Præceptive midler Gedeon Richter Belara - anmeldelser

Forebyggelse

Belara er et lægemiddel til behandling af hormonelle lidelser. Dette er et oral monofasisk antikonceptionsmiddel med antiandrogen effekt.

Farmakologisk virkning

Burtsev Pavel Vitalevich

Højeste kategori læge

  1. Ethinylestradiol;
  2. Chlormadinonacetat.

I østrogenens rolle tjener syntetisk substitut - ethinylestradiol. Det øger signifikant sekretionen af ​​globulin og derved reducerer mængden af ​​testosteron i blodet. Reducerer udskillelsen af ​​svedkirtler, reducerer produktionen af ​​talg, så Belara bruges i dermatologisk praksis til behandling af acne og acne. Mine patienter brugte råd fra en læge, takket være, at du kan slippe af med problemer om 2 uger uden stor indsats.

Chlormadinonacetat er et syntetisk progestogen med antiandrogene egenskaber. Ud over en pålidelig antikonceptionsvirkning reducerer dette lægemiddel udseendet af PMS, dysmenorré og normaliserer menstruationscyklussen. Belara reducerer risikoen for udvikling af godartede bryst-neoplasmer, endometrielle og ovarie maligne processer.

Bivirkninger oplysninger

På baggrund af brugen af ​​antikonceptionsmiddel Belara omfatter de hyppigste bivirkninger følgende fænomener:

  • kvalme;
  • opkastning;
  • epigastrisk smerte;
  • svimmelhed;
  • hovedpine;
  • blødning fra vagina
  • gennembrud blødning;
  • ømhed i brystkirtlen;
  • irritabilitet.

Næsten alle lægemidler har deres egne bivirkninger. Som regel overholdes dette i tilfælde af at tage stofferne i maksimal dosering eller langvarig brug. På trods af forekomsten af ​​bivirkninger, er anmeldelser efter brug af stoffet Belar acne normalt positivt. Fucidin hjælper fra acne.

Nogle anmeldelser fra netværket

Relaterede stillinger:

Mange tak! Efter brugen af ​​lægemidlet var meget tilfreds! Han hjalp mig virkelig til at etablere et intimt liv!

Det konstante udseende af acne på ansigtet, jeg er meget bekymret. Af den måde, for stoffet Belara aldrig hørt. Mit ansigtskind er ret problematisk, især under menstruation. Jeg har sandsynligvis forsøgt alle mulige og utænkelige måder, men problemet er ikke løst... Jeg vil helt sikkert rådføre sig med lægen, og jeg vil prøve, og pludselig er det det stof, jeg har brug for!

Baneocin er en af ​​de bedste lægemidler blandt alt, hvad vi har set, hvor mange år jeg kæmpede med problematisk hud, som jeg lige ikke forsøgte eller andre lægemidler undtagen en baneocin ikke gav en sådan effekt, begyndte prichis at forsvinde for tredje dag, glat, meget tilfreds med resultatet er meget godt, jeg rådgiver alle)) Mange tak for de effektive midler) prisen glæder sig, og resultatet er dobbelt

Vidunderligt stof! Jeg har kæmpet med problemhud fra en tidlig alder, men alle andre lægemidler gav kortvarige resultater eller var vanedannende. Men her er jeg glad! Min hud har endelig fundet et godt udseende og kræver ikke længere en enorm forklædning. Sørg for at købe mere!

Jeg har aldrig taget præventionsmidler før og skrev dem til mig, specielt til behandling af acne og acne. I mine 32 år - led jeg stadig af "teenage problemer". Lægemidlet er let at drikke, og efter 3 uger har jeg bemærket, at huden blev renset - de gamle problemer var væk, og ny acne, akne viste sig ikke. Samtidig ændrede jeg ikke min kosmetiske behandling. Tilfreds.

Dette er faktisk et meget godt stof. Brugt fra måneden: ingen pris og alt det. Derudover var der ingen bivirkninger.

begynde at tage Belaru var ikke kvalme eller opkastning, jeg har det godt.

Dette er faktisk et meget godt stof. Det blev brugt i en måned, og der var ingen bivirkninger, og det kan ikke være, fordi kvaliteten er fremragende. Acne væk, som det var.

Acne dukkede op, da cyklusen var brudt (menstruation). Først et par stykker tænkte jeg, at jeg ville bringe dem ud ved folkemetoder. Jeg kogte hopkegler og svævede mit ansigt over denne bouillon. Men det gjorde skade, det var umuligt at gøre dette, da acne var purulent og purulent var det umuligt at svæve. Jeg brugte honning og citron til at slippe af med dem. Honning åbner ansigtets porer og citron tørrer. Ændringer var der stadig. Efter at have prøvet alt, blev jeg tvunget til at henvende mig til en specialist - en hudlæge. Han lyttede til mig og rådede Hviderusland fra mine lidelser. Men som en antikonceptionsmedicin kan jeg hjælpe mig. Men Belara hjalp mig. Snart forsvandt acne efter at have taget stoffet.

Indledningsvis tog Hviderusland kun som et antikonceptionsmiddel, mistænkte ikke, at stoffet også hærder acne. Irritabilitet var i begyndelsen tilsyneladende organismen tilpasset, stemningen blev den samme. Hududslæt - en sjældenhed for mig, en pimple dukker op hver sjette måned under min næse. Jeg vil huske på, at hvis akne overhovedet pludselig overvinder, vil jeg begynde at behandle dem med Belars medicin.

Hudproblemet er nok kendt for de fleste, hvis ikke alle. I ungdomsåret er du som sådan ikke meget forskellig fra jævnaldrende, men når den allerede har overskredet 20, er dette allerede et problem.
Jeg brugte et stort arsenal af alle former for kemi, herunder både den almindelige markedsmasse og ganske dyre apoteker. Resultatet, selv om det var, men holdt nøjagtigt til slutningen af ​​den næste krukke.
Og sådan reddede jeg omkring 3 år af mine vandringer mellem butikshylderne på frelse for at blive frelst. Indtil mine ben bragte mig til en hudlæge. Efter en bunke af prøver var jeg "tilfreds" med en hormonel ubalance og blev tilbudt et nyt lægemiddel "Belara". Lægemidlet er hormonalt, og det er lidt skræmmende, da der ikke kan være meget gode konsekvenser. MEN... Hvis lægen sagde hvad der var nødvendigt, var det nødvendigt.
Ændringerne begyndte ikke straks, men de begyndte. Skin frisk, skrælle væk. Efter en måned forsvandt betændelserne næsten helt, hvilket bestemt ikke kunne behage. Generelt fortsatte jeg dette kursus i ca. 4 måneder (besøgte lægen, fordi jeg var bange for konsekvenserne).
Så jeg var meget tilfreds. Huden er blevet menneske, jævn og glat, og vigtigst uden acne og betændelse. Og selv håret begyndte at vokse bedre (en pæn bonus til pigen).

Efter fødslen sprinkled med frygtelig acne. Disse "gaver" optrådte på kinderne, næse, hage og store, skinnende, undertiden endda festering. Dermatologen foreskrev Belu. Udslæt forsvandt, menstruationscyklussen stabiliseredes også, og fysisk selv følte yngre, der var mere energi. Jeg var også glad for, at pillerne er små, det er let at sluge, mens jeg er bange for at sluge store, må jeg knække dem.

Lægemidlet er hormonalt, så jeg var klar til ændringer i min krop. Jeg ville endda sige mere, først var jeg bange for at tage dem, men jeg var sikker på, at de ville hjælpe med at redde mig fra problemet med acne på mit ansigt. Hvis du holder fast i reglerne, så hjælper alt. Det vil sige, at det er bedre at drikke på samme tid, og under ingen omstændigheder må man ikke gå glip af modtagelsen, fordi det er bedre ikke at joke med hormonelle piller. Kvalme blev observeret i mine første 4 dage, der var ikke flere bivirkninger. Efter et stykke tid var mit kiste fuld, jeg var meget bange for at blive bedre ved at tage piller, men dette problem blev omgået. Forfærdelig acne forsvandt.

Jeg var meget tilfreds med disse piller. Jeg brugte dem til prævention, men bemærkede positive virkninger. Jeg har reduceret antallet af bumser på mit ansigt og forsvundet på ryggen. Sandsynligvis hjalp pillerne, da det faldt sammen med deres indtag. Jeg var bange for at tage dem i starten, fordi vægten af ​​sådanne piller ofte vokser. Men vægten er ikke ændret. Nå, det er forebyggelse for brystet.

Belara

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Hviderusisk blev ordineret til mig af en gynækolog. Før du ordinerede det, var lægen overbevist om, at jeg havde høj olieagtig hud. Du skal vide dette, fordi piller tørrer huden, hjælper med at reducere udskillelsen af ​​svedkirtlerne i huden, nedsætter produktionen af ​​talg, antallet af acne falder betydeligt, og så forsvinder de helt. Til en tør type er derfor ikke egnede. Nå, jeg havde også hormonelle problemer. Uden dem er piller ikke ordineret overhovedet. Så til behandling af acne alene - Belara er ikke en mulighed. Tabletter kan tages i kombination med andre salver til acne, men jeg har fået nok af dem. Huden er signifikant ryddet. Så tre måneder.

Værktøjet er meget effektivt til acne og acne hormonal i naturen, og huden blev ændret til det bedre i den første uge af optagelse. Men vittigheder med ham er dårlige, behandlingen skal straks under ledelse af to specialister på én gang - en hudlæge og en gynækolog. Jeg brugte tydelige præventionsmidler til at løse hudproblemer fra håbløshed, da ingen andre midler havde nogen virkning. Men hvis der er andre muligheder, så er det bedre at nægte sådanne tabletter. De gav mig en lang række bivirkninger lige fra mild kvalme og hovedpine til kramper i kalvemusklerne om natten.

Disse piller er primært OK med anti-androgen egenskaber, jeg elsker dem dybt for disse egenskaber! På 5 + opfylder de deres tilsigtede formål, og som en bonus renser de perfekt for en pimple! Men effekten er bestemt ikke øjeblikkelig, for ikke at tage en pille, en person slet ikke, jeg bemærkede personligt den første effekt i det andet år med optagelse! Nu har jeg accepteret et halvt år, strengt efter instruktionerne på samme tid, og her er mine resultater: Jeg slap af akne af sådanne hårde, dybe, smertefulde, at det selv ikke er muligt at presse ud, mit ansigt er blevet renere, nogle gange en på panden før "kritiske dage" og alting, men tidligere sprød de i disse dage på hendes kinder og hage, hun gik smuk ((((((
Fedtet hud er signifikant faldet, især i T-zonen, for at være ærlig, kan jeg nu leve uden pulver, men før det, efter et par skinnede huden! Om skuldrene og décolleté-området kan jeg sige det samme, det var behageligt at se på mig selv i spejlet!
For mig er disse piller blevet skønhedspiller. Jeg vil tage i fremtiden! Men det er kun min erfaring, og generelt er det nødvendigt at konsultere en gynækolog før man tager den, der er mange kontraindikationer for stoffet!

Belara er et stærkt hormonelt stof, hvis hovedformål er antikonceptionsvirkningen. For mig blev hun udpeget af gynækologen efter en stærk hormonal fiasko. Selvbehandling i dette tilfælde er strengt kontraindiceret. Tabletterne havde en dobbelt virkning. De hjalp med at klare acne forårsaget af hormonforstyrrelser og justerede talgkirtlen. Min ædle hud begyndte at se meget bedre, sebumproduktionen faldt. Belara virker meget hurtigt, efter 2 uger så huden meget bedre, og alle problemerne blev løst i en måned. Foruden klar hud bemærkede jeg, at PMS er næsten umærkelig. Men under modtagelse syntes bivirkninger, der forkælet hele indtryk af præparatet. Der var hyppige hovedpine, svimmelhed og kvalme, ubehag i brystet. Og Belara er meget dårligt kombineret med et stort antal stoffer, dets effektivitet er stærkt reduceret. Før brug skal du læse instruktionerne i detaljer.

Overraskende nok har dette velkendte antikonceptionsmiddel også en god parallelegenskab - det hjælper med at rense huden fra ubehagelige små udslæt. Hvem forfulgte mig siden ungdomsårene, og som jeg ikke kunne slippe af med. Bare hent dem, og efter et stykke tid begynder alt igen. De forsvandt kun, da jeg begyndte at tage Belara, men selvfølgelig ikke fra den første pille. Omkring en måned senere begyndte jeg at bemærke, at udslæt på panden og hagen gik af sig selv uden særlige procedurer. Gynækologen bekræftede at lægemidlet kunne virke på denne måde. Effekten af ​​kumulativ - jo længere du tager, jo bedre og længere er effekten på huden ved at øge koncentrationen af ​​østrogen.
Bivirkninger, som enhver hormonal medicin, er der en "Belara". Heldigvis, ikke helt typisk, forbundet med vægtøgning, men psykologisk. De første uger efter starten af ​​modtagelsen var humørsvingninger, depression og tårefølelse, overdreven nervøsitet og følelsesmæssighed. Det vigtigste ved at tage er at drikke strengt i henhold til vejledningen. Tre ugers modtagelse, en uges pause, så gentager cyklen. Og husk ikke at tage en pille, men at drikke den på et bestemt tidspunkt, så du skal sætte en påmindelse på telefonen.

Ingen har stillet spørgsmål endnu. Dit spørgsmål bliver det første!

Præceptive midler Gedeon Richter Belara

vil hjælpe, men kun hvis du følger reglerne :)

Hej alle der læser denne anmeldelse :)

I dag vil jeg fortælle dig om Belars p-piller.

Og inden jeg begynder min historie, vil jeg gerne præcisere reglerne for accept af kollaboratører:

1) Disse piller kan kun startes efter rådgivning med en gynækolog, efter at have taget test for hormoner.

Fortæl din historie. Fra en alder af 12 på mit ansigt var det som om en atomkrig var gået. Konstant udslæt, purulent acne, små subkutier. Og som de siger, tog jeg mig ikke ud :) indtil på en gang gik jeg til en ny gynækolog. Derefter kørte hun mig gennem alle mulige og umulige analyser (men de kontrollerede alt, indtil hanen selv ville bide...). Herunder var analysen af ​​hormoner. Det viste sig, at jeg har øget testosteron, og på grund af dette kan alt udslæt ikke fuldstændig helbredes. Det var for at helbrede den hud, som jeg var ordineret til Belar.

2) vi drikker den første pille på den første dag i menstruationen på et passende tidspunkt for dig (dette er et meget vigtigt punkt, fordi der er en anmeldelse fra en kvinde, der foreskrev dem selv og begyndte at drikke, og i begyndelsen af ​​måneden havde hun en halv pakke tilbage. DETTE ER IKKE KORREKT OG FARE FOR ORGANISMEN! Hormoner er ikke en joke!

3) du skal drikke konstant og samtidig og ikke på tom mave! Jeg havde en vækkeur til ni om aftenen. Det var den mest bekvemme tid for mig, da jeg allerede er hjemme og allerede spiser))) Forresten fik jeg 2 pakker straks på hospitalet. Jeg har altid båret en med mig i min taske (hvis jeg ikke er hjemme kl. 21)

hvad angår bivirkninger:

Der var ingen gluttony.

Væg er ikke tilføjet.

Med libido er alt fint))

Ulemperne er, at for den første måned, lad os sige lidt af et rod))) det er alle ulemper :)

Jeg har drukket i 4 måneder, mit ansigt er blevet bedre))))

Face up kan ses her.

Jeg råder. MEN !! først efter test og konsultation med gynækologen)))

Belara, sex og acne. FØR, UNDER OG RESULTATER AF AFBRUG!

Jeg er 28 år gammel. Jeg har beskrevet min historie om at behandle acne mere end en gang... noget hjalp, noget gjorde ikke (

i sidste ende, efter hundredvis af anmeldelser og aflæsninger af test for hormoner hos lægen, frygter jeg, men ventede stadig på menstruationens indtræden og spiste sin første pille af belara).

Belara, som mange analoger, er COC-kombineret oralt antikonceptionsmiddel. Princippet om dets drift og modtagelsesordningen kan nemt findes på emballagen og på internettet, men kort sagt:

Den første pille er fuld på menstruations første dag, og hver dag skal du drikke en pille i 21 dage på ca. samme tid efter måltiderne (dvs. alle piller fra pakken), derefter en uges pause og den næste pakke. prisen på en pakke i Skt. Petersborg er omkring 600 rubler.

Jeg oplevede næsten et komplet udvalg af bivirkninger i de første 2 måneders optagelse - svimmelhed, hovedpine, smerter i kalve, en frygtelig krukke (som passerede sig selv efter 2 uger), en fuldstændig mangel på appetit (som stadig er der), forringelse af huden i første gang, den uophørlige daub...

for den tredje måned gik alt ved mine hypodermiske acne er nedsænket i glemsel... mit ansigt var ikke fedtet, mit hår stoppede klatring, mine negle blev stærkere... Jeg gik ikke op i vægt...... selv da jeg ønskede at tabe sig - jeg tabte mig uden problemer...... mine bryster voksede en hel størrelse)) Jeg vil gerne leve))))

Jeg var bare ikke glad i lang tid... efter 4 måneder opdagede jeg, at mit humør var helt uafhængigt af mig... Jeg bliver træt hurtigt... Jeg bliver irriteret af nogen grund, mens interessen for livet forsvinder... Jeg vil ikke have noget, jeg er ligeglad med noget, jeg er ligeglad.... og rædsel af rædsler! lige køn. fedt ophørte med at dukke op.... Jeg ønskede ikke at elske min mand (((Jeg ville gå i seng og sove....

det værste skete i 6 måneder... Jeg begyndte at hallucinere (((åh, og da jeg indså at... besluttede alt! Jeg kan ikke tage det mere! Selv om det var skræmmende at kaste.......

I alt: Jeg tilbragte 7 måneder at drikke Belar som foreskrevet af en læge... i løbet af denne tid har min hud uden tvivl forbedret.... for tiden drikker jeg ikke svangerskabsforebyggende midler i 1 måned...

huden vender tilbage til det normale... (pimples appear = (((humør synes at forbedre.......

men det sørgeligste er, at libido ikke er med mig endnu ((og der er heller ingen smøring (((det er slet ikke (derfor er sex ikke kun en glæde for mig, men giver også ubehagelige fornemmelser ((

ser tilbage, tror jeg nu, at det ville være bedre at have acne og føle glæden ved sex end med ren hud... men at føle sig frigid ((((((

OPDATERING FEEDBACK efter 3 måneders afbestilling!

I min dybe lykke har bumser endnu ikke fået overhånden, men nogle gange vises 2-3... men det er intet i forhold til hvad det var!

Brystet af den tredje størrelse blev blæst væk til sin sædvanlige dobbelte!

Jeg blev roligere, aggressionen gik væk...

libido... åh... kun en gør det stadig ikke mig glad......

Af Hviderusland. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 617

04/30/2014, Natalia
God dag! Fortæl mig venligst, hvordan påvirker livmoderen myoma (1,5 cm) modtagelsen af ​​belara? Lægen ved at vide, at der er fibroider, udpegede Belar. Og i instruktionerne er kontraindikationer. Et eller andet sted læser jeg, at OK stabiliserer væksten af ​​fibroider.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalia, lige læse. Modtagelse OK hæmmer væksten af ​​myomoder.

04/30/2014, Yana
Hej jeg har drukket 3 pakker af Belara, alt er normalt, men efter det begyndte purulente smertefulde chirias at dukke op på min krop, hvorfor jeg drikker vitaminkompleks for kvinder fra A til Zink. De ville have dukket op, måske på grund af Belar ? på grund af hvad?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Yana, måske på grund af Belara og måske årsagen er bakteriel. Har hudlægen haft?

04/29/2014, Ekaterina
Velkommen! Jeg er 17 år gammel, begyndte at tage Belarium for at reducere håret og slippe af med acne. Afslutning af den første pakke. Min acne er lydløst forbi, hår, for eksempel på mine ben vokser meget langsommere. MEN mange pimples kom ud på panden, på templerne, på næsen (der var aldrig akne). Fortæl mig, tak, kan dette være et tegn på, at Belara ikke passede mig? Eller skal det være i starten af ​​kurset?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Ekaterina, Enhver KOK med en anti-androgen effekt er lige begyndt at give en kosmetisk forbedring ca. i slutningen af ​​3-4 pakker. I de første par måneder at tage OK kan der være en forringelse af huden, men så bliver ansigtet og huden renset.

04/29/2014, Nastya212
Velkommen! Jeg er 19 år gammel, jeg accepterer Belarus i 5 måneder. For nylig var der problemer med fordøjelsen, jeg gik til lægen, jeg blev ordineret Creon 10.000, metronidazol og Linex i 7 dage. Skal jeg bruge yderligere præventionsforanstaltninger, eller disse lægemidler ikke påvirker modtagelsen af ​​Belara?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Nastya212, disse lægemidler interagerer ikke med OK, yderligere supplerende foranstaltninger er ikke påkrævet.

04/29/2014, Natalia
Hej, jeg har brug for råd! Så Belara kurset, så tog en pause, men det viste sig 8-9 dage. Så drak hun 2 dages piller og ubeskyttet sex med sin mand. Hvad skal man gøre Drik på? Kan du blive gravid? Kan jeg fortsætte med at drikke Belaru? Hvad hvis graviditet? Under graviditeten er det umuligt.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalia, du kan fortsætte med at tage Belara, hvis du er gravid (hvilket er usandsynligt), så OK har ikke en teratogen virkning på fosteret. Du kan tage Zhenale.

04/28/2014, Natalia
Hej, Eugenia! Jeg begyndte at tage Belara for første gang, så fortæl mig, hvornår antikonceptionsvirkningen starter. Tag i starten, som det skulle være på cyklusens første dag, har du brug for yderligere præventionsmetoder? Der er ingen indlæggelser i receptionen. Sandsynlighed for graviditet? Tak på forhånd for svaret.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalia, hvis de begyndte at tage COC på den første dag i deres månedlige periode, kommer antikonceptionseffekten straks, hvis de begyndte at tage dem fra den 2. til den 5. dag i deres månedlige periode, så skal de første syv dage være beskyttet med kondom.

04/28/2014, Natalia
Tak, Eugene! Den første dag i cyklen er det overvejet, når menstruationen bliver rigelig? Forstår jeg det rigtigt? Dvs. hvis det blev smurt dagen før, så er denne dag ikke betragtet som den første dag?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalia, det er rigtigt. Den første er, når udvælgelsen er rigelig skarlagen.

04/29/2014, Natalia
Tak, Eugene, jeg har endnu et spørgsmål til dig, i instruktionerne til Belara er følgende skrevet: If
menstruationen fortsætter mere end en
dag, den første pille skal tages den 5.
menstruationsdag uanset
Hvis den første pille, på den første dag med kraftig blødning, skal menstruationen stoppe? Hvordan forstår jeg mere end en dag? Gjorde jeg det rigtigt, tog først den første dag i cyklen, og jeg gik i en uge.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Natalya, essensen af ​​det, der blev skrevet, er dette: Hvis KOC begyndte at blive taget på menstruations første dag, kommer den antikonceptive virkning straks, hvis de begyndte at tage fra 2. til 5. menstruationsdag, så skal de første syv dage være beskyttet af kondom.

27.04.2014, Marina
Hej, når du tager den første pakke Belara, 2 uger lige smurt dem i 3. uge i receptionen begyndte rigelige perioder og varede indtil den 5. dag i den 7. dag pause. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Første gang er.. måske er det OK, passer mig ikke? og kan bedre gå til midianen? og hvordan gør man det rigtigt? tak

    Evgeniya34 (konsulent):
    Marina, alt passer inden for normen. Dette sker ofte, når hele den første pakke bløder, og blødningen stopper i løbet af syv dages pause. Med den anden pakke bliver alt mere glat. Læs: http://www.sikirina.tsi.ru/ok-faq-29.phtml

04/27/2014, Veronica
God eftermiddag Lægen foreskrev min datter at drikke Belia på grund af cyklens uregelmæssighed, hun er 17 år gammel, og hun tager dem for første gang. På den første dag af cyklen drak hun en pille, som var navnet på dagen, i det øjeblik, hvor cyklen kom, og det var 5 tabletter i en blister, ikke den første. Hvad hun skal gøre, drak hun 2 tabletter. Tak.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Veronica, tag en cirkel. Alle piller i Belara er de samme i sammensætning og dosis.

Brug af lægemidlet "Belara" til acne

Belara er et hormonbaseret antikonceptionsmiddel. Det er ofte ordineret til behandling af udslæt på ansigtet, som giver dig mulighed for at få to effekter på én gang - beskyttelse mod uønsket graviditet og forbedring af hudtilstanden. Kun en læge kan give sådanne aftaler - du skal konsultere en gynækolog og være enige om, hvor sikker det er at tage Belara i dit tilfælde.

Hvad kan man forvente af at tage Belara for acne og acne?

"Belara" i kampen mod acne hjælper ejere af olieagtig hud, fordi Lægemidlet virker på tilgængeligheden af ​​gratis testosteron i blodet, hvilket påvirker herunder produktion af talg. Ejere af tør og følsom hud "Belara" er usandsynligt at hjælpe med at slippe af med acne.

"Belara" er ikke et så harmløst stof som det kan forekomme ved første øjekast. I betragtning af dets farmakologiske evner er det bedre at bruge tabletter under kontrol af en biokemisk blodprøve for at bestemme hormoner.

Ifølge patienternes anmeldelser påvirker præventionsmiddelet legemsvægt og øger dets minimum med 10%. På emballagen af ​​tabletter angives udtrykket "stabil vægt", som er givet af producenten som en fordel ved at anvende de pågældende tabletter. Faktisk er stabiliseringen af ​​legemsvægt et betinget fænomen, da tilstanden af ​​den hormonelle baggrund for hver kvinde er individuel.

Det er vigtigt! Før du anvender denne type behandling, skal du gennemgå en laboratoriediagnostik af blod og etablere - uanset om du specifikt kan tage dette lægemiddel, eller det er tilrådeligt at vælge en mere gunstig mulighed for at fjerne udslæt.

Et antikonceptionsmiddel, hvis optagelse i en patient ikke forårsager komplikationer i form af vægtøgning, i en anden kan provokere fuldstændighed. At slippe af med overskydende vægt vil være ret svært.

Kontraindikationer til brugen af ​​Belar fra acne

Tag stoffet "Belara" er strengt forbudt, når sådanne stater og fænomener er relevante:

• graviditet - uanset periode, fordi de aktive ingredienser i tabletter frit overvinder placenta-barrieren, hvilket kan skade fosteret;
• Laktationsperiode - Tabletterne udskilles i modermælk;
• høj tilbøjelighed til trombose
• hvis en operation er planlagt i den nærmeste fremtid
• Tilstedeværelsen af ​​bekræftet diabetes, uanset hvilken type
• hvis en kvinde for nylig har lidt et myokardieinfarkt
• den tidlige periode efter et slagtilfælde
• nedsat funktionel evne i leveren, galdevejen
• hepatitis.

Du kan heller ikke begynde at tage Belara-piller, hvis du for nylig har anvendt en gipsstøbning.

Funktioner af interaktionen med andre lægemidler

Da tabletter indeholder ethylestradiol, kan nogle lægemidler påvirke udsvinget i dette hormonelle stof i blodet. Umiddelbart skal det bemærkes, at alle lægemidler, der beskrives nedenfor, reducerer koncentrationen af ​​ethylestradiol, hvilket antages at være lægemidlets farmakologiske egenskaber.

Disse omfatter:

1. Lægemidler, der påvirker fordøjelseskanals peristaltik, adsorbenter (den mest primitive er aktivt kul, kan påvirke løbet af et terapeutisk kursus med Belara tabletter).
2. Antikonvulsiver, barbiturater, psykotrope stoffer, da alle disse lægemidler hæmmer leverfunktionen.
3. Narkotika, der indeholder ekstrakt af Hypericum.
4. Antibiotika tetracyclin og penicillin grupper.
Derfor, hvis du på receptbelægningen af ​​Belara-piller bliver behandlet for en purulent infektion eller tager sedativer, advare en specialist.
Der er stoffer, der øger koncentrationen af ​​ethylestradiol i blodet:
1. Paracetamol.
2. Ascorbinsyre (og alle kolde midler, hvis de indeholder C-vitamin).
3. Antifungale midler.

For at virkningen af ​​at tage antikonceptionsmiddelet "Bellara" ikke skal skuffes med mange komplikationer, er det nødvendigt at udføre behandlingen kun i én retning - enten fjerne acne eller tage de ovennævnte retsmidler. Du kan ikke kombinere de to typer terapi.

Bivirkninger af Acne Belar Drug

Selv en kvalificeret læge kan ikke forudse, hvor godt en kvindes krop vil reagere på en bestemt behandling. Hvis der dog er afvist, vil følgende tegn være indlysende:

- kløende hud, rødme;
- hoste, ondt i halsen;
- vejrtrækningsproblemer;
- øget hududslæt;
- vægtforøgelse
- acceleration af hårvækst.

Hvis der er mindst et af de anførte symptomer - fortæl din gynækolog. Dette præventionsmiddel er muligvis ikke egnet til dig, og du skal søge et alternativ.

Overdosering af lægemidler

Hvis kvinden har overskredet den dosis, som lægen har ordineret eller ikke overholdt det etablerede Belara-indtagssystem, kan der opstå komplikationer. Alle de følgende fænomener er tegn på ukorrekt funktion af kroppen, hvilket fremkaldes af en overdreven koncentration af stoffets aktive stof i blodet. I dette tilfælde bør forværrende symptomer ikke betragtes som bivirkninger, men i form af stofforgiftning.

Overdosering er manifesteret af følgende symptomer:

• niveauet af arterielt tryk stiger dramatisk - personer med normalt tryk oplever en tilstand af hypertensive kriser, hypertensive patienter har risiko for slagtilfælde;
• Første tegn på trombose forekommer;
• Forstyrrelser af galde er forstyrret, hvilket fører til en ubehagelig smag i munden, uopsættelig kvalme og opkastning;
• Leverstørrelsen stiger;
• der er tegn på indre blødninger - bleg hud, blå læber, koldsved, håndskælv, svaghed, svimmelhed;
• En kvinde noterer hyppige episoder af hovedpine;
• Hørelsen er forringet, synet forværres;
• patientens psyko-følelsesmæssige tilstand er belastet af depression;
• koordinering af bevægelser forstyrres
• øger organismens modtagelighed for stoffer, der er indeholdt i præparatet.

Brugen af ​​"Belar" bliver nødt til at stoppe, hvis der er mindst et af disse symptomer. Skal straks skylle op i maven.

På trods af at antikonceptionsmidlerne sælges overalt, og alle kan købe det, er det op til lægen at få anbefalinger om optimal dosering og hyppighed af at tage Belars produkter til acne og acne. Dette vil ikke skade din krop.

Belara anmeldelser

Indikationer: Oral prævention. Kontraindikationer: Kombineret oral prævention (CPC) er kontraindiceret i nedenstående tilfælde. Belar-p-piller er dækket med en lyserød skal, rund, bikonveks med en hvid kernefarve. 21 sådan en tablet i en blister, en eller tre blister i en pakke karton.

Belara læge anmeldelser

Belara

Belara - kombinationsmedicin til prævention. Med langvarig brug fører til undertrykkelse af ovulationsprocessen. Spredning og sekretorisk transformation af endometrium forhindrer dannelsen af ​​et befrugtet æg. Der er en dannelse af slimhinde sekret fra livmoderhalsen, hvilket fører til vanskeligheder med penetration af sæd.

Det er nødvendigt at tage stoffet med forsigtighed med sygdomme i åndedrætssystemet, diabetes, endometriose, tumorer, hypertension.

I praksis noterer patienterne bivirkninger som: nedsat libido, øget appetit, kvalme.

Lægemidlet har etableret sig som et pålideligt middel til prævention. Men brug det kun som anbefalet af lægen.

Prevensiv med androgen effekt

Belara - et moderne pålideligt middel til oral prævention. I forbindelse med forskning blev der graviditet hos et ekstremt lille antal kvinder, og mere end halvdelen af ​​graviditeterne var forbundet med en eller anden overtrædelse af reglerne for at tage orale præventionsmidler i ægløsningstiden.

Ud over en meget stærk antikonceptionsvirkning har Belara en stærk anti-androgen egenskab. Lægemidlet anvendes med succes til behandling af acne, seborrhea, overdreven hårhår hos kvinder.

Men på trods af mange positive virkninger er Belara primært et hormonelt middel. På grund af listen over bivirkninger og kontraindikationer kan kun en gynækolog ved fuld tid optagelse ordinere dette lægemiddel.

Belara

Belara tilhører gruppen af ​​monofasiske p-piller, som også har en udpræget antiandrogen effekt. Det indeholder en kombination af ethinylestradiol og chlormadinon.
Regelmæssigt indtag fører til undertrykkelse af ægløsning og naturlige cykliske ændringer i endometrium.
Antiandrogenna-handling - et fald i niveauet af testosteron i blodet. Med en konstant modtagelse af Belara er hårets intensitet på benene, underlivet, ansigtet reduceret, sveden reduceres og hudtilstanden forbedres. Manifestationer af acne bliver mindre udtalte og forsvinder gradvist fuldstændigt.
Også dette lægemiddel bruges til at normalisere menstruationscyklussen. Cyklen bliver regelmæssig og smertefri. Risikoen for kræft og inflammatoriske sygdomme i reproduktive organer reduceres, såvel som forhindrer ektopiske (ektopiske) graviditeter.

Belara

Belara er et kombineret oralt antikonceptionsmiddel.

Ligesom alle coca i sin virkning reducerer Belara hormoner LH og FSH, derved undertrykke ovulation, det har en effekt på endometriet, hvilket forhindrer implantation af et befrugtet oocyt forøger viskositeten af ​​cervikal slim kanalkomponent der begrænser passagen af ​​sperm gennem cervix og reducerer mobiliteten.

En del af gestagen - chlormadinonacetat har en udtalt anti-androgen virkning, men Hviderusland er en af ​​de narkotika valg hos yngre kvinder med symptomer på huden hyperandrogenisme (seborrhea, akne, hirsutisme, alopeci) letter for præmenstruelt syndrom, giver pålidelig kontrol cyklus. En vigtig fordel er den overkommelige pris, stoffet er tilgængeligt både i standardemballage og i mængden af ​​63 tabletter (3 menstruationscyklusser), hvilket reducerer omkostningerne ved lægemidlet og giver dig mulighed for at spare.

Under multicenterundersøgelsen af ​​KOC "Belara" blev det konstateret, at lægemidlet ikke har nogen klinisk signifikant effekt på den samlede hæmostatiske balance, kropsvægt, humør og libido.

Hviderusland - et godt eksempel på et lægemiddel med kontrolleret ovariel-menstruationscyklus, en udtalt anti-androgene effekter, det stof, som ikke kun beskytter mod uønsket graviditet, abort og komplikationer, men giver også en fremragende kosmetisk virkning. Jeg ser sjældent bivirkninger i min kliniske praksis.

Sådan kurere acne med antikonceptionsmidler: stoffet Belara

Acne Behandling

At slippe af med acne med uspesialiserede lægemidler kan nogle gange være uventet effektivt. Sådanne lægemidler inkluderer selvfølgelig orale præventionsmidler, for eksempel "Belara". Langvarig brug af dette lægemiddel fører til et fald, der fører til luteiniserende og follikelstimulerende hormonsekretion og. Som et resultat stoppes ovulationen, den endometriske proliferation og dens transformation af dens sekretoriske aktivitet. dvs. "Belara" i dets farmakologiske virkning er et typisk antikonceptionsmiddel. Ikke desto mindre behandler dette stof med succes akne-udsat hud.

Faktum er, at sammensætningen af ​​"Belara" omfatter syntetisk østrogen - Ethinylestradiol, som effektivt hæmmer udskillelsen af ​​hudsvedkirtler. Med andre ord har dette lægemiddel en terapeutisk virkning, som ligner lægemidler specialiseret i behandling af acne. Nemlig, en væsentlig reduktion af talg ved talgkirtlerne - til faktor uden at nå som det er umuligt at fuldføre udrensning af hårsækkene og sebaceous kanaler i inficeret overskydende talg, og som en naturlig følge, at den manglende evne slippe af med acne.

Også "Belara" øger signifikant produktionen af ​​globulin, hvilket reducerer mængden af ​​testosteron i blodet på grund af binding af kønshormoner. Det er kendt, at androgener og østrogener intensivere sebum af talgkirtler, hvilket fører til blokering af sebaceous kanal, inflammation låst i bay rum sebum dannelse og pryschey.Preparat interagere med østrogenreceptorer i livmoderhalsen, æggeledere, eksterne kønsorganer, fører til proliferation af endometrium. Således normaliseres den hormonelle baggrund, og processen med talgdannelse er strømlinet.

International Nonproprietary Navn på stoffet

Det såkaldte INN, som giver lægerne oplysninger om de vigtigste aktive ingredienser i et lægemiddel for at forhindre specialister i at blive desorienteret i de mange handelsnavne af lægemidler, der i det væsentlige består af samme aktive ingrediens.

I tilfælde af Belara, det internationale navn BELARA®, er lægemiddelformlen som følger:

Chlormadinon + Ethinyl Estradiol + Ethinyl Estradiol + Chlormadinone

Sammensætningen af ​​lægemidlet "Belara"

Den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet er ethinylestradiol og chlormadinonacetat. Hjælpestoffer:

  • macrogol
  • Povidon K30,
  • magnesiumstearat,
  • propylenglycol,
  • lactosemonohydrat,
  • titandioxid (E171),
  • Valium,
  • majsstivelse,
  • talkum.

Lægemidlet dannes i bikonvekse runde tabletter med lyserød farve med en filmcoating i mængden 21, 63 eller 126 stykker pr. Pakning. Hver tablet indeholder 30 mikrogram ethinylestradiol + 2 mg chlormadinonacetat.

Indikationer for brug

Som nævnt ovenfor er Belara et oralt antikonceptionsmiddel med antiandrogene egenskaber. Empirisk fastslået effektiviteten af ​​dets anvendelse til behandling af acne af milde og moderate former. I tilfælde af brugen af ​​lægemidlet udelukkende til behandling af acne er det nødvendigt at konsultere en hudlæge, da det på grund af den høje individualitet af lægemidlets virkning, bør deres udnævnelse kun foretages af en læge.

Dosering og indgift

Lægemidlet tages oralt på samme tid på dagen. I 21 dage skal en pille tages dagligt. Tabletten ekstruderes. Tabletten, der er markeret på den tilsvarende dag i ugen, afhængigt af pilen på pakningen, presses ud af blisteren. Tyg ikke pillen, men sluk det hele! At vaske med vand efter vilje. Terapeutisk kursus anbefales at starte på menstruationscyklus første dag. Ved afslutning kræves en pause på syv dage. Derefter skal du fortsætte med at tage medicinen fra den næste blister.

Hvis du ikke har opnået den ønskede terapeutiske virkning efter at have brugt to blister med Belara-piller, bør du stoppe med at tage stoffet og vælge en anden måde at behandle acne.

Kontraindikationer til brugen af ​​lægemidlet

Lægemidlet er forbudt at anvende i følgende tilfælde:

  • i tilfælde af diabetes
  • personer udsat for trombose
  • i tilfælde af pancreatitis i kombination med hypertriglyceridæmi
  • i den præoperative periode
  • folk med epilepsi
  • patienter, der har ramt et slagtilfælde eller hjerteinfarkt
  • i tilfælde af nyre- eller leversvigt
  • i løbet af brugen af ​​et gips kastet en lemfraktur
  • under graviditet og amning
  • i perioden med alvorlig depression;
  • med overfølsomhed over for lægemidlets komponenter.

Bivirkninger

I terapeutisk praksis bemærkes følgende bivirkninger ved indtagelse af lægemidlet:

  • blodig vaginal udledning
  • Mastodon;
  • hovedpine og svimmelhed
  • irritabilitet, depressive syndromer;
  • tinnitus, nedsat høreskarphed;
  • arteriel hypertension og hypotension
  • flatulens og diarré
  • tør hud;
  • bækken smerter;
  • genital candidiasis
  • brystforstørrelse;
  • nedsat libido;
  • forøgede blodlipider.

Term og opbevaringsforhold

Holdbarheden af ​​lægemidlet "Belara" er 3 år fra fremstillingsdatoen. Opbevar medicinen i en tør, utilgængelig for børn, hvis temperatur ikke overstiger 25 ° C.

Afstå fra at tage stoffet udløbet. Det vil enten være ubrugeligt eller skade din krop.