg kunne virkelig godt lide emulsionen, hvilket er hvorfor:

    • Næsten øjeblikkeligt absorberet;
    • Efterlader ikke en fedtet film, stikker ikke, huden ånder;
    • Vævner ikke ansigtet, belægningen er gennemsigtig, hvilket er usædvanligt for et 50+ produkt;
    • Hud er fugtet;
    • Makeup passer perfekt;
    • Lukker ikke porer
    • Matt hud. Med denne emulsion er det nok for mig en gang om dagen, om frokosten at gå på ansigtet med en madserviet - og igen ser jeg godt ud. For min olieholdige hud er dette et glimrende resultat. Med andre midler må man gøre det hver og en halv til to timer.
    • Pakken er virkelig ergonomisk, lille og flad, du kan tage med dig, men desværre er volumenet ikke nok.
    • Det virker. I tre uger var der ikke engang et antydning af freckle, selvom jeg gik til solen ganske ofte og til tider i lang tid. Hvordan man opfører sig om sommeren på stranden - jeg kan endnu ikke sige, men jeg vil helt sikkert tilføje en anmeldelse.

    Hvem bekymrer sig for, hvad min hud ser ud - se kig på alginatmaskeoversigten

    Jeg anbefaler! Når det er overstået, tager jeg mere, helt sikkert.

    Piger, beskyt din hud mod ultraviolet! Det har længe været bevist, at et overskud af UV fører ikke kun til fotoalderen af ​​huden, men også til kræftproblemer. Over hele verden har hele året brug af SPF-produkter været normen i lang tid, kun her i Rusland og CIS-landene er en garvning og en hud som en grillet kylling stadig på mode.

    Andre Avene produkter jeg bruger:

    Gel til vask

    Solcreme Avene med toningseffekt

    God dag til alle!
    Efter 30 år er det blevet mere forsigtige med huden i ansigtet, så gå til havet besluttet ikke at være begrænset til en solcreme til hele kroppen, og erhvervede et supplerende redskab for enkeltpersoner SPF 30 franske apotek mærker Avene.

    Dette værktøj ud over at beskytte huden mod de skadelige virkninger af solens stråler har også en toning effekt, der gør det muligt for huden at se glattere, glattere og sundere.
    Hvad fabrikanten lover:
    Det fotobeskyttende kompleks, der er stabilt og effektivt over en længere periode, giver en meget høj grad af beskyttelse mod en lang række UVB- og UVA-stråler.
    Pretocoferil er en stærk antioxidant. Takket være det termiske vand har Avène beroligende og antiirriterende egenskaber.
    Dens gyldne farvetone konsistens glatter huden, forbedrer hudens hud og giver huden en sund glød.
    Købssted: Fransk apotek, hvor priserne er meget billigere end i Rusland.
    Pris: € 9.07, til den nuværende sats på 645 rubler
    Volumen: 50 ml
    Ingredienser:

    Emballage: Plastrør med hængslet låg. Dispenser-lille hul

    Konsistens: Creamy mættet beige farve

    Indtryk af brug:
    fordele:
    1. Hurtigt absorberet uden at efterlade en fedtfilm.
    2. Beskytter huden mod solskoldning
    3. Lang holdt, ikke vasket af
    4. Økonomisk at bruge
    5. Stopper ikke porer og forårsager ikke betændelse i ansigtet.
    6. På grund af den toning effekt, huden ser glattere og sundere.

    ulemper:
    Det ser ud til, at med så mange fordele er det ikke logisk at anbefale dette værktøj, men jeg anbefaler det stadig ikke. Og alt sammen fordi denne fløde pletter alt og alle, med hvilke endda lidt i kontakt. Først kunne jeg ikke forstå hvorfor alle mine tøj og tøj fra mine børn i røde pletter, indtil jeg var opmærksom på den snødevne panama af barnet, som vi lige havde omfavnet, alle i røde pletter.
    Jeg vil ikke konstant overvåge processen med at fjerne og lægge tøj på, så vel som at røre ved børn, så jeg køber ikke dette værktøj. Og jeg anbefaler det ikke til dig.

    Pålidelig solbeskyttelse uden tilstoppede porer og effekten af ​​fedtet film! Et billede af ansigtet efter ansøgningen er vedlagt.

    Alle BIG PRIVETIK.

    Nu er det sommertid, mange går på ferie til havet og solen. Eller ikke til havet, men for eksempel til floden (og solen)! Tja, selv om de ikke går nogen steder overhovedet, fordi overvældet med arbejde, du stadig komme hjem og finde sig under solens stråler i sig selv, som er tørret og brænder alt liv (i hvert fald det er tilfældet i vores område).

    Solen er vores ven, men solen og vores fjende. Derfor skal forholdet til ham bygges korrekt, selv omhyggeligt. Jeg kan ikke lide at solbade, men da jeg stadig går på arbejde og går en tur og går til stranden og går på en jogge, kommer jeg i kontakt med solens stråler meget. Tidligere bekymrede jeg ikke særlig om dette - solen og solen. Jeg brugte ikke noget som solbeskyttelse, men efter fødslen af ​​min anden datter begyndte jeg at bemærke det med solens aktivitet, fra og med foråret, mængden af ​​pigmentering på mit ansigt og antallet af små mol steg. Jeg læste, spurgte:

    Faktisk forårsager disse skadelige UV-stråler kræft og hurtig aldring af huden og fotodermatitis og forskellige allergiske reaktioner.

    • Photodermatitis, i modsætning til garvning, er en unormal hudreaktion over solens stråler. Manifest i form af skrælning af hud, rødme og selv blærer umiddelbart efter kontakt med solen. Ofte manifesteres en sådan allergi i ansigtet, sjældnere - på kroppen. Dybest set sker dette, når man forlader det sydlige land - hvor solen er mere aktiv end i indfødte breddegrader. I folket kaldes det som regel "allergi mod solen."
    • Foto-aldring er en anden fare, der lurker i det sollys. Overdreven entusiasme for garvning er fyldt med rynker og tab af hudfarve. Sagen er, at under påvirkning af ultraviolet er der dannet for mange frie radikaler, som kroppen ikke kan klare, og en tilstand kaldet oxidativ stress opstår: en person begynder at alder i en accelereret tilstand.
    • Melanom eller hudkræft er måske den værste mulige konsekvens af solbadning. Hvis forskere skal troes, kan en stor mængde ultraviolet lys svække immunsystemet. På området for særlig risiko er folk med et stort antal rødder: de kan genfødes til maligne tumorer under påvirkning af varme og UV-stråler.
    • Fototoksicitet. Pas på at solbade mennesker, der bruger bestemte stoffer, fordi risikoen for fototoksicitet er høj. Under indflydelse fra solen begynder stoffer at indgå i en ukontrolleret kemisk reaktion, der forårsager indre vævsforbrændinger. Stærkt fototoksicitet lægemidler, såsom sulfonamider, barbiturater, chlorpromazin, nogle antibiotika (doxycyclin, tetracyclin), antihistaminer, nogle cardiovaskulære midler (amiodaron, trazikor), cytostatiske midler, ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (ibuprofen), orale præventionsmidler.

    Sådanne "gæster" var slet ikke nyttige for mig. Derfor bestilte jeg i år Avene Cleanance SPF30-emulsion for at beskytte mig mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling. Avene er et temmelig kendt mærke af fransk apotek kosmetik, og jeg har dristigt betroet min hud til hende (og læse anmeldelserne før du køber selvfølgelig).

    OM DIG: 30 år. Kombineret hud. På panden og kinderne om sommeren er det normalt, og i kulden - temmelig tørt. T-zonen (eller rettere end næse) får mig til at føle mig næsten hele året rundt. Huden er tilbøjelig til dannelsen af ​​acne på næsen og hagen, næsten hele cremen er comedogen. Og min hud er tilbøjelig til pigmentering og udseendet af små mol.

    Jeg bestilte Avene-emulsionen gennem joint venture med BIODERMA myceliumvand Sebium H2O og Exfoliac Reconstructive cream fra Noreva. Dens omkostninger på det tidspunkt var 1066 rubler (kurset sprang skarpt).

    Jeg ventede længe, ​​indtil en ven kunne sende mig en pakke, så jeg begyndte at bruge kun for en måned siden. Emulsionen er pakket i en lys orange karton, som har alle de nødvendige oplysninger (men ikke på russisk, desværre):

    Inklusiv sammensætning: Medium uden parabener. Med termisk vand Avene på 1 plads.

    Inden i boksen opdagede jeg et stort "ark" med information om Avene termiske forår, Avene termisk vand og Avene solcreme på forskellige sprog. Der er også en kolonne på deres modersmål - jeg læste det med glæde.

    På denne liner er reglerne for anvendelse solcreme Avene. Meget praktisk og usædvanligt - Det optimale antal klik på dispenseren er angivet til forskellige beskyttelsesudstyr fra denne producent:

    Selve emulsionen er placeret i et sådant plastrør med en dispenser og et gennemskinneligt låg. Ser fremad: Den lovede tilstand (se billedet ovenfor i denne optagelse) om fraværet af komedogen virkning, når du bruger emulsionen, bliver ærligt opfyldt af producenten!

    DOSER chic. Jeg har stor respekt for dispensere til hygiejne og anvendelighed, i den forstand at kontakt med luft og bakterier er minimal.

    Avene Cleanance SPF30 emulsionsdispenser giver dig mulighed for at presse præcis så mange penge som din sjæl har brug for. Selv her sådan kapelyushechki:

    TEKSTUR betyder behagelig, lys. Jeg vil sige en lys creme, emulsionen spredes ikke, holder sin form.

    Det absorberes hurtigt, efterlader ikke en fedtfilm. Jeg bruger denne emulsion som en makeup base - ingen problemer opstår. Ruller ikke, stikker ikke, sminken med den gør ikke "strimmel" og "flyder ikke væk". MEN slut IKKE matte - husk det! Og ansigtet begynder at skinne i stærk varme som normalt, jeg har kun en skinne på næsen (godt en time efter 3 på kontoret og på gaden hurtigere). Men jeg har stadig et sådant problem - mit ansigt er meget svedtende i varmen, så det er svært at niveauere mig.

    Forbruget er normalt mere økonomisk. Jeg tror jeg personligt har nok til 2 årstider.

    Porer emulsion Avene Cleanance SPF30 virkelig IKKE scoret. Jeg bruger det i omkring en måned - jeg ser ikke de mindste tegn på forringelse af huden. Tværtimod. Huden er blød. Fugtgivende er nok. Mange midler fra solens synd, der er for stort fedtindhold og dårlig absorption, med emulsion på Avene, opstår der slet ingen problemer.

    FRAGRANCE lys, fløde. Efter en halv time er det allerede "ikke hørt." Han generer mig ikke overhovedet.

    Nu om det vigtigste - om solbeskyttelsesegenskaber. Fra solenemulsionen beskytter Avene Cleanance SPF30 perfekt. Jeg ser ingen nye pletter op, selvom jeg har besøgt mine forældre i et par timer i haven og på ture med børn. Stil i en pore, så at sige. Den kendsgerning, at hun formåede at "hoppe ud" på ansigtet om foråret, er noget med mig, men der er ingen nye "opkøb".

    Jeg er meget tilfreds med dette værktøj. Jeg bruger det med glæde.

    Jeg anbefaler Avene Cleanance SPF30 emulsion til alle, der har hud tilbøjelige til komedoner, såvel som personer med følsom hud og hud udsat for allergi. Denne kosmetik er designet til at løse sådanne problemer.

    Tak for at stoppe ved mig! Med hele mit hjerte ønsker jeg dig en uforglemmelig ferie om sommeren! Elsk dig selv og sørg for dit helbred og skønhed!