Slap af alder pletter ved sommeren! - Acne"> Slap af alder pletter ved sommeren! - Acne">

"7 noter af sundhed" / Whitening cream mask "BUDYAGA FORTE" med indisk kage
Slap af alder pletter ved sommeren!

Acne

Min kosmetolog ofte siger meget kan korrigeres på huden: til behandling af acne, klare porer, glatte fine linjer, men at kæmpe med pigmenterede pletter er meget svært, det er bedre at forebygge deres forekomst. Den vigtigste advokat er selvfølgelig en fløde med SPF og jo højere er det, jo bedre.

Men i dag fortæller jeg dig ikke om solcreme, men om en vidunderlig maske, der bekæmper de pigmentpletter, der allerede er kommet, hvide dem. Denne creme-maske "Badyaga fort med indisk karse" blegemiddel til at fjerne alder pletter og stillestående acne ved "7 noter af sundhed."

Først vil jeg dele en lille teori om udseendet af pigmentpletter. Sandsynligheden for deres forekomst kan skyldes begyndelsen af ​​forskellige begivenheder. I de fleste pletter efter graviditet, i direkte sollys eksponering (når huden ikke er beskyttet af særlige midler), på grund af aldersrelaterede forandringer, og som et resultat af at bekæmpe acne. Creme maske hjælper lysne brændpunkter, nivellering ikke kun farve, men også dens topografi, og opløse og fjerne forseglingen hævelse.

Takket være den indgår i nøje udvalgte komponenter, såsom Dermalight (indisk karse ekstrakt), frisk-vand svamp, hvedekim, series, æteriske olier af grapefrugt, vitaminer, fedtsyrer, masken tilvejebringer en tredelt pleje, er som følger:

1) løser stagnerende pletter. Denne effekt skyldes badyagis og flodsvampens handlinger. Små nåle, der følte ved anvendelsen masken, øger blodcirkulationen og dermed gøre det lettere at sprede stagnerende pletter, infiltrater, og udjævner hudens relief. Badyag påvirker godt fedtet hud, hvilket reducerer virkningen af ​​talgkirtlen. Fjerner døde partikler.

2) intensivt whitens huden, lyser pigmentpletter. Det franske kompleks, der hedder Dermalight fra firmaet Silab på grund af dets egenskaber, reducerer størrelsen eller fjerner helt pigmentpletter, der efterhånden udvider hudfarven.

3) nærer og regenererer huden. Producenten sørgede for vores hud meget omhyggeligt. Efter rensning, peeling og skrælning har vores hud brug for næringsstoffer, vitaminer. Masken er mættet med vitaminerne B1, B2, B6, D og PP, såvel som pantothen- og folsyre. Maskens sammensætning hjælper huden med at genoprette, revnerne heler hurtigere.
Mask Badyaga Forte fra "7 noter af sundhed" har sådanne unikke egenskaber.

Og nu overveje det i ansøgningen. Jeg sætter det på renset ansigt. Masken har en ejendommelig lugt, noget mellem søde kosmetiske og alger. Lugten er ikke skarp og ikke vild.

Som et resultat af brugen af ​​Whitening Mask bemærkede jeg, at hudtonen blev mere jævn, huden var glat ved berøring, og skinnet faldt.

Men for mig er denne hvidtekremmask for at fjerne alderspletter fra de "7 noter af sundhed" mere en forebyggende foranstaltning. Jeg vil helt klart anbefale det til dem, der søger at slippe af med de hudproblemer, der er angivet i maskeanbefalingerne. For personer med særlig følsom hud anbefales det at teste masken på albuens indvendige bøjning og kun efter et positivt resultat anvendes på ansigtets hud.

Badyaga. Hjælper det

Badyaga. Hjælper det

Meddelelse peneloppa »fre 04 november, 2011 10:17 pm

Re: Badyaga. Hjælper det

Meddelelse Lera »fre 04 november 2011 11:36

Re: Badyaga. Hjælper det

Indsendt af ludmila »Fri 11-11-2011 02:36

Re: Badyaga. Hjælper det

Beskeden Rosinka »fre 11 november 2011 3:01 pm

Re: Badyaga. Hjælper det

Post peneloppa »Ons Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Hjælper det

Post Selivi »Ons Nov 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Hjælper det

Meddelelse ludmila »Tue Nov 17, 2011 12:42 am

Re: Badyaga. Hjælper det

Indlæg ludmila »Tue Nov 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Hjælper det

Besked af HopeMih »fre 18 november 2011 11:45

Re: Badyaga. Hjælper det

Indsendt af stryfi »Mandag 28 november 2011 11:08

Re: Badyaga. Hjælper det

Besked af NadezhdaMikh »Sat 03 Dec 2011 07:01

Re: Badyaga. Hjælper det

Meddelelse ludmila »Sat 10 dec 2011 10:37 pm

Re: Badyaga. Hjælper det

Indlæg af ludmila »Sat 10 dec 2011 11:07

Badyaga

spørgsmål

vidana 0

vidana 0

  • medlem
  • Aktivt medlem
  • 0
  • 20 indlæg

Jeg vil med det samme sige, at jeg som en ikke-proffs fandt meget information og positiv feedback om anvendelsen af ​​badyag på internettet.

Del besked

Link til meddelelsen
Del på andre websteder
  • 0
    • Rækkevalg
    • Alle
    • ingen
    • Er skjult
    • vises
    • Ikke godkendt
  • Sorter efter stemmer
  • Sorter efter dato
  • siden
  • 1
  • 2
  • yderligere
  • Side 1 af 2

    23 svar på dette spørgsmål

    Udvalgte indlæg

    For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

    Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

    Opret en konto

    Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er meget nemt!

    Log ind

    Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

    Video kanal YAKOSMETOLOG

    Metode til peeling for dyb korrektion af hudproblemer

    Biorevitalisering med Peeling Beauty Peel + Band-Reinforcement

    VAMPIRA LIFTING - "ikke-invasiv" plasma løft

    Fjernelse af keratom ved radiobølge metode ved brug af Dr. Oppel apparatet

    Ny på forumet kosmetologer

    Måske har nogen brug for. Billigt.

    • 0 svar
    • 8 visninger
    • Med-Light
    • 59 minutter siden
  • Hvad er de særlige ingredienser, der anvendes i Ketoviante?

    • 0 svar
    • 6 visninger
    • forumssj
    • 1 time siden
  • Direkte levering af øjenvipper forlængelsesmaterialer "dejlige"

    • 6 svar
    • 15.512 visninger
    • Korea lash (KOREA LASH)
    • 4 timer siden
  • En kraftig procedure til forbedring af lokal immunitet i huden, regenerering, genopretning!

    • 1 svar
    • 21 visninger
    • Alex kosmetiske Rusland
    • 16 timer siden
  • Herbal peels, hvad er fordelene!

    • 6 svar
    • 1.118 visninger
    • Alex kosmetiske Rusland
    • 16 timer siden
  • 02.21.19 V CARBON SYSTEM webinar fra firmaet ELIA GRAZIA

    • 1 svar
    • 211 visninger
    • ELIA GRAZIA Rusland
    • I går klokken 09:03
  • Enheden til en epilation 1s Pro fra Innovatione - som prøvede?
    • 1
    • 2

    • 33 svar
    • 50.460 visninger
    • Ksenia I
    • I går kl 08:49

Vi er 10 år ved at henvende opmærksomheden på folk ved indholdet af kaliber
Vi har mulighed for at dele publikums opmærksomhed med din virksomhed.
Samarbejde med projektet YAKOSMETOLOG
PRISLISTE OG PRÆSENTATION

  • Ny hos mig COSMETICIAN
  • Plakat COSMETICIAN
  • Forum jeg kosmetikere
  • aktivitet
  • vigtigste
  • Konsultationer kosmetologer on-line
  • Skønhedskonsultationer
  • Badyaga

Alle rettigheder forbeholdes - I COSMETICIAN registreret varemærke 2008 - 2018 Powered by Invision Community
Invision Fællesskabsstøtte i Rusland

Badyaga /

Badyaga (Spongilla) (Spongilla)

Struktur og form for frigivelse: Pulver til fremstilling af suspension til ekstern brug 1 pakning.
badyaga (spongilla lacustris) 10 g

i en papirpakke, lamineret PE, 10 g.

Indikationer:
blå mærker og blå mærker
reumatiske og neurale smerter;
iskias.

Kontraindikationer:
overfølsomhed overfor lægemidlet
hudskader inden for den påtænkte anvendelse af lægemidlet.

Allergiske reaktioner, lokal irritation af huden på steder, hvor lægemidlet anvendes.

Dosering og indgift:

Udadtil. I tilfælde af blå mærker og blå mærker: Tilsæt kogt vand til pulveret, rør om, indtil der er opnået en grønt masse, læg den på huden med din vatpind og gnid den i din hud med fingrene (i gummihandsker); 20 minutter efter tørring skylles med vand.

Til radiculitis, reumatiske og neuralgiske smerter: Tilsæt vegetabilsk olie til pulveret, rør det gnid den resulterende masse i de berørte områder. Med en stærk brændende fornemmelse skal du skylle med vand, med en let forbrænding - forlade en dag.

Lad ikke badyagi på slimhinder (i øjne, mund, næse osv.). I tilfælde af utilsigtet kontakt med slimhinder, er det nødvendigt at skylle dem rigeligt med vand.

Badyaga imponerede mig ikke.

Forårsaget alvorlige hudallergier

Jeg troede, det var en forbandelse.

Fra blå mærker hjælper - men hvis der ikke er noget sår

Badyaga reddet

Badyaga, anvendelse, virkning, fra blå mærker, tilbagekaldelse

Badyaga er selvfølgelig et kontroversielt middel. For det første, hvis du beslutter dig for at slippe af med en blå mærke under øjet, så husk at badyag hjælper, fordi blodstrømmen til blæren er så stærk, at der ikke er noget tilbage til blæren, da det er let at løse))) er det naturligvis et stort plus, hvis ville ikke være fornemmelser. og de er sammenlignelige med nozhdachka og glasuld, blandet i en mørtel og forsigtigt påvirket af huden))). Dette er selvfølgelig figurativt, men i det væsentlige sandt.

Min ven og jeg besluttede at bekæmpe cellulite på hofterne (læs "ører") ved hjælp af en badyagi. Vi købte pulveret, som beskrevet i instruktionerne, blandet med varmt vand, indtil der blev dannet en konditorisk blanding, og narre sådan, læg denne glasuld på))) på øret af fødderne. Her er en tin, mine venner! Fornemmelsen er, at glasuld har en mund, så hun besluttede at spise dette fedt. En ven lavede fire gange, men jeg gør ikke Zoya Kosmodemyanskaya, jeg ved ikke hvordan man kan gå barfodet i sneen om vinteren i en lille skjorte, jeg vil hellere gøre massagebevægelserne. Forresten har min ven et fantastisk resultat! Men jeg behøver ikke sådan lykke, det er bedre at lade ridebukserne stikke ud end at gnide glasulden.

Jeg ved ikke, hvordan folk under øjnene er smurt med det formål at fjerne blå mærker, min hud er knap skrællet i live, og det er bare ben, ikke et ansigt.

Badyag pulver til dem, der har problem hud.

Badyaga fra blå mærker, ansøgning, anmeldelser

Badyaga, pris, anmeldelser, instruktioner

Vi beskæftiger os med blå mærker sammen.

Ansigtet er som et krageæg.

bady fra blå mærker

Brugen af ​​acne fra acne

Da jeg var teenager, hjemsøgte acne mig ofte, og ved det jeg ikke smed dem, hjalp ingenting. Så en dag, da jeg så min pine, førte mor mig en ny opskrift, som hendes arbejde kollega delte med hende.

Opskriften er som følger: Tag lidt badyag og fortyn den med hydrogenperoxid. Påfør den resulterende vassel på ansigtet og hold i et par minutter, og skyll derefter.

Jeg lavede meget omhyggeligt en maske, og hvad var min overraskelse da jeg opdagede at acne bliver mere. Naturligvis måtte jeg stoppe. Senere lærte jeg, at swaggeren altid har denne reaktion.

Men der er en positiv en - acne, da irritationen faldt, blev mærkbart mindre, selvom den slet ikke gik væk. Generelt synes jeg, det er bedre at se efter andre måder at slippe af med acne.

renser huden perfekt og bekæmper sorte prikker

Og ja,
multifunktionelle ting bruger jeg hovedsagelig badyagu til at håndtere
sorte prikker og spor af bumser. I disse spørgsmål er badyag -
bare ramt!

"Badyaga Forte" (eller nogle gange solgt som "Badyaga-gel")
er en grålig gel med solide indeslutninger (dette er
meget badyaga) og en lille mærkelig lugt. Ifølge vejledningen foreslås det
Hold 10-20 minutter, men jeg holder længere - indtil det er helt tørt. Men med
dette skal være mere forsigtigt! Badyaga betragtes som en "energisk" ting, og kan
forårsage irritation. Især fra vanen. Jeg har en kombination
hud, jeg anvender badyagu så ofte som du kan lide de fede områder
normal eller tør hud - ikke mere end en gang hver anden uge. Og jeg har det
Jeg har brugt det i lang tid, så huden er vant til det. Men de første 2-3 gange lidt
afskallede, selv om jeg handlede strengt i henhold til vejledningen.

Selv producenter advarer om det i solskinsperioden
(forår-sommer-efterår) aktiv brug af badyagi kan forårsage pigmentering
hud. Jeg havde ikke dette, men husk og vær forsigtig - ikke
overdrive det med rensning! Stadig, badyagi handling - noget lignende
aktiv skrubbe.

Ved tørring synes gelen med blæren at stramme huden og derved forsigtigt
"klemme" sorte prikker. Efter 2 ansøgninger er min næse synligt ryddet (for mig
sorte prikker hovedsagelig på næsens hud).

Og det forårsager en stigning i blodcirkulationen i huden. Som et resultat heraf -
hurtig resorption af stillestående steder (som for eksempel spor efter
acne) og hudfarveudglatning, får huden en tone og bliver
silkeagtig, som et barn.

Når du vasker badyaguen, vil der være en følelse af en LUNG-prikken på huden, hvor
den anvendes, og den samme lette prikker i palmerne (nogle
sammenlign denne følelse med et strejf til en kaktus med små
nåle). Dette er normalt, intet galt med det - bare
Badyagi mikropartikler, der ikke er synlige for øjet.
Jeg bemærkede også, at hvis du lægger en badyagu på nye bumser, de
passere hurtigere - badyagaen som om forsigtigt tørrer dem i øvrigt
forårsager aktiv blodcirkulation i huden, hjælper det helbrede hurtigere.
Generelt er en god ting. Naturligt, billigt og multifunktionelt.
Hvis du er bange for at tørre huden - efter påføring af badyagi kan du anvende
fugtighedscreme. Jeg gør det nogle gange (når jeg sætter det på plottene med
normal eller tør hud).

ADVARSEL! Piger, jeg lærte her ved en tilfældighed, at mange forvirrede simpelt
Badyaga (pulver) med "Badyaga-gel". Og brug først ligesom
gel. I intet tilfælde skal dette gøres. I gel - badyaga er
kun den aktive komponent, tobish-delen (!) betyder. Og pulver
Badyaga - det er alger i ren form. Naturligvis, hvis anvendt
På huden bliver det et komplet angreb! Uanset hvad, for eksempel, hvis i
Stænk ikke en slags salat med salt (til smag), men halvdelen
volumen af ​​salaten selv. Hvis du kun bruger badyagu - ren badyagu,
Pulver - huden på ansigtet kan lide meget! I ren form -
hun er et meget stærkt middel! Anvend derfor det i sin rene form.
på ansigtets hud - IKKE kategorisk! Selv pointwise - det er nødvendigt at bruge
meget omhyggeligt, da du tidligere har testet hudens reaktion! En bedre
Ikke eksperimentere med at anvende ren badyagi på ansigtet,
brug det på andre dele af kroppen. Og for ansigtet - det er en gel. Enhver af
eksisterende (selv med præfikset "forte", selv uden det), men ikke rent
badyagu! Ellers vil du støde på mindst en smertefuld brændende fornemmelse og en udtalt
rødme af huden, hvilket vil tage flere dage. Med gel
der vil ikke være nogen sådan virkning.

Vær forsigtig og forsigtig. Ligesom ethvert effektivt middel,
Arbejdsegenskaberne ved en badyag bestemmes af styrken af ​​dens handling. Og det er meget
det er vigtigt ikke at bøjes med denne kraft! Og endnu mere i ansigtet.

Badyaga

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Badyaga er kun egnet til at eliminere virkningerne af acne. Hun klarer med ar, blemmer og ar. Med sin hjælp var jeg i stand til at udjævne hudaflastningen og glatte ud stærkt forstørrede porer på kinderne og næse.
Ulempen er, at det tager lang tid at bruge bady for at opnå positive resultater. Jeg bemærkede de første resultater efter 1,5 måneders brug. Jeg anvender en maske 2 gange om ugen, før jeg går i seng.
Du kan bruge badyagu i pulver eller gel. Påfør produktet til et renset ansigt og inkuber i 15 til 30 minutter. Varigheden afhænger af følsomheden af ​​huden og graden af ​​brænding. Første gang jeg holdt masken i 10-15 minutter. Nu står stille 30 minutter.
Hvis problemet har et punktkarakter, er det ikke fornuftigt at lægge en badyag på hele ansigtet. Kan kun anvendes på hudens problemområder. Nu gør jeg bare det.

Først brugte jeg en gel med en badagi, det hjalp slet ikke. Så skiftede hun til pulver, dens effekt er mere mærkbar. Men den brændende fra ham er stærkere. Ikke at det ikke kan tolereres, men så er ansigtet rødt, som om det blev brændt, og rødheden går lang tid. Du kan lide, hvis der var et godt resultat, men jeg bemærkede ikke dette. Det eneste, hvor badya hjalp mig - indsnævret porer, det kan ses selv med det blotte øje. På grund af dette er den generelle tilstand af huden blevet lidt bedre, men acne er forblevet. Og at jeg stadig havde den sædvanlige acne, og på betændt acne, giver en badyaga en sådan reaktion, at den kun bliver værre. Hun passede mig ikke.

Eksperimentets kærlighed spillede en grusom joke med mig. Jeg besluttede at frembringe flere komedoner, der havde slået sig ned i ansigtet ved hjælp af badyagi applikationer. Tog i pulver. Fortyndes med kogt vand, først testet på håndleddet - ingen særlig reaktion, bare en lille rødme, som siger at værktøjet virker. Nå, påført inflammation. Efter et par minutter bages huden så uudholdeligt, at jeg pludselig skulle vaske af disse pletter. Og den næste morgen gled hun - på stedet af acne lilla pletter dækket af en skrøbelig oserende skorpe, der sker på sår, der helbreder efter forbrændinger. Mere i retning af dette "mirakel af kosmetologi" og ikke kigger på.

På den ene side bidrager badyaga virkelig til glatte ar og forstørrede porer. På den anden side er det ret ubehageligt at bruge, og det påvirker ikke mængden af ​​acne.
Når den påføres, fremkalder den en stærk prikken og rødme i huden. Det er svært for mig at udholde 10-15 minutter, hvilket anbefales at holde en badyag på ansigtet Proceduren skal udføres mindst en gang om ugen.
Efter bortførelse hud irriteret, rød, lidt tør.
Af den grund bruger jeg det sjældent og gælder kun for de områder, hvor der er en ruhed af huden. For mig er dette den mest egnede mulighed.

Badyaga i behandling af acne er ikke for alle. Generelt, før du smeder hendes ansigt, er det værd at lave en prøve. Rødhed og lette prikkende er tilladt i op til 2 timer. Hvis symptomerne vedvarer i en dag eller to, skal du aldrig bruge det. Også uden en test, bør du ikke behandle acne med en badagi, hvis huden er tynd, for tør og akne er betændt. I tilfælde af akutte betændelser kan den aldrig bruges, fordi betændelsen kun på grund af peeling spredes over hele ansigtet.
I andre tilfælde kan acne blive helbredt, foruden behandlingen er ret hurtig. Jeg foretrækker pulver snarere end gel. Det er mere stift, men også effektivt. Anvendes ikke i ren form, men blandes med hydrogenperoxid for at opnå en opslæmning. Påfør det skal være et tyndt lag og under alle omstændigheder ikke at gnide, det vil forværre irritation, og vil ikke bringe fordel. Hold i ca. 10 minutter, så fjernes massen først med bomuldspuder, og derefter vaskes resterene væk.

Det ideelle middel til acne badyaga er det ikke. For mig er det mere som en skrubbe, der hovedsagelig bruges til peeling og fjernelse af virkningerne af acne. Værktøjet er meget billigt, du kan bruge både pulver og gel. Det er værd en krone, der sælges i et apotek. Pulveret er omkring 50 rubler, gelen er cirka 2 gange dyrere. For begyndere i denne virksomhed anbefaler jeg at bruge gel, det er mere loyalt over for huden. Pulveret virker hårdt, du kan blive irriteret. Lugten i begge tilfælde efterlader meget at ønske.
Du kan smøre som et punkt på acne og gribe huden omkring dem. I modsætning til den samme salicylsalve, tørrer badyaga ikke huden ud. Dens virkning manifesteres som følger: Den døde hud fjernes, blodcirkulationen er forbedret i de første minutter efter påføring, porerne udvider sig en smule, hvilket gør det muligt for dem at blive renset og derefter indsnævret for at forhindre indtrængen af ​​snavs og dannelsen af ​​acne. Da badyaga ofte bruges til at bekæmpe blå mærker, giver det dig mulighed for at opløse alderspots efter acne.
At bruge et sådant værktøj for ofte er ikke det værd, for mig var det optimale på en dag og derefter efter to, da acne blev mindre. Det er bedre ikke at gå ud i solen, vinden må også undgås. Generelt er der nok begrænsninger, så jeg lægger ikke mærket på topmærket.

Mit ansigt har virkningerne af acne: ar, forstørrede porer, ujævn lindring. For at fjerne alle disse problemer skal du opnå konstant cellefornyelse og deres hurtige regenerering.
Badag's gel hjælper mig med dette. Du kan tage det sædvanlige pulver. Der er ingen forskel som sådan, jeg bruger bare gel mere bekvemt.
Jeg bruger skrælningsproceduren 1 gang om ugen. Det omfatter 2 etaper:
1. Højkvalitets hudrensning. Til dette damper jeg min hud lidt med varmt vand, vask mit ansigt med mælk.
2. påføring af gelen på hele ansigtet Jeg står badyuga fra 20 til 30 minutter. Vask derefter af med varmt vand. Når jeg vasker af, forsøger jeg at massere huden. Gel colitis hud. Hun rødmer
Jeg har spor gennem et par timer. Det anbefales ikke at gå udenfor efter peeling i 12 timer.
En måned senere så jeg, at huden begyndte at se meget bedre ud: Post-acne begyndte at forsvinde.
Efter min mening er badyaga en overkommelig måde at gennemføre effektiv hudskrælning hjemme. Hvis proceduren udføres korrekt, skal der ikke være negative konsekvenser. Sørg for først at anvende produktet til at teste for allergier, så der ikke er nogen uventede reaktioner.

Badyag er et af de mest kontroversielle midler til behandling af acne, fordi den primære virkning af dette lægemiddel er irriterende (påfører mange mikrotraumer til huden med knuste ferskvands svampe). Ifølge producenterne forbedrer dette blodcirkulationen og regenerering af huden, men disse processer er ikke de vigtigste i behandlingen af ​​acne og acne. Anvendelsen af ​​en suspension af badyagi, i nærvær af bakteriel inflammation, kan forårsage hudinfektion og komplikationer. Det er også umuligt at bekæmpe røde pletter fra acne ved hjælp af dette middel, i stedet for beroligende virkning og fjernelse af ødem, tværtimod giver det et ekstra blodtryk til såret, hvilket nedsætter helbredelsen.
I foråret og sommeren er det bedre at bruge badyug sammen med solcreme, ellers kan det føre til dannelse af pletter på huden, da de områder, der behandles med suspensionen, er mere følsomme for ultraviolet og vil solbade hurtigere. Mange mennesker bruger badyuga til skrælning, men dermatologer anbefaler ikke at gøre dette, hvis du overdriver det, så kan en person over tid få en blålig tinge, og permanente mikroranger er lommer til forskellige infektioner og svampe at komme ind i huden, og dette igen akne og betændelse.

Jeg foretrækker at købe bady i cremer, hvor den er i en ret svag koncentration og "blødgøres" af tilstedeværelsen af ​​vegetabilske olier. Ellers reagerer min hud for voldsomt på den - rødme, tørhed og peeling. Til fjernelse af sorte pletter, acne og pustler i ansigtet, anser jeg det ubrugeligt, men i overensstemmelse med dets sammensætning er dets formål helt anderledes - restaurering af væggene i blodkar og kapillærer hjælper med at eliminere subkutane blødninger som følge af deres brud. Derfor brugte jeg det aldrig som en maske, en lokal ansøgning til acne eller furuncle. Gud ved, hvordan disse tumorer reagerer på stoffet. Men blå mærker, rødme, andre "farve" huddefekter, der forbliver i stedet for bumser efter deres fjernelse (jeg ved, at det ikke anbefales at presse ud kategorisk, men nogle gange kan jeg ikke modstå) badyaga fjerner godt. Jeg lægger bare et lille dråbe på pletten, hold i 15-20 minutter, tag kremmen af ​​med en bomuldsstuds. Så jeg gør det to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Ikke første gang, men snarere opløses blå mærker og mikrohematomer, pletter bliver blege, og efter 5 dage er de ikke længere synlige på huden.

Badyaga klager ikke kun med blå mærker, som det viste sig, men har også en god effekt på ansigtets hud, kæmper med post-acne. Det er bedst at købe pulver, det sælges i poser, der allerede er pakket i portioner, praktisk. I en pose på 5 gram kan det koste 60-80 rubler. Billig.
Lav en pulvermaske på flere måder. Bare fortynd med vand eller tilsæt ler, nogle og te olie dråber - der er mange muligheder, du kan finde en passende. Jeg er doven, så jeg kastede bare badyag-vandet. Hældes en halv dosepose i en plastikkop og tilsættes varmt vand, indtil der opnås en homogen opslæmning. Det bør ikke være for tyndt og for tykt. den gruel anvendes til områder med post-acne. Det er muligt og på alle ansigter, men jeg ser ikke mening. Ved påføring er det nødvendigt at massage, men under alle omstændigheder ikke at gnide! Jeg overdimenterede det en gang, og min hud begyndte at brænde, så jeg straks skulle vaske alt væk. Badyag betyder aggressiv, det stinger huden, og efter det er ansigtet rødt. Men pletterne fra acne og acne selv passerer som ved magi. Badyag giver en stærk eksfolierende effekt, her kan du hjælpe dig med en skrubbe, og sammen med de døde partikler passerer og post-acne. Og under den er ren, frisk hud. Så bare du kan igen blive smuk)

På grund af problemhuden prøver jeg forskellige produkter, der lover at slippe af med dette problem.
Badyaga er en svamp der vokser i bunden af ​​reservoirerne. Fra det, lav et pulver, der fremmer resorption af blå mærker, ar. Mange bruger det til acne.
I min erfaring hjælper badyaga ikke med at reducere acne. Generelt kan det ikke anvendes på betændt hud. Med denne ansøgning fremkalder den en forværring af situationen.
Men bodyaga klarer sig perfekt med arrene og udligner hudens relief. Dette er et ideelt redskab til mennesker, der har akne og vil slippe af med det.
Præsenteret badyaga i form af pulver og gel. I starten brugte jeg pulver. Fortyndes det med vand til ensartet konsistens og påføres hele ansigtet. Kan kun anvendes på problemområder med ar. Denne maske begynder at forårsage tinning og en let brændende fornemmelse. Dette er normalt. Det er nødvendigt at vaske ud i gennemsnit på 20 minutter. Efter masken er huden rød og irriteret. Derfor er proceduren mest korrekt før sengetid. Om morgenen går alt. Masken fremmer cellefornyelse og regenerering. Hvis huden er tynd, kan der forekomme peeling. I dette tilfælde skal du bruge en nærende creme.
Nu bruger jeg Badyaga gel, da den har en mindre irriterende virkning.
Jeg bruger 1-2 gange om ugen. Huden relief er blevet meget glattere. Acne fra badyagi ikke passere.

Når en stærk betændelse begyndte på ansigtet, begyndte subkutan smertefuld acne at formere, jeg turde at prøve en badyuga som et desinfektionsmiddel. Hvilket på en eller anden måde hjalp hurtigt med at eliminere hæmatom. Jeg købte i apoteket stoffet i sin rene form - pulveriseret, fortyndet med vand, ifølge instruktionerne og påført et tyndt lag i ansigtet. I løbet af et øjeblik begyndte huden at bage, men jeg troede naivt, at det var sådan, det burde være, hvilket betyder, at lægemidlet virker. Når jeg skyllede væk, bemærkede jeg, at huden blev rød, begyndte at kløe og skrælle lidt. Afskalning blev kun fjernet efter tre gange påføring af en fugtgivende gel.
Næste dag gentog jeg proceduren med en dårlig og bittert beklagelse: mit ansigt blev rødt, betændt, kløende til det punkt, at øjnene begyndte at vandre. Og så begyndte hun at skrælle af. Tilsyneladende var der en stærk allergisk reaktion. I almindelighed var dette mareridt et par dage, jeg var nødt til at bede om orlov fra arbejde og derefter i lang tid at bringe huden til liv med lotioner, beroligende masker og antihistaminer. Som det viste sig, er badyaga et ret aggressivt middel, som er praktisk talt ubrugeligt for at eliminere acne.

Gel fra blå mærker, pigmenter og stagnerende pletter "Badyaga Forte"

tilbagekaldelse

Jeg har udviklet vanen til regelmæssigt at tage sig af mig selv ikke kun hjemme, men også i salonen. Mit hovedproblem er fedtet hud, forstørrede porer, olieagtig glans, så om vinteren går jeg ofte til peeling, så huden er i perfekt stand.

Denne måned blev jeg rørt af en krise, og jeg har ikke råd til salonbehandlinger, selv om huden kræver sædvanlig pleje. Og jeg besluttede at søge på internettet, noget skrælle og effektiv, jeg fandt, men priserne på disse stoffer, hvis de er effektive, er normalt kosmiske fra 4,5 tr. Jeg vil bestille det, men i bedste tider. Og jeg snuble over en artikel om badagge fortet, som de siger, renser huden, forbedrer hudens hud og reducerer porerne. Og jeg besluttede at prøve, jeg kom til apoteket og købte for 75 rubler.

Allerede i løbet af ugen bruger jeg hver dag, jeg anvender masken i 30 minutter og vasker den af, hvorefter jeg kun anvender øjencreme og fugtgivende ansigtscreme kun om morgenen. Huden er meget transformeret, porerne er ikke signifikante, farven er frisk, glat, huden er mat. Kun det er umuligt at overdrive det, jeg vil afslutte kurset i en uge og så vil jeg gøre det 2 gange.

Badyaga

Udgivelsesformer

Læger anmeldelser om badagi

Det er et glimrende præparat (koncentrere) til fremstilling af lotioner, som i løbet af få timer fjerner enhver (blå mærke). Effektivitet på grænsen til magi og fiktion.

Du skal være yderst forsigtig når du laver mad, men det vigtigste er tidspunktet for vedhæftning til problemområdet. Ethvert øjeblik mere. kan forårsage forbrændinger.

Læs omhyggeligt vejledningen, men følg det vigtigst!

Patientvurderinger om badagi

En dag slog panden på sofaen meget hårdt i en sådan grad, at der i et par minutter kom en stor klump og en ret stor blå mærke ud, og efter min mor fortalte om dette stof, lo hun ved navnet og gik til apoteket. Og jeg var chokeret over hans handling: bogstaveligt talt på kort tid gik blæsten forbi, den næste dag eksisterede det slet ikke. Jeg har en meget følsom hud, og ikke alle er egnet til kosmetisk creme, men på dette stof ikke efterlade nogen bumser og rødme, lugt behageligt nok, men på hvilken slags et mirakel til at ske efter ansøgning, kan bære.

Badyag mig og livredder og kosmetik! Vi har altid det i førstehjælpskassen, da jeg fylder blå mærker hele tiden, er det ikke for ingenting, at manden kalder mig "katastrofe". Det klare sin direkte opgave perfekt, blå mærker forsvinder hurtigt, hvilket er særligt vigtigt om sommeren. Jeg har aldrig prøvet det som en ansigtsmaske, måske hjælper det nogen. Men for at fremskynde væksten af ​​øjenbryn er dette en ting! Jeg anvender den i 10 minutter hver anden dag og vask den derefter af med rent vand. Siden kanten er min tynd og sjælden, blev badyaga min frelse. Brovki begyndte at vokse, hvor de blev udtyndet af ungdom og dumhed og ikke voksede i mange år. Så det er helt sikkert nyttigt, hvis du bruger det omhyggeligt og i moderation!

Så jeg gik i skating i januar. Et hundrede år stod ikke på dem. Fell for hundrede gange. Alle knæ og albuer var i forfærdelige blå mærker. Arbejdskontor, nederdel over knæet, gennemsigtige tights. Kun en vej ud - badyaga. Hvis der anvendes to weekender hver anden time, så i mandags blæser mærkerne markant, og vigtigst af alt mister de deres blændende skønhed og er næsten usynlige under strømpebukser. Jeg bemærkede ikke nogen særlig ubehagelig lugt. Normal lugt.

Anvendt badyagu som en maske til ansigtet. Resultatet giver et godt: Udvikler hudens hud, renser huden, strammer porerne, fjerner alderspletter og spor efter acne. Rødhed og prikken i huden efter proceduren er resultatet af en effektiv afskalning. Resultatet i ansigtet efter den første ansøgning. Billig, naturlig metode til at bringe en person i orden, erstatter salonprocedurer.

På gaden forår, is. Jeg gik til butikken og faldt, en stor blå mærke på min arm og mine knæ er alle blå. Apoteket råde mig til at købe Badyagu salve, jeg var meget tilfreds med resultatet, blå mærker begyndte at passere hurtigere. Anvend salven er let, duften når det gnides er ikke meget behageligt, men af ​​hensyn til deres helbred, og du kan lide. Fradraget, at "Badyagu" kan anvendes i kosmetologi, lindrer hævelse og rynker, alt dette takket være helbredelsesegenskaberne af salvens sammensætning. Jeg læser selvfølgelig om kontraindikationer, men jeg har ikke dem til dette produkt.

Hustruen begyndte at forberede sig aktivt på strandsæsonen. Hun begyndte at dreje bøjlen med spidser på indersiden, så i lændehvirvelsøjlen og maven dannede hæmatomer af mørk lilla farve. Gik til apoteket, rådes til at tage en badyagu. Pris behageligt overrasket. Det synlige resultat optrådte på dag 3 i brug, hæmatomer begyndte at "blomstre", efter 6 dage begyndte de at falme.

I vores daglige liv får vi blå mærker, men om sommeren er det på en eller anden måde ikke meget smukt at gå med blålige pletter eller lider af varmen og dækker sæderne med tøj. Derfor har apoteket anbefalet "Badyagu" for mig at have kontaktet apoteket, det øger processen betydeligt, og det glæder sig. Dette lægemiddel er naturligt, hvilket er vigtigt for helbredet. Under brugen irriterer den ikke huden, selv den følsomme, den eneste ting er ikke en meget behagelig lugt, men for det skyldes resultatet er det muligt at lide. Prissætningspolitikken er helt acceptabel.

Manden er aktivt involveret i sport (rocking, boksning). Ofte kommer efter gymnastiksalen med blå mærker og blå mærker. Og arbejder på kontoret og går med blå mærker til at arbejde, henholdsvis, kan det ikke. Vi er reddet af badagi. I løbet af årene af brugen har stoffet vist sig at være en pålidelig forløsningsmiddel fra hudfejl som følge af dens fysiske skade. Det hjælper selvfølgelig ikke med det samme. Virkningen er mærkbar på den tredje dag. Det påføres let, giver ikke ubehag, strammer ikke huden (ifølge hendes mand). Det er relativt billigt. Blandt de mangler kan jeg bemærke en meget ubehagelig lugt. Om natten er det bedre ikke at anvende det, det lugter meget stærkt

Jeg brugte badyagu i 2 retninger: 1) Jeg behandlede blå mærker (min hud er følsom og lidt blå mærke kommer ud og ret stor). Så jeg smed min blå mærker om aftenen. Resultatet: selvfølgelig forlod de ikke på en dag. Men forsvandt stadig hurtigere end uden det. 2) Behandlede røde pletter efter acne (post-acne er så straffet). Badyaga forbedrer blodcirkulationen og fremmer hudfornyelsen. Resultatet, som i det første tilfælde, er, men ikke hurtigt.

Hjælper Badyaga med acne

Fra udseende af udslæt er ingen immune.

Folk forsøger hurtigt at slippe af med grimme bumser på grund af dette ofte pletter og ar.

En af de mest populære naturlige midler til at slippe af med acne mærker, samt forhindre nye udslæt, er badyaga.

  • Alle oplysninger på dette websted er kun til orienteringsformål og er IKKE en manual til handling!
  • Kun DOCTOR kan levere EXACT DIAGNOSEN!
  • Vi opfordrer dig til ikke at gøre selvhelbredende, men at registrere dig hos en specialist!
  • Sundhed for dig og din familie!

Den bruges i medicin og kosmetologi i lang tid. Men ikke alle ved, om bastarden hjælper imod acne.

For at forstå effektiviteten af ​​dette værktøj, skal du læse anmeldelser, se billeder før og efter anvendelse af badyagi.

Det vil ses, at med sin hjælp kan du slippe af med alder pletter, acne, ar.

Huden bliver glat og får en glat tone.

Hvad er det

Badyaga er en alger, den enkleste organisme, der lever i rent vand.

Eksternt er det lidt som en svamp - dens porøse struktur. Disse alger høstes, tørres og formales i pulver.

Foto: ferskvands svamp anvendt i kosmetologi

Det er dette pulver og er et lægemiddel, hvor mange mennesker kender det.

Det har længe været brugt til at behandle blå mærker, alder pletter, infiltrerer.

Men ikke alle ved, at badyaga fra acne pletter er meget effektiv. Udover medicin bruges den også i kosmetologi.

Pulveret tilsættes til cremer, geler og salver til at passe på problemhud.

Hvilket middel er bedre

Den mest overkommelige er badyagi pulver, som er let at købe på ethvert apotek. Det koster ikke mere end 50 rubler, og du kan bruge det som en del af noget hjemmelavet produkt.

Det tilsættes til fløden, skrubbe, blandet med mælk eller fløde.

Foto: lægemidler

Men i det seneste har mange kosmetik fremkaldt, der har en blødere virkning end ren badyaga.

  • De mest populære er cremen Badyaga 911 og gel Badyaga Forte. Disse midler har vundet de mest positive anmeldelser.
  • Mindre populære er sådanne midler: gel for at lette huden "Badyaga med indisk krydder" og gel "Badyaga med bie gift" for at fjerne pigmentpletter.

Foto: før og efter

Hvordan gør det

Badyag har en rensende og absorberende virkning på huden.

Oftest bruges den til medicinske formål. For at forbedre tilstanden af ​​huden er den også effektiv.

Når den anvendes korrekt, har badyaga følgende egenskaber:

  • forbedrer lokal blodcirkulation
  • skræller af det øverste lag af celler;
  • renser porer og strammer dem
  • normaliserer aktiviteten af ​​talgkirtlen;
  • har en antiseptisk virkning
  • lyser pletter efter acne;
  • aktiverer processerne for metabolisme og celleregenerering
  • hjælper af ar, små rynker;
  • gør huden mere elastisk og glat.

Video: "Hvordan slippe af med acne og acne folkemekanismer hurtigt"

vidnesbyrd

Badagisk salve bruges oftest til at fjerne pletter og lette huden.

Men i andre tilfælde kan du bruge dette værktøj:

  • i nærværelse af spor og ar fra acne;
  • at forbedre tilstanden af ​​fading hud;
  • at fjerne pigmentpletter
  • at fjerne blå mærker under øjnene;
  • for at forhindre acne.

Metoder til at anvende Badyagi fra acne

Mest brugt badyuga pulver til fremstilling af masker.

Men ikke alle kan lide hendes ejendommelige lugt. Desuden kan det i denne form føre til alvorlig hudirritation.

Efter masker med badagi er det uønsket at være i solen, da huden flager og bliver mere følsom.

Påfør og vask masken skal være meget omhyggelig og ikke gnide.

Derfor har mange mennesker for nylig foretrukket farmaceutiske produkter.

Foto: gel fungerer mere forsigtigt og passer til alle hudtyper.

Den mest populære af disse er Badyaga Forte gel.

  • Den har en gelélignende konsistens og en blødere effekt end pulver. Derfor kan gelen ikke kun anvendes til fedtet hud, men også for følsomme.
  • Det hjælper mod røde pletter, blå mærker, ar og post-acne.

Ofte brugt som creme "Badyaga 911".

  • Det renser effektivt huden, så det hjælper med at forhindre udseende af nye udslæt.
  • Denne creme udvikler hudens hud, fjerner pletter og ar.

Når du bruger badyag i enhver form, skal du være meget forsigtig.

Instruktioner til brug af disse værktøjer forklarer, hvordan man bruger dem korrekt, for ikke at forårsage irritation.

Kontraindikationer

Når det påføres huden, forårsager badyaga en let brændende fornemmelse.

Foto: Kan ikke anvendes på betændt hud

  • Derfor anbefales det ikke at bruge det til personer med tynd følsom hud i nærvær af kløe, skrælning, små sår, betændt acne.
  • Brug af badyagi er også kontraindiceret til personer med individuel intolerance over for dette middel.

Tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion kan kontrolleres som følger: Anvend det produkt, som du har til hensigt at bruge til behandling på indersiden af ​​albuebøjningen.

Efter 20 minutter afvaskes. Hud skal overholdes i 2-3 dage. Hvis der ikke er kløe, ødem og kraftig rødme, kan badyagu anvendes.

Sådan forstærkes effekten

Badyaga er det mest effektive naturlige middel, som lyser og renser huden.

Hjælper calendula tinktur fra acne på ansigtet? Find ud af her.

Men for at øge dens effekt skal du sørge for dit ansigt.

Det anbefales også at anvende et lægemiddel til problemområder efter brug af en maske med et badger.

Det vil fungere mere effektivt, da badyaga forbedrer blodcirkulationen og metaboliske processer.

Mask Opskrifter

Især anvendes badyaga fra acne i sammensætningen af ​​masker.

Foto: maske badyagi

Yderligere komponenter blødgør mildt sin virkning og forhindrer forekomsten af ​​bivirkninger.

Påfør masken til ansigtet først efter testen for en allergisk reaktion.

  • Undgå områder omkring øjnene og munden, næseslimhinden. Opbevar det ikke længere end 15-20 minutter.
  • Vask masken forsigtigt ud, ikke gnid. Huden bliver så rød, så det er bedst at gøre proceduren om aftenen.
  • Efter påføring af masken anbefales det at anvende en nærende creme på huden.

Hvis behandlingen foregår om sommeren, er det bedre at bruge et produkt med en høj solcreme.

  • Hvis du blander badyagipulver og hydrogenperoxid, får du et glimrende middel til akne og spor efter dem. Påfør masken skal være pænt og ikke gnide.
  • Et blødere værktøj opnås ved at blande badyaguen med sort eller hvidt lerpulver. Clay skal tage dobbelt så meget som badyagi. Derefter fortyndes blandingen med varmt vand for at opnå en tyk opslæmning, som påføres ansigtet.
  • Hvis du opløser powder badyag ryazhenka, kan denne maske bruges til at forynge huden.
  • For at rense ansigtet af acne og comedoner, skal du blande badyagu, grøn ler og salicylsyre.
  • For at fjerne den fedtede glans på ansigtet og endda ud hudtonen, kan du lave en maske af badyagi og jordet havregryn. Du skal blande dem med mælk eller fløde.

anmeldelser

På trods af brugervenlighed og høj effektivitet af badyagi-baserede produkter er anmeldelser om dem meget modstridende.

En masse både positive og negative.

Kan jeg fjerne subkutan acne i ansigtet? Find ud af her.

Hvilke acne pletter creme er den mest effektive? Læs videre.

Badyaga anmeldelser om hende.

Jeg blander pulver med peroxid. Her er opskriften og anvendelsesmåden: Hydrogenperoxid kan erstattes med en 2% vandig opløsning af borsyre (en teskefuld pr. 100 ml vand). I dette tilfælde vil masken have en mere intens eksfolierende virkning.

Bland badyagipulver med hydrogenperoxid eller en opløsning af blandsyre til en svampet tilstand.

Lad blandingen stå i 2-3 minutter, indtil den begynder at skumme.

Gør derefter forsigtigt blandingen ind i huden langs massagelinjerne, og undgå området omkring øjnene og læberne. Samtidig er det bedre at beskytte huden med handsker, brug kosmetiske klud eller en speciel børste.

hydrogenperoxid Lad masken stå i 20-30 minutter. Derefter forsigtigt, uden at gnide huden, vask masken med køligt vand.

Vær forberedt på at masken kan forårsage rødme og smerte. Som regel går alt om et par timer. For at berolige huden kan du anvende en maske af talkum eller babypulver (1 del) og hvid ler (3 dele), fortyndet med koldt kogt vand eller vandekstrakt af kamille, mynte eller salvie.

Masker af badyag gør 2 gange om ugen med et kursus på 8-10 masker.

Badyaga (Spongilla) - anmeldelser

Effektiv badyaga

Tilbagemelding: Navnet på denne creme er ikke særlig attraktivt, men for virkningen oversteg det alle mine forventninger. Det hjælper perfekt mod forskellige hudskader - blå mærker. Selv de stærkeste blå mærker passerer inden for få dage.

Ekspresbehandling

Fordele: Effektiv handling.

Ulemper: Dårlig lugt.

Testimonial: Badyaga Forte Gel er designet til at bekæmpe acne og post-acne. I badyagi stærkeste antibakterielle og regenererende egenskaber. Gelen indeholder et stort antal skrubende partikler, mens massage forbedrer blodcirkulationen under huden. Efter påføring af gelen forsvinder acne, og de forstørrede og dybe porer reduceres.

Ferskvands svamp

Plusser: Fra blå mærker effektive.

Anmeldelse: Badyaga (Spongilla) er generelt en ferskvands svamp, bor i damme og søer. Og det bruges i tørret og knust form - i denne gel er små stykker af det synlige. Det er nødvendigt at anvende og vente, indtil det virker - efter at der er røde mærker - strømmer blodet og mærker opløsninger.

Til problem hud

Testimonial: For alle dem, der fører en ulige kamp med acne og acne, er dette værktøj perfekt kendt. Det blandes med andre komponenter for at lindre betændelse, ren, krympe porerne. Pris glæder øjet. Sandheden er vigtig for ikke at overdrive det. Jeg overdrev på en eller anden måde. Så brændte hele ansigtet.

Vil hjælpe og i kosmetik

Plusser: Velegnet til kosmetologi.

Ulemper: Pincet.

Anmeldelse: Jeg bruger livvagter ikke til mit tilsigtede formål til blå mærker, men til kosmetologi. Jeg spredte det sammen med hvid ler og lavede ansigtsbehandlinger. sandhed så ansigtet stænger, men det er godt, blodkar cirkulere. Derfor bliver huden mere elastisk og hudcellerne bliver friske.

Effektivt middel til blå mærker og slid.

Plusser: God hjælp. Billig. Praktisk emballage.

Ulemper: Salve absorberes og males i lang tid. Kan være snavset tøj.

Testimonial: Dette middel behandler hæmatomer godt. Nok at anvende til blå mærke flere gange om dagen. Efter et par dage er der ikke spor af blæren. Det er muligt både på ansigt og på krop at behandle. Men der er en ting. Dette absorberer ikke straks, og der vil være en brunlig plet på forarbejdningsstedet. Det forsvinder ikke i lang tid. Bedre at bruge derhjemme. Og så gå ud og grimme. Badyaga har en lugt. Ikke udtalt, men ikke meget behageligt. Jeg observerede ikke nogen bivirkninger. Det sælges uden recept, som et middel... Næste