Avene Sunscreen SPF 50 med mineralsk skærm - anmeldelse

Forebyggelse

Hej alle sammen! Denne fløde, med en høj beskyttelsesfaktor, tog jeg til sommeren.

Fabrikanten skriver, at dette værktøj er velegnet til følsom og overfølsom hud såvel som atopisk hud hos børn, voksne, beskyttelse af friske ar og ar, efter kirurgiske indgreb og dermatologiske procedurer. Hypoallergen, non-comedogenic. Uden kemiske dufte og filtre.

Åbning af røret blev overraskende overrasket over den brune farve, som denne creme har. Jeg tøvede meget længe før jeg søgte det på mit ansigt, undersøgte det og lugtede det. Det er derfor, det spændte mig. Nå, jeg blev vant til det faktum, at fløden skal være nøjagtigt hvid, eller beige, mælkeskygge. Men ikke så mørkt. Og så besluttede jeg endelig og satte det på kinderne))

Jeg må sige, at min hud er temmelig solbrændt, cremen, når den blev påført, blev distribueret normalt, men denne brunfarve viste sig at være lidt lysere end min nuværende tone og lægge en mærkbar maske. Jeg spurgte selv mig selv spørgsmålet, fik jeg ikke det til at gå i stykker på apoteket? Måske, i stedet for en creme fik hun en garvningskrem eller et toneværktøj? Men på boksen er det skrevet i sort / hvid - solcreme. Derfor kan der ikke være nogen fejl))

Efter at have stået lidt foran spejlet i forvirring begyndte jeg at vaske det med hjælp af micelleopløsningen Aven. Bomuldspuder havde samme brune farve som selve cremen. Som du forstår, bragte jeg ikke denne creme på huden. Jeg kan ikke sige om hans maskeringsegenskaber, fordi jeg ikke har noget at maske på, men det er helt sandsynligt, at han maskerer små ufuldkommenheder, og måske endda producentens plan (men så hvorfor skriver de ikke om det hvor som helst?). Jeg forsøgte at dække min blå mærke på benet med denne creme, og selvom det var lyst (ganske lidt), var det stadig synligt som før.

Generelt besluttede jeg at udsætte det indtil udgangen af ​​februar og begyndelsen af ​​marts. Måske på helt uforbrændt hud vil det se mere naturligt ud...

Kommentar Feedback hjælpsom? Ja 26 · Nej 18

Det er muligt og ikke tan overhovedet, når du bruger det.

Da vi gik til havet. Naturligvis købt alt det nødvendige tilbehør, jeg startede længe før selve turen. Og da jeg normalt brænder om tre sekunder, under den varme sydlige sol, besluttede jeg mig for at spare mig bare super-maksimum. Efter at have læst anmeldelser stoppet ved Sunscreen Avene SPF50. Denne creme er designet til følsom og meget lys hud. Jeg kan ikke sige sikkert, men i min erfaring siger jeg, at jeg brugte det til at beskytte min datters hud. Som enhver solcreme skal Avene SPF50 anvendes lige inden du går udenfor, en lille mængde creme skal fordeles jævnt over hele kroppen. Og også hvis du er i solen i lang tid, så skal du påføre det permanent. Og selvfølgelig påføres cremen efter hver svømmetur i vandet.
Jeg tog en lille flaske på 50 ml med mig, det var nok for os til en 14-dages hvile.
Denne creme har en meget høj grad af beskyttelse. Alligevel skal dette tages i betragtning, for med korrekt brug holder tan ikke overhovedet. Et par dage senere nægtede hendes mand at bruge det med ord. Du vil have Hvad ville jeg komme fra syd som om fra nord. Ja, og jeg er ikke så aktivt begyndt at bruge den. Derfor, hvis du er til søs, skal du selvfølgelig vælge en creme, der ikke har så stærk garvebeskyttelse. Fremragende, denne fløde vil passe dem, der er kontraindiceret til solbadning.

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer endnu. Du kan være den første.

Vi har åbnet en kanal i Yandex Zen. Abonner!

Avene spf 50 anmeldelser

Giv smagen af ​​naturlig te tilbage!

SOLGAR 100% Naturligt kosttilskud Premium

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Ergonomi og økologisk pleje med RADIUS tandbørster

Mød det unikke sæt til intensiv blegning!

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

POPULÆRE VARER

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Avene - solbeskyttelse til den mest følsomme hud

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Få kendskab til hardware kosmetologi WELSS!

Healing ansigts- og kropsbehandlinger med gezatone enheder

KATEGORIER

POPULÆRE MÆRKEER

interessant

Uriage - Pas på den sarte hud hos babyer og småbørn

Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

Brands-A

POPULÆRE VARER

interessant

YSTHEAL - hudpleje efter 25 år

Brands-B

Brands-C

Brands-D

Brands-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - Glattere, elastisk og stram hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fugtet, glat hud skinner med ungdommen!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombination af naturlige naturlige ingredienser og højt bioteknologiske produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

Brands - I

POPULÆRE VARER

interessant

Sig "Hej" til dine nye assistenter - de revolutionære spiral elastikbånd-armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv japanske stofmasker af højeste kvalitet.

Johnny's Chop Shop er en stilfuld kosmetik linje til fyre, der vil se godt ud!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi til hår skønhed

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Dermatokosmetik til pleje og kombineret behandling af fedtet og ungdommeligt problem hud

Nuxe - den optimale kombination af naturlige komponenter, effektive teknologier og luksuriøse teksturer.

Varemærker-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer til tørre, revnede og irriterede læber og hud

Varemærker Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolution i verden af ​​shampooer - en kvalitativt ny sammensætning i højteknologisk vakuumemballage

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

TONY MOLY er en skål fyldt med stil og skønhed.

Pålidelige dermo-kosmetologiske produkter til hudpleje af nyfødte, børn og voksne

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemærker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Styrkende virkning mod tegn på aldring

Weleda fugtgivende læbepalmer omslutter dine læber med et glød af naturlig skønhed!

Varemærker AZ

Mærker 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
OVERSIGT
HEALTH SKIN CENTER
Anmeldelser af SPF 50 Solcreme med 50 ml Mineral Screen (Avene, Suncare)

Pisarenko Nadezhda Moskva (i udkanten af ​​Moskva) | 4. februar 2017 |

Solcreme SPF 50 med 50 ml mineralsk skærm (Avene, Suncare)

Konklusioner: Ligesom den orange creme fra Ivan, er for mig meget tung. Ansigtet efter cremen er meget hvidt, men det kan bestemt ikke kaldes en minus, for det han og solcreme. Mens du bruger cremen, skal du altid vaske, og cremen mærkes altid på huden. Jeg er glad for at han kom op til mange. Ak, jeg hører ikke til sådan. Hvis det er muligt, prøv først i sonden

Lyubov Egorovna KALUGA | 01/22/2018 |

Konklusioner: Fremragende fløde. For min hud er det bare en balsam, men
køb det næsten ingen måde, enten på apoteker eller i
kosmetiske butikker ikke. Måske er det vores i Kaluga.
Tak for et sådant produkt. Lyubov Egorovna

[email protected] Kemerovo | 01/14/2018 |

Konklusioner: Meget højkvalitets solcreme kosmetisk produkt til ansigtet. Fra navnet (med en mineralsk skærm) følger det med, at cremen fungerer som en skærm - og det afspejler det meget præcist hovedfunktionen af ​​dette middel: det letter "afskrækker" solens stråler. Min hud er mørk og solbrænder hurtigt. Ved hjælp af denne creme passerede næsten hele sommeren som en "hvidhudet aristokrat" (men det er i den bymæssige sommers tilstand - uden strandhældninger i solen). Derudover tørrer cremen ikke huden (denne "bivirkning" findes ofte i C3-produkter), lidt fugtiggør, selv skjuler nogle ufuldkommenheder i huden. Men for at cremen får et godt indtryk på mig, skal du helt sikkert sige, hvordan du bruger det korrekt: Du skal bruge det 30 minutter inden du forlader huset - i løbet af denne tid vil det være i stand til at "passe" ind i din hud. Jeg vil generelt rådgive algoritmen til at anvende dette værktøj, det samme som ethvert toneværktøj: forsigtig fjerning på alle områder (undtagen øjne) i ansigt og nakke. Ja, tiden sparer ikke, men resultatet er det værd - ingen forbrændinger og rødme.

Miss Moskva | 10/6/2017 |

Konklusioner: Desværre gjorde jeg ikke venner med denne fløde, det var ubehageligt, men jeg var skyldig mig selv, fordi jeg valgte en smule forkert. Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe nogen. Denne creme er perfekt, perfekt til varme klimaer og varm sol. Især til ture, herunder hav, fordi det er vandtæt. Smukt i Mellemøsten stråler. Beskytter effektivt selv den mest følsomme og allergiske hud, der skaber en speciel mineralfilm. Ikke forårsager irritation. Men til daglig brug er det ikke hensigtsmæssigt, med hvilket formål og erhvervede det. Cremen har en tyk og ret olieagtig konsistens af cremefarve, lidt oxideret i et rør. Det er let fordelt, men falder stærkt på huden. Har brug for at vente med at suge. Det skaber et håndgribeligt slør på ansigtet, fordi tekstur er tæt, udligner tonen lidt. Under nogle forhold passede det slet ikke, men i andre var det fremragende. Det er nødvendigt at tage hensyn til dens mål.

Funtikova Lily Pyt-Yah | 06/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Effekten er, pigmentering i ansigtet mindst, brugt to gange om dagen.

Tekstur 5 rating

Lidt tæt, men en sådan creme er altid hvid og tæt, behagelig på huden, ikke dækket af porer.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget er meget økonomisk.

Konklusioner: Jeg kunne godt lide cremen, jeg sner hvide hudkombinationer, efter det er der ingen ekstra rynker og uregelmæssigheder.

Yulia P. Kharlova Omsk | 06/20/2016 |

Effektivitet, rating 5

creme beskytter effektivt mod solen, hvilket forhindrer udseendet af pigmentering.

Tekstur 5 rating

tyk, blålig fløde, fedt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Til brug i landet er helt acceptabelt, men "i folk" med et blåt, modigt ansigt, ville jeg ikke gå. retfærdiggør sig selv, tilføjer ikke pigmentering.

[email protected] St. Petersburg | 05/24/2016 |

Effektivitet, rating 3

Jeg valgte denne creme som allergivenlig uden at læse anmeldelserne. Når det blev ansat i ansigtet, var det meget ked af det. Cremen er tæt, tyk, meget hvidt, men ikke noget der whitens, men ligesom zinkpasta smurt med et hvidt lag og absorberes ikke. Når man forsøger at smadre på huden stresset flak. Jeg var nødt til at skylle.

Tekstur, bedømmelse 3

kunne ikke lide tekstur, meget tyk, meget hvidt hud (selvom jeg ikke er mørk, lysskinnet), absorberes ikke

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: kunne ikke lide, skuffede i købet. Nå, det forårsagede ikke allergier

[email protected] Rostov-til-Don | 05/10/2016 |

Effektivitet, rating 5

Elskede denne særlige beskyttende creme. I modsætning til mælken i samme firma føler cremen sig ikke på ansigtet, lyser lidt og perfekt beskytter mod solen. Mange har stillet spørgsmålstegn ved køb af dette værktøj i tankerne. Af en relativt høj pris og det lille lille beløb. Men jeg tør at bemærke, at solcreme er # 1 i en kosmetolog. Du spørger hvorfor? Fordi det er nødvendigt at bruge det i følgende tilfælde: 1. Acne, acne (så det ikke bliver værre!) 2. Når du er på gaden fra forår til efterår i solen både i den centrale del af Rusland og i de sydlige regioner og endnu mere i et varmt klima! når du bruger produkter med syrer - ellers pigmentering! 3. Ved brug af produkter med peroxidbenzoyl (Baziron) - ellers pigmentering! 4. Sådan forhindrer du ældning af huden, rynker... (5. for selv garvning af ansigtets hud

Tekstur 5 rating

Tekstur er hvidlig, fordeles over huden godt, absorberes ikke øjeblikkeligt, du bliver nødt til at vente 5 minutter.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Som sagt er volumenet af dette værktøj lille, men jeg synes nok for sommeren. Under alle omstændigheder mister et åbent beskyttelsesmiddel sine egenskaber i 1 sæson.

Konklusioner: Beskyttelse af din hud mod solen er en hellig årsag. Jeg stoler helt på mærket Aven. Jeg gentager købet igen. Jeg kunne virkelig godt lide denne creme, begyndende med emballagen og slutte med det faktum, at du ikke behøver ikke at bruge yderligere en dagcreme, fugtgivende er nok. Men jeg anvender en sådan reduktion i "lagene" på ansigtet, kun hvis jeg forlader huset om morgenen. Jeg finder det ikke nødvendigt at smøre SPF selv i de dage, hvor du sidder hjemme hele dagen.

Volik Elena Anatolyevna Kanevskaya | 06/05/2016 |

Effektivitet, rating 5

Cremen er meget tæt, godt beskyttet mod solen, en meget stor grad af beskyttelse. Creme med en mineralsk skærm, godt og tæt dækker huden.

Tekstur 5 rating

Meget tæt, efterlader lidt hvidlig farve efter påføring, men hvis du venter lidt, er cremen næsten helt absorberet.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbrug økonomisk, du har brug for lidt penge til ansøgningen, fordi Hvis du bruger en masse creme, vil det være sværere at suge.

Konklusioner: Beskytter perfekt mod sollys, høj grad af beskyttelse, lidt blegemidler. Velegnet til makeup. Jeg bruger det i stedet for tonale midler.

Rasputina Tatyana 04/30/2016 |

Effektivitet, rating 5

Creme med en overraskelse: da jeg først søgte, var jeg bange. På ansigtet så fløjen ud som et tonalt middel, lysere i toner med fem. Efter 15 minutter absorberes fuldstændigt. Ikke klæbrig, ikke skinnende, ikke følt på ansigtet, hvilket efterlader et næppe mærkbart hvidt mærke, men ikke kritisk. For mig er det især vigtigt, at cremen er mineral.

Tekstur 5 rating

Tykt, hvidt, med parfume.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Forbruget afhænger af formålet og hyppigheden af ​​brugen.

Konklusioner: Creme ønsket. Et volumen på 50 ml skal være nok til hele sommeren; Jeg tror, ​​at en sådan høj grad af beskyttelse i byforhold ikke er nødvendig hver dag.

Tatyana K. Moskva | 11/24/2015 |

Effektivitet, rating 5

En ideel creme til mennesker med følsom hud, ejere af post-acne eller pigmentering. Takket være ham kunne hans ansigt tan jævnt og ikke "farves"

Tekstur 4 bedømmelse

Det eneste negative er en tyk creme. Ikke absorberet til slutningen! Ikke fedt, men det er tæt

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Sampler i en og en halv uge af marine rekreation

Konklusioner: Jeg vil helt sikkert købe lejlighedsvis. Vil ikke brænde eller brune pigmentering. I dette tilfælde er Spf 50 mere end passende, men af ​​hensyn til en jævn hudtone kan du gå meget. 5!

Pogorelnikova Marina Alekseevna Zarechny | 11.11.2015 |

Effektivitet, rating 5

Cremen klarer sig godt med beskyttelse mod solen, men for min hudtype er den for fedtet og skinnende, og det letter også huden meget.

Tekstur 5 rating

En ret fedtet creme med en lyserød nuance, stærkt skinnende og hvide hud. Men jeg fandt en måde at bruge den på.

Lønsomhed / Udgift, rating 5

Konklusioner: Cremen er ikke for min hudtype, men jeg fandt en måde at bruge den på. Jeg tilføjer lidt af denne creme i et mørkt skyggefundament og bruger det sådan. Cremen er fremragende, egnet til piger med tør og normal hud.

AVENE SPF 50 solcreme spray - ejer anmeldelser

Før du køber AVENE SPF 50 solcreme spray du vil læse om det anmeldelser af ejerne, de mennesker, der allerede har købt og brugt produktet i nogen tid. På denne side kan du kende kundernes meninger om produktet. Efter at have læst anmeldelserne, gennemgå specifikationerne, se på priserne, læs video anmeldelser, vælg en online butik og køb. Hvis du er ejer af denne enhed, skal du forlade din feedback på forumsideejerne. Gennemsnitlig pris: 2023 rubler.

Plusser: Fantastisk enhed!

Ulemper: Ærligt, indtil afsløret

Kommentar: Jeg bruger det et stykke tid, jeg kan godt lide det meget, og jeg er glad for alt. Jeg vil studere videre.

Varenummer: 7376014

Topprodukter

Interessante tilbud

Vi anbefaler at se

Optimale varer

Mobiltelefoner, tabletter, tilbehør, computerudstyr, spillekonsoller.

Læs beskrivelserne af produkter, se specifikationer og parametre, se billeder og video materialer, vælg og køb!

Avene spf 50 anmeldelser

Du kan scold mig, men jeg har faktisk aldrig været interesseret i beskyttelse mod solen. Jeg synes ærligt, at i Moskva er der nok en lille SPF i mineralpulver mellem arbejde og transport og opholder sig indendørs. Men i Bretagne for første gang kom jeg over en rigtig stærk sol. En dagstur i begyndelsen af ​​maj kan godt midlertidigt vende et ansigt til en saftig tomat. Og da jeg lige for nylig havde færdiggjort surskræller, og det generelt er en tvivlsom fornøjelse at være tomat, besluttede jeg at have et stærkt forsvar.

Hvad er du SPF 50+? I år fornyede Aven sine line-up og frigivet solcreme i flere versioner: fra en lysemulsion til en rig fløde tekstur. Derudover tilføjede lineup solcreme med en tone, solcreme uden duft, cremer til problem hud med et mærke af Cleanance. Også mærket "uden hvide pletter" og "berøringsmatte" blev tilføjet til hele linjen, det vil sige "mat finish", hvilket også er ret godt, da mange cremer med mellemhøj og høj beskyttelse blødgør skinnet efter påføring. Et vigtigt ændringsforslag: cremer af denne linje indeholder kemiske filtre, hvilket betyder at hver anden time denne creme skal fornyes, hvilket selvfølgelig er lidt dyrt. Men ved at tage et par vigtige blots ud af parenteserne tror jeg, at Avens linje var meget succesfuld!

På en solskinsdag, under hvilken slags dope jeg købte, købte jeg først solcreme med en tone (selvom hvor mange gange gav jeg mig selv et løfte!). Selvfølgelig er ideen fremragende, to i et og et evigt dilemma, makeup eller beskyttelse, forsvinder. Men ikke desto mindre... når du laver en creme med 50 + beskyttelse, tænker du sandsynligvis på mennesker med fair skin, som selvfølgelig ikke skinner en gylden solbrun efter en grå vinter? Så hvorfor er solcreme tone så mørk? Fra billedet kan du se, at det stadig er ret skygget ganske godt, men selv efter fuld skygge er forskellen synlig.

I almindelighed er cremen god, den holder godt, flyder ikke, forbliver ikke i porerne og giver en meget blid og smuk finish selv på kombinationsskind med en mere eller mindre olieagtig t-zone. Det forekom mig, at hans bror uden en tone med samme beskyttelse har en lysere tekstur. Forresten, om SPF 50+ uden en tone, lad os gå videre til den mest positive del af anmeldelsen!

Avène meget høj beskyttelse SPF50 + er virkelig en meget god solcreme: den beskytter perfekt mod solen (kontrolleres ved at gå på en solskinsdag langs havet), fugtiger huden helt, absorberer hurtigt og giver en behagelig, let silkeagtig finish. Cremen er ret nemt at opdatere og bære med dig takket være en ny form for frigivelse - et rør med dispenser. For at anvende kun et eller to klik. Jeg vil tilføje, at cremen er fuldstændig non-sticky og føler ikke et tæt lag, selv på kombinationshud.
T-zonen, efter min mening, er cremen ikke fedt, men den er ikke mat, men tørre områder er helt fugtige.

Taler om finish, gør hvidtekrem? Jeg vil sige, at cremen lyser huden (mærker forskellen) og lidt niveauer den samlede tone. Selvfølgelig på den lette hud er en sådan finish meget smuk, især i modsætning til lyse glittere, for eksempel, men på en mørkere - har SPF50 + brug for en mørkere hud?

Men generelt lad os ikke være ubegrundede, bedøm selv hvordan cremen ser på huden: næsten den højeste kompleksitet er tallet for skønhedsbloggeren, billedet er næsten ingen make-up:

(fra make up mascara, concealer og shine YSL Fuchsia Oran)

Efter min mening er Avene meget høj beskyttelse SPF 50 + en god fløde! Selvfølgelig er SPF 50+ mere af en "walking version", at lægge makeup på det kan være svært, og cremen skal opdateres hver anden time, men Avene SPF 50+ udfører sin opgave med mere end 100%. Derfor, hvis du pludselig søger stærk beskyttelse for de kommende solrige dage, anbefaler jeg dig at være opmærksom på den opdaterede linje Aven, og jeg håber, at det som mig vil glædeligt overraske dig.

Og hvilken solbeskyttelseslinje kan du især lide? Hvilken beskyttelsesfaktor bruger du normalt? Hvordan beskytter du din hud mod solen? Lad os diskutere dette sommer spørgsmål! :)

Den bedste solcreme med SPF 50: anmeldelser, maksimal beskyttelse mod solen

Solcreme med SPF 50 i butikkerne er næsten hele året rundt. Det er kun fra slutningen af ​​september til begyndelsen af ​​maj, de migrerer fra de mest fremtrædende steder til de nederste hylder og mærkbart fald i rækken. Er dette kompetent? Er det værd at følge varemærkernes eksempel at være opmærksom på dem og tinker især i sommersæsonen? Hvorfor cremer med SPF50 betragtes som anti-aging? Er det muligt at erstatte dyre solcreme med maksimal beskyttelse med en billig ækvivalent? Og vigtigst af alt, hvorfor er det værd at vælge beskyttelse 50? Alt dette er et nyt skønhedseksperiment af bladet WANT.

SPF 50 - HVAD ER DET?

SPF 50 er en solbeskyttelsesfaktor. Tallet 50 - betyder at blokere 98-99% af den samlede mængde sol, der falder på huden.

Cremer med SPF 60-70-80-100 eksisterer ikke, det hele er det - en marketingfrakt

Hvem laver en creme med SPF 50?

Ejere af lys, let brændende hud ikke tilbøjelige til solskoldning.

Piger, der har tendens til pigmentering (mørke vedvarende pletter på huden)

Efter aktive kosmetiske procedurer (laser, peeling, polering osv.)

Når i direkte sollys i den farligste periode med solaktivitet fra 10 til 16

Børn op til 10 år

Valentina, 26 år gammel: "Jeg har en god glat hud med en behagelig mørk hud og har aldrig haft problemer med solbrænding, før jeg hvilede i Spanien, fandt jeg ikke ovale brune pletter under mine øjne. Jeg spurgte kosmetologen - sagde pigmentering, jeg bruger ikke SPF. Hun rådede til at gennemgå en afskalningskursus for at slippe af med hende og fortsætte med at bruge beskyttelse. Og hvis jeg scorer overhovedet - så vil sådanne pletter gå over hele ansigtet. Og risikoen for hudkræft vil blive øget. Aftalt, men hvad skal man gøre? Skønhed og sundhed er vigtigere. "

Hvorfor er den maksimale beskyttelse mod solen?

Beskyttelse mod billeddannelse, pigmentering, rynker, tør hud

Forebyggelse af hudkræft

Eugenia, 33 år gammel: "10 år med den mand, vi går 2 gange om året, hvile i de sydlige lande. Denne gang valgte Thailand. Alt var fantastisk - vi gik, gik, lå på stranden, indtil jeg blev taget til det lokale hospital med de stærkeste allergier - diagnosen: den første fase af hudkræft. Nu husker jeg med alle de år, der ubevidst tilbragte i solen uden hatte, uden beskyttelse, i solen selv! Da hun pralede på sine venner en smuk solbrænding - det er en fjols! Nu er de hvidhudede, men sunde, og jeg er på piller og under et tykt lag med spf 50. "

Hvornår skal du anvende creme med SPF 50?

Om vinteren - i løbet af blegnings- og afskalningsprocedurer

Om foråret - kvinder over 40-45 år gamle,

Om sommeren - på stranden feriested ferie

Om efteråret - for dem der tilbringer det meste af dagen på gaden, har man en let hudtype

Året rundt - for personer med hyperpigmentering og albinos

Svetlana, 44: "Så længe jeg kan huske, brugte jeg dagcremer med spf 20-30, hvor jeg læste det og begyndte at anvende det. Og så rådede min læge mig om at skifte til en større faktor - han sagde, at efter 40 bliver huden tyndere, reduceres forsvaret, og effekten af ​​Cf mindre end 40 svækkes, så det er værd at skifte til cremer med beskyttelsen af ​​SPF 50. Der er ingen prisforskel. Og jeg vil holde ungdommen længere, nu bruger jeg dem. "

Poroshkov Ivan Sergeevich, læge af højeste kategori: "Pas på dit helbred fra ungdommen. I lyset af de fuldstændig uforudsigelige virkninger af sollys, ikke nok studeret af moderne videnskab, fordi tage deres historie efter toppen af ​​solskoldning i 50'erne, de fordele, som solen bringer i form af vitamin D syntetiseret af kroppen, er det helt muligt at komme med solcreme med maksimal beskyttelse. "

RATING AF DE BEDSTE SOL-BESKYTTENDE KREV MED SPF 50

Nivea Sun SPF 50+ (Lotion til børn) - Vanillefarvet, tykt, olieagtig konsistens, efterlader en lidt hvidlig belægning. Det er svært at absorbere, men skærmen på huden er god.

Ingredienser: titandioxid, panthenol, glycerin, tocopherolacetat (vitamin E)

Pris: 50-60 UAH pr. Flaske 200ml

Vores bedømmelse: 4 (score for fedt, skinne på huden)

Biocon creme "Maksimal beskyttelse" 50 til særligt følsomme områder i ansigtet SPF 50 er hvidt, med en let lugt, klæbrig og meget ubehagelig på huden - du føler det som en maske, det er slidt hårdt, et stort ønske om at vaske det af.

Ingredienser: titandioxid, vitamin E, parabener (!)

Formål: Giver en maksimal barriere for UVA UVA og UVB. Pålideligt beskytter huden og slimhinderne mod hyperpigmentering, for tidlig aldring og allergisk dermatitis forårsaget af sollys.

Pris: 40-50 UAH for 25 ml

Vores rating: 3 point (for upraktisk brug og tung sammensætning)

Uriage Baryesan Creme solcreme tonal SPF50 + 50 ml (Uriage Bariesun guldfarvet creme SPF50 +)

Ingredienser: Uryazh termisk vand, hydrogeneret vegetabilsk olie (!), Titandioxid, glycerin, glucose, tocopherolacetat (E-vitamin)

Gamma BARIESUN er et effektivt produkt, der giver en afbalanceret beskyttelse mod UVA-UVB stråler, høje beskyttelsesindekser, der er tilpasset alle hudtyper og de mest ekstreme solforhold, foto og vandtæt.
Komplekset af aktive ingredienser indeholdt i dem (antioxidant vitaminer C og E, fugtgivende Aquasponzhin) i kombination med termisk vand Uryazh hjælper hudceller med at bekæmpe frie radikaler og dehydrering af huden forårsaget af solstråling.

Formål: Cremen giver meget høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, frie radikaler og beskytter huden mod dehydrering forårsaget af solstråling. Indeholder ikke parabener (!)

Pris: 300 UAH til 50 ml

Vores rating: 5 point (for tone, lysstyrke, termisk vand)

Avien 50+ med en mineralsk skærm - hvid, lugtfri, absorberet, ligger i et tyndt lag. Lyssvage på grund af mineralsammensætningen.

Ingredienser: titandioxid, SunSitive® aktiv bestanddelskompleks, udviklet af Pierre Fabre Research and Development Center, pre-tocopheryl, en forstadie af vitamin E, beskytter celler, Avène termisk vand

Udnævnelse: Til følsom og overfølsom voksen og børns hud, beskyttelse af friske søer og ar, efter kirurgiske indgreb og dermatologiske procedurer. Hypoallergen, non-comedogenic. Uden kemiske dufte og filtre.

Pris: 300 UAH til 50 ml

Vores rating: 5 point (for bekvemmelighed i daglig brug, mineraler og termisk vand)

Medium Anti Aging Moisturizing Cream Cream Brune Cream Medium Age 50ml (Medium) 50ml anti-aging fugtighedscreme, brun i farve, nem at påføre og absorbere uden at efterlade fedtede mærker, tilpasser sig hudfarve, skaber en lysbrun, er meget økonomisk

Ingredienser: E-vitamin, gingko biloba, grøn te blade ekstrakt, citronsyre, vitamin C.

Formål: Høj beskyttelse mod UVA og UVB stråler fra solen, korrigerer hudfarve, bred antioxidantbeskyttelse, reducerer udseendet af fine linjer og dybe rynker, normaliserer hudens fugtindhold

Pris: 800 UAH til 50 ml

Vores vurdering: 5 point (for tone, professionel salon linje, praktisk, økonomisk forbrug og ledighed af det resulterende billede)

Anastasia Ostroverkhova, en specialist inden for kvalitetskontrol: "Af de fem bedste kosmetik foretrækker jeg tre mærker: Hellig Land - til ren professionel salonpleje og mere budget Uryazh og Avien - til kosmeceuticals, apotek og tilstedeværelsen af ​​termiske farvande. Ved køb af billigere modstykker - husk at cremenes billedkvalitet skyldes enten upålidelige oplysninger på kassen eller til ingredienserne af lav kvalitet og ikke nok certificeret og GMP-kompatibel teknologisk produktion. "20 bedste solcreme til sommeren 2018: til ansigt, krop og hår

Min-Krem

kosmetik fra A til Z

Avene solcreme spf 50 til ansigt

Noget nyttigt og ikke så meget fra Avene

Hej piger!
Her endelig gør vejret os lykkelige med lyse solskin, og jeg sætter med glæde mit smukke ansigt under sine varme varme stråler. Alt hvad som helst, men tanker om de skadelige virkninger på huden i direkte sollys giver ikke nok til at nyde forårets glæder. Og her kommer vi til hjælpeplejeprodukter med forskellige grader af beskyttelse. For mig betyder det fra Avene, og i dag vil jeg fortælle om dem (+ 1 anmeldelse om fugtgivende emulsion). Jeg vil straks lave en masse billeder og tekst.

Jeg er glad for at invitere under katten
Før du starter anmeldelsen, skal du snakke lidt om din hud. Tidligere havde jeg det zhauuutko problematisk, skræmmende at huske, fedt, med en overflod af acne, post-acne, comedoner og forstørrede porer, generelt, ubeskrivelig skønhed. Men ved hjælp af min yndlings kosmetolog og dermatolog, et kursus af peeling, en kardinal ændring af kost og plejeprodukter, nåede vi niveauet med min hud, da jeg næsten var helt tilfreds med det. "Praktisk", fordi vi stadig "helbreder".
Så nu om midlerne. I de dage, hvor jeg er "ikke efter rensning", har jeg simpelthen nok fugtighedsgivende (udover rensning, selvfølgelig) og da huden stadig har en tendens til at være fed (og generelt er kun næsen meget fedt i øjeblikket), bør lægemidlet være lys. Mit valg tilfældigt og meget succesfuldt faldt på en fugtgivende emulsion. Nu er dette min favorit løsning.
Fuld produktnavne: Avene Rebalancing Beroligende Emulsion (For Normal til Kombination Sensitive Skin) - Beroligende Regulerende Emulsion For Combination Skin, 50 ml

Udvidet udtalelse: Som jeg allerede har skrevet ovenfor, er denne emulsion meget lys, for vinteren var det temmelig svag, men på tidspunktet for foråret - den tidlige sommer - det sene efterår - det rigtige! Huden efter den er blød, glat, strålende, frisk, udhvilet. I betragtning af at jeg er bange for midlerne med den dybe finish, da jeg som regel ser ret olieagtig ud af dem, med denne emulsion ser ansigtet bare perfekt hydratiseret ud. Jeg bruger det også som en base for make-up, tonen lyder på hendes fejlfri måde. Duften af ​​emulsionen er tilgængelig: Let og frisk, fuldstændig diskret. Det absorberer ret hurtigt, efterlader ingen film og ubehag i ansigtet, huden med den er meget behagelig. Ja, og det er også vigtigt, det lukker ikke. Det forbruges meget økonomisk, en lille dråbe er nok til hele ansigtet. Hendes eneste ulempe jeg ville kalde manglen på SPF, hvis det ikke var for dette, ville hun ikke have været prisen!
Og nu lidt sved:
Emballage er som denne:

Da emulsionen er ret væske og et rør uden dispenser, er det nødvendigt at få hånden til at klemme ud den rigtige mængde.
Klemt lidt:

Distribueret: (for svotchey pressede store dråber, så det viste sig så "fedt", i ansigtet er der ingen sådan, medmindre det naturligvis ikke overdriver det):

Testperiode: seks måneder.
Pris: 157 UAH.
Bedømmelse: 5! (ingen plus for manglen på SPF og dispenser).
Jeg får beskyttelse mod solen med andre produkter, nu om dem.
Fuldt produktnavn: Avene Meget Høj Beskyttelses Emulsion SPF50 + (For Normal til Kombinationsfølsom Hud) - Emulsion SPF50 + til normal og kombinationshud, 50 ml

Udvidet udtalelse: Siden er det en emulsion, den er lettere end fløde, men tættere end det foregående produkt. For min hud i varmt vejr er det lidt tungt, men for vinteren og det tidlige forår passer det godt, nærer, fugter og blødgør huden, der er ingen maskeffekt og fjerner følelsen af ​​tæthed, hvis nogen. Med det er huden også behagelig, men det ser fedt ud, hvis det påføres lidt mere end nødvendigt. Situationen er reddet af mattingpulver, som forresten er ideelt placeret på emulsionen. Hendes duft er blid, jeg elsker ham, hendes ansigt lugter godt hele dagen. Pore ​​scorer ikke. Forbruges meget økonomisk, hvilket bidrager til en bekvem dispenser

Gennemblødt i: (igen fordi jeg pressede meget for fejningerne, dabede jeg overskuddet med et serviet):

Testperiode: 1 år.
Pris: 180 UAH.
Rating: 5-- (for skinne, når du søger).
Fuld produktnavne: Avene High Protection Mineral Cream SPF 50 (Til Intolerant Skin) - SPF 50 solcreme med mineralfilter

Udvidet udtalelse: Jeg købte denne creme ved en tilfældighed, fulgte den tidligere emulsion og på en eller anden måde blandede kasserne. I princippet kan produktet selv ikke være dårligt, men det er for fedtet for min hud. Derudover, da cremen har en pink-beige farvetone, giver den en lilla glød til ansigtet, i almindelighed vil du ikke gå til folk. Duften har en svag men ubehagelig, det er forvitret på huden. Det absorberes dårligt, det er fortsat at lægge maske på hans ansigt. Det eneste sted, jeg fandt brug for til denne fløde, er stranden, fordi den stadig har en beskyttelsesfaktor. Selvom du selvfølgelig kan hente et bedre produkt, men jeg føler mig stadig ked af at kaste det væk.
Hætten er som denne, selvom det i dette tilfælde ikke ændrer noget:

Renset godt med et serviet, blev resten absorberet / gnidnet / venstre:

Testperiode: 1 år.
Pris: 170 UAH.
Rating: 3 (det beskytter trods alt fra solen og tilstopper ikke porerne).
Fuldt produktnavn: Avene High Protection Tinted Compact SPF 50 (Til Intolerant Skin) i Honning - Solcreme - Pulver til superfølsom hud med en meget høj grad af beskyttelse SPF 50 (i "honning" skygge)

Udvidet udtalelse: Jeg købte dette creme pulver ud af forfærdelig nysgerrighed, godt, jeg vil have det hele! Og der var kun en skygge på lager derefter (efter min mening ud af 4 til rådighed), og naturligvis var der heller ingen testere på apoteket. Generelt tog jeg på egen risiko. Farven "Honey" viste mig at være mørk for mig, så jeg kunne kun bruge den fra midten af ​​sommeren, og den skygge var stadig mørk. Men som det er godt, synes værktøjet på en eller anden måde at tilpasse sig hudfarven, og efter et par minutter er forskellen ikke længere mærkbar. Generelt bemærkede jeg ikke pulveret i denne creme, så du vil ikke vente på matting. På ansigtet føles det også som en ubehagelig maske. Da skyggen passer mig kun til sommer, begynder huden med det / det at skinne ret hurtigt. Derudover, da jeg bar det til træning, svedte sveden ned i mit ansigt som regn over brillerne. Huden med det ånder ikke overhovedet, fornemmelserne - rædslen er enkel. På den positive side udstråler cremepulver hudtonen, maskerer godt, lægger ikke vægt på desquamation, lukker ikke porerne og er tilfreds med graden af ​​beskyttelse mod solen. Pakken er praktisk, efter bogens princip, åbnet fra en knap. Umiddelbart under låget skjuler en meget behagelig stor skumgummisvamp, på den næste side er der et behageligt mellemstore spejl og på den sidste - pulverkrem selv. Desuden er hendes blokke udskiftelige; Jeg ved bare ikke, om det er muligt at finde dem, og hvis der er nogen mening generelt, at søge. Generelt kunne jeg ikke lide produktet, producenten havde en god ide, men forestillingen var klart skuffende. Mere at købe, absolut vil jeg ikke.
Og nu lidt sved:
tekstur:

Eksperiment med en forklædning (bedes ikke se forskellen i farver, huden er stadig meget hvid):

Testperiode: 1 år.
Pris: 234 UAH.
Rating: 3 (godt, i det mindste masker og justerer godt).
Det er alt sammen. Tak til alle, der støttede min meget lange stilling, i hvert fald halv og en medalje til dem, der læste til slutningen. Jeg håber jeg var lidt nyttig.

Anmeldelse: SPF 50+ Solcreme med en mineralsk skærm Avene - Beskytter min hud perfekt.

ulemper:
For at bruge det skal du tilpasse.

Da min hud er meget lys, hældningen til pigmenteringen i form af fregner og er udsat for stærk irritation fra langvarig udsættelse for sollys, deltog jeg i det tidlige forår til søgningen efter effektiv beskyttelse. De vigtigste krav til solcreme stål: En høj grad af beskyttelse er ikke lavere end 40+, obligatorisk beskyttelse mod UVB og UVA stråler. Efter en lang søgning fandt jeg endelig en kopi fra Avene. Da jeg blev bekendt med annotationen, var fraværet af kemiske filtre og parabener i cremen en behagelig bonus for mig.

SPF 50+ solcreme med Avene Mineral Screen

Solcreme med en mineralsk skærm SPF50 + er hypoallergen, ikke-comedogen, indikeret for følsom hud hos voksne og børn, og også egnet til allergi, da det ikke indeholder kemiske filtre og dufte.

Cremen beskytter huden perfekt fra en lang række UVB- og UVA-stråler, som er bedst egnet til hud med begyndende aldersrelaterede ændringer eller specielt tilbøjelige til fotografering.

Sammensætningen af ​​denne creme indeholder termisk vand Avene, som giver beroligende og lindrende hudirritationsegenskaber.

Derudover har den høj vandbestandighed.

Men på pakken og i indsatsen er der al den information, der er nødvendig for forbrugeren, kun den er præsenteret på fransk og engelsk. Nedenfor er et billede af pakken (jeg undskylder på forhånd for dets uforlignelige udseende, jeg lå omkring siden forår).

For dem, der er interesseret i fløden, bemærker jeg, at produktet har en meget lille holdbarhed efter åbning af røret, kun 6 måneder.

Og røret selv med fløden. Hun er lille. Volumen af ​​creme standard 50 ml. Med en bekvem dispenser, der stadig har en ulempe - det bliver snavset.

Røret har også de nødvendige oplysninger om cremenes egenskaber og angiver metoden for dens anvendelse.

Dispenser. Som du kan se, er han snavset. Her kan du se, at cremen selv er lyserød i farve. På grund af dette vises hudfarveeffekten på huden.

Tekstur af solcreme ansigt SPF 50+ med en mineralsk skærm Avene ret flydende end tyk. Meget godt fordelt på huden. I dette tilfælde skal du huske på, at når du bruger dig, behøver du kun en lille ærtercreme.

Jeg vil især gerne henlede opmærksomheden på, at du skal bruge cremen omhyggeligt, fordi den toner huden, og hvis du overdriver det lidt, bliver hudtonen mælkagtig som en japansk geisha.

Faktisk er han i aktion:

Her påføres cremen og fordeles let på huden.

På dette billede fordeles cremen omhyggeligt på huden og absorberes efter 3 minutter. Som du kan se et af de to fødselsmærker er cremen næsten helt tonet. Dette er mig igen, at det skal bruges moderat.

Nu for effektiviteten af ​​cremen. Utvivlsomt beskytter det min hud meget godt. Denne konklusion blev lavet på baggrund af, at i sommer er mine fregner (især på næsen) helt usynlige. I brystområdet i sommer havde jeg slet ikke nogen irritation i form af rød kløende pletter fra udsættelse for sollys. De sidste to år led jeg denne ulykke og blev kun reddet af Psilo-Balsam.

Og ifølge mine bemærkninger vil jeg gerne bemærke, at fløden ikke passer på alle dem, der har olieagtig eller kombineret hudtype.
Omkostninger: 780 rubler.
Samlet indtryk: Beskytter min hud perfekt.

☼☼Vi beskytter huden mod solen ☼☼ Hvad gjorde jeg fortrydelse af at købe i de første sekunder efter dens gennemførelse? ☼☼ Hvordan lærte vi at være venner?

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Begynder at bruge surskræller (for at fjerne pigmentering og lette frynser), blev jeg konfronteret med valget alvorlig solbeskyttelse. Da der så meget var betroet hende (nemlig forebyggelsen af ​​udseendet af ny pigmentering), begyndte jeg ikke engang at afhente noget for ansigtet og straks henledte opmærksomheden på Mustela, La Roche Posay og Avene. Jeg stoler på disse mærker og valgte Avene, og mine surskræller om sommeren bestået uden dårlige konsekvenser.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Hvor længe kunne ikke bestemme hvilken slags solcreme Avene jeg tager. Det faktum, at det skulle være en creme med en beskyttelse på mindst 50, blev ikke engang blevet stillet spørgsmålstegn ved. Men valget var mellem emulsion (følsom, normal, kombinationshud), bare creme (følsom, tør) og concealer (følsom).

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Da min hudtype er combi, olieagtig T-zone, følsom, er valget reduceret til emulsion og tonal. Ønsker jeg at minimere mængden af ​​cremer (især om sommeren), valgte jeg tonen - i håb om at det vil erstatte min tonefløde (min tonalnik er meget lys).

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Fra producenten:

  • for meget lys, tilbøjelig til rødme eller sol-overfølsom hud
  • kraftig beskyttelse mod solstråling
  • Fotobeskyttelse mod UVB / UVA-bølger fortsætter i lang tid
  • pre-tokoferil, provitamin E-kraftige antioxidanter, beskytter huden mod virkningen af ​​frie radikaler af lys
  • cremen er mættet med termisk vand Avene, som beroliger
  • hypoallergen, necamedogenic

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Cremen er pakket i en orange papkasse, der er et klistermærke med information på ukrainsk, inde i foringen og selve røret 50 ml med pumpe. Jeg indrømmer, jeg elsker denne idé med pomp - meget praktisk, hygiejnisk, du kan klemme så meget som du har brug for! Ikke en enkelt dråbe vil gå tabt, der vil ikke være flere tilfældige ekstruderinger og udstrømninger.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 dagslys

Nu om mine indtryk:

Den første ting, der utroligt forstyrrede mig og fortalte mig om at købe i de første sekunder efter færdiggørelsen var cremenes farve. Han er orange. I betragtning af at prisen er ret stor, kunne jeg ikke tage fejl i det. Der var ingen tid, ingen penge til forsøg.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 dagslys

Også denne lugt. Gamle mormors pulver.

Dette er nummer to på listen over grunde til min bitter skuffelse. Jeg gentager, jeg kunne ikke tilgive mig selv en sådan fejltagelse. Men jeg havde ingen andre muligheder for, hvordan man vænne sig til, tilpasse sig og elsker dette værktøj.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

En anden nuance - for en eller anden grund er cremen stærkt fordelt over ansigtet. Det ser ud til at være en slags pulver og ligner virkelig flydende pulver (både i konsistens og lugt). Selvom det ser ud til at være fedt, men samtidig er det ikke, glider fingrene ikke, når de anvendes, men som om de sidder fast - undskyld forvirringen, ved jeg ikke, hvordan man forklarer det tydeligere.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

Det var virkelig svært for mig at bruge det, jeg var nødt til at se efter muligheder for, hvordan man lette applikationen.

Og duften efterlod meget at ønske. Selvfølgelig blev jeg over tid stadig vant til det, men det generer mig stadig.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

Om hans tonale kvaliteter.

Gudskelov, cremen har en meget lys farvningseffekt. Jeg vil endda sige det næsten ikke har det. BB-shki tonet og derefter mere. Og her blev jeg lettet, for denne orange skygge er bare noget forfærdeligt. Mener franskerne det normalt, når fundamentet er appelsin? Jeg forstår ikke, hvorfor alle Avene farvestoffer er orange? Dette er en universel farve. Var det virkelig så svært at gøre det i flere farver, for lys og mørk hud? Hvis denne creme var elfenben - ville der ikke være nogen pris for det! Han ville være blevet min must-have.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

Og så, mens kun en midlertidig gæst. Jeg har ikke brug for en creme med en tonet orange effekt. Jeg planlægger at købe en emulsion.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

Om hovedopgaven - beskyttelse mod solen.

Cremen behandler perfekt med beskyttelsen. Ingen ny pigmentering, ingen nye fregner.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 flash

Og nu vil jeg fortælle dig, hvordan jeg løste problemet med at anvende cremen.

Efter at have vasket mit ansigt vandes jeg let med Avene termisk vand, og uden at vente på, at den tørrer, skal du anvende denne creme. Så det distribueres og glider bedre. Absorberes for hurtigere og bedre. Der er ingen fedtet glans - det er lige, godt, det passer mig. Hvis du sætter lidt, "oranzhevatosty" som nr.

Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

Efter lidt tid efter påføring af denne creme, med en våd svamp, anvender jeg stadig mit tonalum for at udjævne hudens udseende. Det viser i princippet den perfekte tone.

Denne fløde har både fordele og ulemper. Svære at sige utvetydigt, jeg anbefaler eller ej. Snarere ja end ikke. Når alt kommer til alt, som solcreme, virker det med et bang, men nuancerne om farve, lugt, konsistens og anvendelse gør det nødvendigt at fortsætte søgen efter det ideelle. Trods alt er prisen ikke så lille, og jeg er mere end sikker på, at du kan finde bedre. Dette købes ikke længere.

Andre bedømmelser af Avene:

"Jeg købte med stort håb, men jeg forstod ikke hendes behov til slutningen." Sammenligning med hjemmelavet rosenhydrolat ❀THERMAL OG MINERALVAND - FORSKELLIGHED? Kemisk sammensætning ph ph = 7,5 ❀

For følsom og følsom hud ※❋heast Blød rensning, de-makeup Hvordan kan jeg bruge denne lotion? + Foto

❅❅❅ Snehvid sæbe Delikat rengøringsmiddel Skånsomt ❅❅❅ Fotoemballage og skum ❅❅❅

Relaterede anmeldelser:

✾ ✿ ❀ Pearl Foryngelse ✾ ✿ ❀ Hemmeligheder og nuancer af ansøgning ✾ ✿ ❀ Mange billeder på ansigtet ✾ ✿ ❀

Alle lysskinnede. Gentag beskyttelsesmælk giver huden en glimmer !!

Solen, havet, stranden - tør, forvitret hud, brændt i solen = Mælk Garnier hjælper, beroliger og giver en smuk glans til solen.

Anvend ikke for meget, men det vil understrege alle manglerne! (FOTO FØR OG AFTER)

BB Cream Garnier - en gæst blandt mine kosmetik! (+ fotos og en lille sammenligning)

Fighters for mat hud i sommervarmen må ikke passere denne væske! Klar til at rådgive ham til alle!

Jeg har altid været medlem af klubben, som pofigistichno henviser til "skadelige virkninger af sollys." Så længe jeg kan huske, var jeg ikke bange for at solbade i frokosttid uden beskyttelse eller endda uden at dække mit ansigt og hoved med noget. Tilsyneladende lærte jeg min hud at brune, siden barndommen, gå på floder og søer. Og derfor, selv nu, på trods af at jeg har meget skøn hud, hår og øjne, brænder jeg med en rolig sjæl hurtigt i tykens hud uden at brænde.

Derfor, som du forstår, har jeg altid betragtet midlerne til beskyttelse mod solen som en slags indfald, specielt annonceret for at blive købt.

Men som tiden går op, vokser vi alle sammen, og engang kommer der et øjeblik, når du indser, at om fem eller syv år vil du helt sikkert have brug for fløde fra de første rynker. Men du ønsker ikke at blive deres målgruppe og begynder derfor langsomt at slutte sig til civilisationen og leder efter måder at forsinke dette triste øjeblik. Og solcreme til ansigtet er en af ​​de måder. Da vi alle ved, at solen aldrer gammel hud ikke mindre end tid selv.

Ærligt, jeg kom til butikken med det nøjagtige mål at købe Bioderma solcreme, men rådgiveren råde mig til at tage væsken fra Avene, da anmeldelserne er bedre. Avene er lidt dyrere, men det har lidt mere volumen og mere praktisk emballage. Da min hud elsker at "blinke" i varmen, besluttede jeg at tage en creme med en matting effekt for acne-udsat hud. SPF 50 beskyttet væske - nyt. Tidligere var der kun SPF 30 for fedtet hud. Men konsulenten bad mig ikke engang, men straks forelæsede på SPF 50, tilsyneladende at finde, at jeg engang en blondine har brug for noget mere streng. Hvad er jeg Ja, jeg er ligeglad med, hvad de gav, de gav. Det bliver ikke værre.

Så væskebeskrivelsen:

Høj beskyttelse mod sollys for problem og olieagtig hud, samt for hud udsat for acne. Effektiv mod alle typer sollys (UVB og UVA). Den har en meget høj modstandsdygtighed mod vand og fotostabilitet (det bevarer dets beskyttende egenskaber i lang tid under påvirkning af sollys). Uden silikoner og parabener.

For hvem:

- olieagtig hud med tendens til at blive udsat for stærkt sollys

Aktive ingredienser:

- Det patenterede MPI-SORB + solcreme kompleks af mineralsk skærme beskytter huden mod solens negative virkninger, samtidig med at UVA- og UVB-sollyset absorberes. - Termisk vand Avene - har en naturlig beroligende effekt, lindrer irritation. fedt.

pakning

En meget bekvem pakke med en dispenser, der virker på princippet om at trække indholdet ud, fordi der er ingen luft i røret overhovedet. Derfor falder emballagen med tiden i midten. Dispenseren fungerer godt, ikke deprimeret, men giver altid præcis, hvor meget der er brug for. Takket være dette system, når væsken begynder at løbe ud, leverer dispenseren alt til det sidste dråbe.

konsistens

Det er virkelig en væske, ikke en creme. Meget lys og vægtløs. Det er tyndere end fløde, spredes let på fingrene. Til olieagtig hud er den ideel til sommertid.

Duften

Meget blid, men med nogle kemiske ekkoer. Føler på ansigtet et stykke tid.

Udsættelse

Fabrikanten anbefaler at anvende væsken inden den går udenfor, hvilket indikerer at 7 tryk på dispenseren er nødvendige for optimal beskyttelse af ansigt og nakke. Med en mindre mængde 100% beskyttelse er ikke garanteret. Men for mig er 7 klik så meget. Jeg ved ikke, hvilken slags hud der findes i franske kvinder, men for mig er 2-3 klik med en tynd slip nok på nakke og på ansigt. Væske er meget let fordelt på huden og absorberes øjeblikkeligt! Bogstaveligt om et minut er ansigtet ensartet og fløjlsomt uden et enkelt spor. Meget behagelige fornemmelser fra tegning.

Faktisk effekt:

Jeg kunne virkelig godt lide denne væske. Og frem for alt, dens matting evne. Jeg anbringer det om morgenen efter vask med et skum, og så straks en creme. Ansigtet er øjeblikkeligt justeret. Glitter vises ikke endnu tre timer tre fire, selv på gaden! Så begynder huden at skinne lidt, men det er sådan en "sund glans" snarere end "fedtet udstråling." Generelt klager han med matting 100%.

Stopper ikke eller udvider porerne, har ingen komedogen virkning. Ingen yderligere acne og blackheads forårsaget. Generelt er det så ubemærket og lys, at efter at have blødt op, glemmer du helt, at væsken er til stede i ansigtet. Ideel som en base for makeup.

Jeg kan ikke sige noget om solbeskyttelse, kun tid vil fortælle mig. Jeg har nogle fregner og pletter på mit ansigt, der kan ses på et hvilket som helst tidspunkt af året. Så det eneste jeg kan sige med tillid er, at de ikke blev mere visuelt (fordi det forstås, at jeg ikke tællede dem). Generelt stoler jeg på Avene, så jeg håber at det vil beskytte mig mod den for tidlige aldring forårsaget af solen.

dom

Denne væske er bare en gave til fedtet hud om sommeren. Og selvom du, såvel som jeg, tidligere er velegnet til solens stråler, så som en behandlingskrem eller base, passer den perfekt. Og med matt olieagtig hud klager han endnu bedre end nogle cremer, der er specielt designet til dette formål.

Denne sommer vil jeg gerne huske denne væske, men for vinteren er det stadig lidt lys. Og hvad der vil ske næste sommer vil vi se.

Jeg har det hele, al den skønhed og sundhed!

P. S. Du kan måske lide min anden anmeldelse på Avene Cleanance Mat Lotion matifiante

Den perfekte creme til stranden og ufuldkommen til ansigtet (

Hilsener til alle, der læser min anmeldelse) ♥

Creme Avene Mineral Cream SPF 50+ fangede mig for nylig i apotekets øjne.

I nogen tid er jeg blevet fan af dette produkt og derfor faldt mit valg på ham i sommer.

Selvfølgelig ville jeg bruge det primært til ansigtet, for hver dag.

pris: 14 euro

Om creme:

♥ Standardemballage, et regelmæssigt rør med en lille praktisk dispenser;

♥ Krydderens konsistens overraskede mig ved første øjekast. Den har en lys tone, og den er så tyk, at den selv når den fordeles over huden af ​​en minikrem giver en tæt hvid belægning;

Min mening efter ansøgning:

For ansigtet passede denne creme (som jeg generelt forventede) mig ikke overhovedet.

Jeg mener hver dag.

Det ligger på ansigtet som en tæt hvid maske, og selv efter tyve minutter ser det ud som en tæt hvid maske.

Ingen tricks hjalp mig personligt til at tilpasse sig det.

Endvidere understregede han alle peeling, hans ansigt blev lyst og rødt (tilsyneladende han kunne ikke lide noget i cremen), men det er individuel.

Naturligvis set ud fra skønhedens synsvinkel det hele set kontroversielt, og det var umuligt at komme ud af huset sådan.

Og jeg begyndte at forfølge den obsessive følelse af en tung maske på ansigtet, som jeg ønskede at vaske af.

Følelsen er så tydelig, at når jeg skyllede af det, følte jeg stor lettelse, min hud syntes at begynde at trække vejret.

Men for kroppen på stranden var han perfekt.

Hans beskyttelse svækker ikke selv efter svømning, det forbliver sikkert på kroppen.

Jeg har også pigmenterede pletter på mine hænder i mange år. Der er ikke engang et antydning af denne creme.

Han forårsager ingen forbrændinger eller ubehag.

Plus utrolig økonomisk bekostning.

Som et resultat For mig er Avene Mineral Cream SPF 50+ en ideel strandbeskyttelsescreme, men en meget ufuldkommen creme til hver dag.

Jeg håber, at min anmeldelse er nyttig for nogen. Tak for at være opmærksom på ham)

Meget god fløde!

Solcreme Avene med toningseffekt SPF 30

Høj grad af beskyttelse for tørfølsom hud. Vandtæt. Allergivenlig. Nekomedogenny. Paraben fri. Den gyldne farvede tekstur udglatter huden, forbedrer hudens hud og giver huden en sund glød. Beskytter mod en lang række UV-stråler på grund af det patenterede eksklusive kompleks Sunsitive Protection®. Takket være det termiske vand har Avène beroligende og antiirriterende egenskaber.

Til at begynde med respekterer og elsker jeg Avene meget. Det er overraskende, at uanset hvilke produkter i dette mærke jeg bruger, ikke passer mig, og min olieholdige hud tilbøjelig til udslæt reagerer roligt.

Hvad angår dette produkt.

Cremen svarer meget til BB, den har en meget lys og ømt vandig tekstur, den absorberes let, uden parfume, ikke-komedogen.

Nå det tilpasser sig den naturlige hudfarve og virkelig glatter huden, min hud med forstørrede porer, efter anvendelse af cremen af ​​mine forstørrede porer kan ikke se, huden bliver glat, skinnende og sundt udseende. Cremen perfekt glatter huden, men maskerer ikke acne, det er mere omhu end masken.

Jeg kan trygt sige, at denne creme giver fremragende beskyttelse mod solen, fordi hver sommer jeg lider med pletter, med hver solskinsdag de bliver lysere og mere mærkbar, så snart starten af ​​brugen af ​​denne creme, de pletter i ansigtet langsomt begyndte at falme og blive mindre mærkbar.

AVENE AQUA, C12-15 alkylbenzoat, cetearylisononanoat, diisopropyladipat, isodecylneopentanoat, Methylenbis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], VAND (AQUA), ALUMINIUM stivelse octenylsuccinat, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL methoxyphenyl triazin, diethylhexyl BUTAMIDO Triazone, butylmethoxydibenzoylmethan, KALIUM cetylphosphat, tITANDIOXID (CI 77891), octyldodecanol, stearylalkohol, acrylater / C10-30 alkylacrylat crosspolymer, benzoesyre, capryl /, caprylylperoxid gLYCOL, decyl glucosid, dinatrium-EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), glycerylbehenat, glyceryldibehenat, glyceryl laurat, hydrogeneret palmeglycerider, hydrogeneret PALMEKERNEOLIE glycerider, JERNOXIDER (CI 77491 / CI77499), propylenglycol, silica, natriumhydroxid, myristol glutamat, talkum, tocopheryl glucosid, tribehenin, xANTHANGUMMI.

Afslutningsvis vil jeg sige, at jeg kunne godt lide cremen, den er let, behagelig at bruge, perfekt fornemmer huden og forbedrer hudens udseende, understreger ikke skrælning, perfekt beskytter mod solen, jeg var tilfreds

I brug er det økonomisk.

Jeg anbefaler at købe! absolut se, god fløde!

volumen: 50 ml

pris: 1 175 gnid.