Acne: hvordan man helbrede acne

Mad

Kosmetik Bioderma er medicinsk og sælges oftest på apoteker. Det er ikke-comedogenic, indeholder ingen parabener, og er oftest parfumefri, hypoallergen. Kort sagt, Bioderma - dette er en af ​​de få producenter af høj kvalitet, der er designet til mennesker med forskellige hudproblemer: tør, følsom, acne, olieagtig, betændelse og så videre. Creme Bioderma Atoderm Po zink beregnet til meget tør hud, men det vil komme i handy i tider acne behandlinger, overveje alle sine fordele og ulemper.

Sammensætningen af ​​cremen Bioderma Atoderm PO zink

Hvilke stoffer er comedogene, og som ikke er, kan du læse mere her - ikke-komedogen kosmetik. I sammensætningen af ​​cremen er: vand, mineralolie, glycerin, glycerylstearat, polyethylenglycol 100, myristylmyristat, stearat-21, dimethicon, beta-sitosterol, zinkgluconat, piroctonolamin, tocopherolacetat, mannitol, xylitol, rhamnose, fructo-tang ekstrakt guld, cetearylalkohol, stearinsyre, trietanolamil, crosspolymers acrylat / C10-30 alkylacrylat, EDTA-dinatrium, carbomer, capryltriglycerid, phenoxyethanol.

I et hvilket som helst værktøj i sammensætningen skal du begynde med de stoffer, der overvejer yderligere i faldende rækkefølge. dvs. dem i slutningen, i meget små mængder. Lad os se, hvilke stoffer der kan hjælpe os med at behandle huden, og som kan skade os i Bioderma Atoderm PO zinkcreme.

Vand er det naturlige grundlag for enhver creme, en kilde til liv og friskhed.

Mineralolie - olie, olie - rester af animalsk og vegetabilsk oprindelse, tidligere eksponering inde i jordskorpen. Derfor er mineralolie et naturprodukt. Plus, dets rengøringsmetoder er de mest grundige og fejlfri, mineralolie bruges ofte i medicin og i produkter til nyfødte. Mineralolie, der påføres huden, danner en beskyttende film, hvorigennem ingen skadelige stoffer kan trænge ind i dit blod. Med en sådan beskyttelse tilstopper olien stadig porerne, gør det muligt for sebum at gå udenfor, men det hjælper med at holde fugt inde i cellerne. Mineralolie forstyrrer ikke absorptionen af ​​ilt i huden, hvorfra det bliver ikke kun fugtet, men også strålende.

Glycerin, glycerylstearat - fugter, gør huden blød og elastisk og har antiseptiske egenskaber ved en given koncentration. Serverer som emulgeringsmiddel i cremer.

Polyethylenglycol-100 er et stof af vegetabilsk oprindelse, hvilket giver en følelse af glathed i huden, forhindrer fordampning af vandige præparater.

Myristylmyristat (myreth-3 myristat) - comedogenic stof, en syntetisk olie, som kan forårsage tilstopning af porer, fremprovokere forekomsten af ​​acne, men samtidig moisturizing huden uden at forårsage irritation og allergi, forøger hudgennemtrængning evne.

Stearate-21 er en emulgeringsmiddel, der binder olie og vand og omdanner dem til en blanding, i dette tilfælde en creme.

Dimethicon - flydende silikone, der ofte anvendes i medicin og kosmetologi, kan forårsage en reaktion hos overfølsomme personer med høj dosering. Bekæmper øget tørhed af huden og beskytter mod miljøets skadelige virkninger.

Beta-sitosterol (beta-sitosterol) - helbredende middel, emulgator, blødgørende og udglatning, anti-inflammatorisk, afledningsmidler. Mætter huden med lipider, skaber en beskyttende film mod fugt tab.

Zinkgluconat (zinkgluconat) - justerer permeabiliteten af ​​huden, danner den cellulære immunitet, fjerner allergiske reaktioner, sårheling, stimulering celle regenerering, har bbakteriostaticheskim egenskab, navnlig med hensyn til acne.

Piroctonolamin (piroctonolamin) - beskytte hudcellerne af ophobning af giftige stoffer fører til normal celler aktivitet, antibakterielle egenskaber.

Tocopherol acetat (Tocopheryl Acetate) - En god antioxidant, E-vitamin, beskytter mod UV-stråling, fugtigt godt.

Mannitol (Mannitol) - helbreder huden med solskoldning eller beskadigelse.

Xylitol (Xylitol) er en fugtighedsbevarende komponent, der bevarer fugt i de øverste lag af huden.

Rhamnose er en helbredende ingrediens, der nærer huden på det cellulære niveau.

Fructooligosaccharides (Fructooligosaccharides) - naturlige forbindelser af vegetabilsk sukker, der anvendes til behandling af acne.

Laminaria golden ekstrakt (Laminaria Ochroleuca Extract) - lindrer irritation, fugter.

Cetylalkohol (Cetearylalkohol) - bevarer store mængder vand i cremer.

Triethanolamil (Triethanolamin) - En blød base i sammensætningen af ​​emulgatorer, perfekt renser, opløsende talg.

Acrylat / C10-30 alkylacrylat-krydspolymerer - kun som et bindemiddel tilsat i en lille mængde.

Dinatrium Edta - betragtes som et skadeligt stof, blødgør vandmiljøet.

Carbomer - fugtiger, genopfrisker og beroliger huden, giftfri, gør ikke skade.

Capryl / - en naturlig blødgørende fra kokosolie for huden, fugter, fjerner stram, efterlader ingen fedtet på huden, ikke-comedogen.

Phenoxyethanol - renser, klæber godt med et overskud af talg, antiseptisk, men kan forårsage allergier hos mennesker, der er følsomme overfor dette stof.

Det eneste stof, der generede mig meget i denne creme, er den komedogene ingrediens, Myristil Myristate (Myreth-3 Myristate). Det er blevet tilføjet en hel del, så vær opmærksom på følelserne på din hud. Sammensætningen af ​​den naturlige kemiske 50 til 50, jeg er glad for, at mineralolie i store mængder.

Hvad man kan forvente af Atoderm creme

Producenten lover: fjernelse af rødme, en øjeblikkelig følelse af fugt, en antibakteriel virkning, styrker hudens beskyttende film.

Alle deklarerede egenskaber ved Bioderma Atoderm PO zinkcreme gør virkelig: rødmen bliver mindre, følelsen af ​​tæthed forsvinder øjeblikkeligt, fugtiggøres rigeligt. Efter en måneds brug noterede hun ikke manifestationerne af nye komedoner.

Hvem og hvornår skal du bruge Bioderma Atoderm PO zink

Denne creme er perfekt til den første fase af hudbehandling med Effezel, når huden er følsom, er den flaky. Men kun for første gang, så bliver cremen for olieagtig for normal hud og vil skinne og ligne en film på ansigtet.

Indehavere i det normale liv af ekstremt tør hud bør også se på Bioderma Atoderm PO zinkcreme. Også denne creme har ret til at være i din nødhjælpskasse til hud. Det fjerner hurtigt pludselig tæthed eller chapping, vejrtrækningsirritationer (læs om, hvordan du skal passe på din hud om vinteren eller solskoldning.

Strukturen af ​​en creme med medium densitet, let fordelt over huden, hurtigt absorberet, økonomisk at bruge.

Hvor meget er Bioderma Atoderm PO zinkcreme

Cremen er ikke ret lille, ca. 850-1000 rubler pr. 100 ml, men det er ret lang nok. Du kan købe det på ethvert apotek med medicinsk kosmetik.

Hvis du tvivler på, om du skal tage denne creme, skal du tage en prøveudtagning på apoteket. Og bedst af alt, tag flere prober fra denne linje eller fra andre producenter til sammenligning.

Anmeldelser Bioderma Atoderm Po zink cream

Det syntes mig også fugtgivende, under sminke passer ikke, glitter. Jeg anvender det kun om natten, når jeg føler, at min hud er lidt tørret eller træt. Om morgenen: frisk, sund pink farve, fugtet. Denne creme i min makeup taske er altid der, nogle gange smider jeg endda mine læber.

Anmeldt af Maria

Jeg anvender både om morgenen og om aftenen. Livets hud er tør, men som frostene er kommet og generelt er blevet afskrælt. Kun Atoderm og spar, ansøg om morgenen over toppen af ​​creme pulveret og normalt ligger, jeg er tilfreds.

Anmelder: Lyudmila

Efter læsning sluttede, turde jeg ikke at sætte det på ansigtet, så sætte på dine albuer og knæ - tørt og revner sted, da de revner på fingrene - helbreder meget cool nat lokotochki som en baby blive.

Bioderma Atoderm RO Zink Cream

  • Indikationer for brug
  • Anvendelsesmåde

Bioderma Atoderm RO Zink Cream har en beroligende virkning på huden, styrker beskyttelsesbarrieren på huden, har en antibakteriel virkning. RO Zinc Cream lindrer rødme og irritation. Efter fjernelse af eksacerbationen, som hudtilstanden forbedrer, anbefales det at skifte til brug af Atoderm PP creme som vedligeholdelsesbehandling.

Indikationer for brug

Bioterm Atoderm RO Zinc Cream anbefales til brug i atopisk dermatitis hos børn og voksne i det akutte stadium. Også for irriterede, tynde områder er huden forfatningsmæssig tør og meget tør.

Anvendelsesmåde

Påfør Bioderma Atoderm RO Zinc Cream en eller to gange om dagen til renset hud.
I perioder med forværring kan den anvendes samtidigt med dermatologisk behandling (herunder lokal kortikosteroidbehandling).
Det kan anvendes på hudområder med beskadiget stratum corneum og grædende.

Udgivelsesformular:
Bioderma Atoderm RO Zink Cream fås i et 100 ml rør.

Sammensætning af Atoderm PO Zn Cream:
Vand (Aqua), Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, cetearylisononanoat, Glycerylstearat, Peg-100 stearat, myreth-3 myristat, dimethicon, Steareth-21, beta-sitosterol, zinkgluconat piroctonolamin, tocopherylacetat, mannitol, xylitol, rhamnose, Fructooligosaccharider, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, triethanolamin, acrylater / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, dinatrium-EDTA, Carbomer, capryl /, Phenoxyethanol.

Bioderma Atoderm RO Zink Cream

Atopisk dermatitis hos børn og voksne i det akutte stadium.
Irriterede, tynde områder af forfatningsmæssig tør og meget tør hud.

Huden er fugtet og rolig, det giver blødhed og elasticitet tilbage.

egenskaber

Denne position er præsenteret i det opdaterede design og under det nye navn og er tilgængelig for bestilling: Bioderma Atoderm intensiv

Hydrerende og beroligende virkning på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden. Det har en antibakteriel virkning. Fjerner hurtigt rødmen. Efter fjernelse af eksacerbationen, som hudtilstanden forbedrer, anbefales det at skifte til brug af Atoderm PP creme som vedligeholdelsesbehandling.

Anvendelsesmåde

Påfør Atoderm PO Zn en eller to gange om dagen til renset hud. I perioder med forværring kan den anvendes samtidigt med dermatologisk behandling (herunder lokal kortikosteroidbehandling). Det kan anvendes på hudområder med beskadiget stratum corneum og grædende.

Anmeldelser (7)

Bioderma Atoderm RO Zink Cream - Anmeldelser

anmeldelser

Gaver

Perfekt til skønheden i hud og hår som gave til din bestilling i mængden af ​​9900 rubler. Sættet indeholder 5 prober.

Produkter med stor rabat, rabat på grund af beskadiget emballage eller udløbsdato.

Vi sætter prober i hver ordre, så du altid kan prøve noget nyt. Antallet af prøver afhænger af størrelsen af ​​ordren og antallet af stillinger i den.

I hver ordre sætter vi kataloger og brochurer af dine yndlingsmærker.

struktur

Vand (Aqua), Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, cetearylisononanoat, Glycerylstearat, Peg-100 stearat, myreth-3 myristat, dimethicon, Steareth-21, beta-sitosterol, zinkgluconat piroctonolamin, tocopherylacetat,, Xylitol, rhamnose, Fructooligosaccharider, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, triethanolamin, acrylater / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, dinatrium-EDTA, Carbomer, capryl /, Phenoxyethanol.

Bioderma Atoderm

Atoderm PO med zink - creme

• Indikationer til brug:

Atopisk dermatitis hos børn og voksne i det akutte stadium.
Irriterede, tynde områder af forfatningsmæssig tør og meget tør hud.

• Anvendelsesmåde:

Påfør Atoderm PO Zn en eller to gange om dagen til renset hud.

I perioder med forværring kan den anvendes samtidigt med dermatologisk behandling (herunder lokal kortikosteroidbehandling).

Det kan anvendes på hudområder med beskadiget stratum corneum og grædende.

• Egenskaber:

Hydrerende og beroligende virkning på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden.

Det har en antibakteriel virkning. Fjerner hurtigt rødmen.

Efter fjernelse af eksacerbationen, som hudtilstanden forbedrer, anbefales det at skifte til brug af Atoderm PP creme som vedligeholdelsesbehandling.

• Udgivelsesformular:

• Atoderm PO Zn Cream sammensætning:

Aqua, Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, cetearylisononanoat, Glycerylstearat, Peg-100 stearat, myreth-3 myristat, dimethicon, Steareth-21, beta-sitosterol, zinkgluconat piroctonolamin, tocopherylacetat, Mannitol, xylitol, rhamnose, Fructooligosaccharider, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, triethanolamin, acrylater / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, dinatrium-EDTA, Carbomer, capryl /, Phenoxyethanol.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

  • Pleje (10697)
  • bag ansigtet (4803)
  • hårpleje (3700)
  • kropspleje (2700)
  • hænder, negle (1205)
  • til benene (321)
  • Priskategori (9724)
  • Massemarked (3930)
  • Suite (2578)
  • Mellemmarked (1786)
  • Professionel makeup (1327)
  • Pharmacy Cosmetics (942)
  • Husholdnings Kosmetik (672)
  • Netværkskosmetik (392)
  • Økologiske kosmetik (138)
  • Folkemedicin (675)
  • Hudtype (3083)
  • Problem (1561)
  • Kombineret (1182)
  • Olieagtig (633)
  • Følsom (457)
  • Tørre (291)
  • Normal (246)
  • Anti-aging retsmidler (61)
  • Makeup (6189)
  • Ansigt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
  • Øjne og øjenbryn (2702)
  • Læber (1772)
  • Makeup tricks (397)
  • Hår (1818)
  • Frisurer, stylingprodukter (717)
  • Hårfarver (605)
  • Hårfjerning (390)
  • Nyttig information (11309)
  • Spørgsmål (10571)
  • Butikker og priser / hvor man kan købe (587)
  • Nyttige artikler (312)
  • Kampagner / Salg (238)
  • Online rådgivning (17)
  • Nye kosmetik og parfume (132)
  • Solbrænding, garvning (805)
  • Salonbehandlinger (426)
  • Ufektioner af kroppen (433)
  • Begrænsede produktanmeldelser (33)
  • Aromaer (988)
  • For ham (116)
  • Tilbehør / børster (218)
  • Swatch (369)
  • Afstemning for det bedste produkt (44)
  • Moderator ratings (0)
  • Moderator (44)
  • Online Shopping (91)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-statistik

Bioderma Atoderm. Bioderma Atoderm RO Zink. Pas på tør hud.

Atoderm P.O. Zink - Bioderma. Creme til tør hud. 100 ml - ca. 400 rubler, kan købes på apoteket.

Oplysninger fra webstedet: Cream for grundigt tørt irriteret og skrøbelig hud. Soothes, lindrer irritation, helbreder, fugt og genopretter ansigtets og kroppens hud (voksne, børn og nyfødte). Advarer og lindrer manifestationen af ​​ekstrem tørhed, ledsaget af irritation og kløe.

Min mening: Jeg er en "glad" ejer af meget tør hud, både om vinteren og om sommeren. Jeg forsøgte mange værktøjer og stoppede hos Bioderma. Jeg køber denne creme for anden gang, dette rør blev købt i april og i løbet af denne tid brugt lidt mere end halvdelen. Cremen selv har ingen lugt overhovedet, lys, bare for sommeren, hvid. Meget økonomisk, to ærter nok til hele ansigtet. Efter brug er huden fyldt med fugt, det bliver blødt og ømt. Dette er kun en frelse for min hud. For mig personligt er det perfekt. Selvom jeg ikke vil ændre det til noget andet, vil jeg bruge det videre. Som jeg allerede har sagt, er denne rør allerede den anden, den første blev købt om vinteren (undskyld, men jeg kan ikke finde enten en beskrivelse eller et billede eller det eksakte navn på den creme, men jeg har allerede kastet mit eget rør), det var også blåt med kun 40 ml og navnene lidt anderledes. Denne fløde havde en mere fed konsistens, for vinteren mest! Jeg havde hele tiden rødme rundt om min næse, men han reddede mig problemet! Generelt er disse to cremer frelse for mig.

Bioderma Atoderm Baume Levres. Lip balm. 15 ml - ca. 200 rubler, kan købes på apoteket.

Oplysninger fra webstedet: Daglig genopretning, nærende, beroligende pleje for beskadiget og tør læbehud. Handling: Balsam Atoderm eliminerer tørhed og revner. Nærende og fugtighedsgivende ingredienser beroliger straks skadet læbehud. Balsam garanterer optimal tolerabilitet og indeholder ikke dufte.
Den rige tekstur giver komfort og gør huden af ​​læberne blød. Let at bruge.

Min mening: Åh, min læbehud er også meget tør og har brug for intens fugtgivende. Jeg plejede at salve mine læber med balsam hvert 15. minut - ellers var det umuligt. Forvitret var hele året rundt, revnet til blodet. Efter mit vellykkede køb af fløden besluttede jeg at prøve en balsam. Mine forhåbninger blev mødt. Balm selv har ingen smag eller lugt. Læg ned på læberne med et tyndt, tæt lag. Meget nem at bruge. Jeg bruger det en gang om dagen - før sengetid. Mine læber er fugtige og velplejede i 24 timer. Jeg købte den i februar (jeg kan ikke huske nøjagtigt) meget økonomisk (i billedet kan du se, hvor meget der blev brugt i løbet af denne tid). Mine læber siger tak til mig!

Jeg er meget glad for, at jeg har erhvervet disse to fonde. Jeg håber, at mit indlæg vil hjælpe nogen. Men fra min egen erfaring var jeg overbevist om, at alt var individuelt.

Bioderma Atoderm Rho Zink Cream

POLL BY CREAMS.. Invitationer til afstemninger

POLL BY CREAMS. 28. juli 2008 kl. 15.30 Kvinde. 25-34 Forbrugere af masse, udbredt cremer (Nødvendigt: Creme til grundlæggende fugtgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. 28 juli 2008 kl. 18.00 Kvinder. 35-45 Forbrugere af masse, udbredt cremer De vigtigste fugtighedsgivende stoffer: Dove, Garnier, Nivea, JJ til voksne. Brug cremerne af disse mærker i de sidste 3 måneder. Nej: SPA creme, creme til afslapning, stressaflastning, creme med tilsætningsstoffer eller duftstoffer (for eksempel.

POLL BY CREAMS. BASE. Survey Invitationer

POLL BY CREAMS. 28. juli 2008 kl. 15.30 Kvinde. 25-34 Forbrugere af masse, udbredt cremer (Nødvendigt: Creme til grundlæggende fugtgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. 28 juli 2008 kl. 18.00 Kvinder. 35-45 Forbrugere af masse, udbredt cremer De vigtigste fugtighedsgivende stoffer: Dove, Garnier, Nivea, JJ til voksne. Brug cremerne af disse mærker i de sidste 3 måneder. Nej: SPA creme, creme til afslapning, stressaflastning, creme med tilsætningsstoffer eller duftstoffer (for eksempel.

Til atopisk baby hud HJÆLP!. SP: sammenkomster

piger, pliz rådgive kosmetik til atopisk, tør baby hud. Vi kan ikke gøre det på nogen måde, vi er blevet tortureret. Vi prøvede mustela - det hjælper ikke (((pliz moderatorer lider ikke, der er mere sympatisk :)

Tør hud. Barn fra fødsel til et år

Vi har tør hud på ryggen og hænderne - vores fødder, jo bedre vi fugtiger, vi bader med skum ikke hver dag, jeg smeder med Bubphen olie efter badning, hvad mere skal jeg gøre?

atopisk dermatitis. Barn fra fødsel til et år

Jeg har atopisk dermatitis og hormonelle salver har altid hjulpet mig under eksacerbationer. Nu er jeg bange for at bruge dem, fordi ammende baby. Hvad der ellers kan lindre kløe, genoprette huden? Kan havtornolie bruges?

Rådgive en creme til barnet? Børns medicin

Fra diatese eller tør skræl på huden. Er der noget til fælles, som panthenol? Og så kløber hun konstant.

vi kan lide sanosan for børn, dermatologen foreskrev det som en opfølgning

mod tør hud i kroppen - rådgive). SP: sammenkomster

Piger, fortæl mig, hvad er det bedste middel til din krop mod tør hud? Lige her, så effektive effektive) Jeg blev tortureret om efteråret og vinteren med tør hud på ben og hænder. Jeg prøvede mange ting - jeg kan endnu ikke finde "mit" produkt. ps kropsolier er ikke særlig glad for, men hvis de hjælper, er de klar) tak alle sammen!

Der var en sådan pige Lipa i MiK, og kopierede sit emne om tørhed i kroppen. system tilgang sådan

Lad os starte med at reducere følsomheden, irritabiliteten af ​​huden, både udefra og inde. dvs. Det er primært fra indersiden, men når huden allerede er irriteret, er eksterne stimuli ubrugelige, de kan forværre tilstanden, forstyrre genoprettelsen og endog provokere det.

Eliminering af eksterne faktorer.
1. Du skal sove på 100% bomuld (syntetiske stoffer sættes nogle gange i moderne sengelinned lige nu). Enhver gomrom silke (syntetisk) for at forføre "bukserne" - i ovnen!
Du bør også sove i bomuld, hvis du er vant til at sove i tøj (pyjamas, jusiCouture sweatshirts, nightie osv.)
2. Vask tøj, sengetøj skal være sr-du, der ikke indeholder dufte. Ideelt, flydende og uden parfumer. Eller med svage dufte, er elsi ikke til salg uden dufte. Pulver Tide giver fjenden, svigermor i værste fald.
Også lejligheden skal være med min indhold af parfume eller uden dem.

3. Det er ikke nødvendigt om vinteren, og på anden måde også skylle det naturlige lipidlag for meget, hvis du ikke arbejder i en pigstykke for at rense gylle.
dvs. man bør ikke tage et bad, men tage et bad, og jo hurtigere denne proces er jo bedre. Badning med skumdannelse er kontraindiceret til tør hud.
Det er nødvendigt at sæbe kun armhulerne og andre intime steder, fødder, røv, navle og bag ørerne alene.
Du skal også vaske din krop med det mindste indhold af dufte, såsom Dove-sæbe til følsom hud eller med andre neutrale niveauer (sæbevand) eller SLS (slipsfri kropsvask i Google).
Nå, prøv det endnu. Dove ingen lugt sæbe.

4 Kontrol af bruseren kan maskere kilomolochnogo produkttype yoghurt (uden tilsætningsstoffer), acidophilus, yoghurt, etc. Kefir er ikke nødvendigt.
Vil være påkrævet

2-3 art. skeer af produktet, fortynd det til en varm tilstand, eller varme det, hvis det er for flydende. I slutningen af ​​at tage et bad skal du sætte det på dem eller gnide kroppen, gnide det med din hånd, gnide det, hvor det er særligt nødvendigt, hvor du er bekymret for kløe (ben, ryg, mave, fødder osv.). Skyl med vand efter et par minutter. Du kan sidde i yoghurt i 5-10 minutter, indpakket i en badekåbe, terry sheet. At identificere følsomheden af ​​huden til sur mælk. Produktet skal først testes på huden på den indvendige fold i albuen.

5. Hvis yoghurtmasken ikke er nok til forbedring, og indtil lipidlaget er blevet genoprettet, kan du endog smøre dig selv med noget som en tråd. Det skal være Wed-va uden parfume, farvestoffer som min. Vælg body lotions til følsom hudtype www.Lubriderm.com

indefra.
Det er fornuftigt at erstatte Supradin med komplekse Vit V B.
Efter en uge vises en forbedring. MB før.
Og det er nødvendigt at følge en sund kost, posreblyat tilstrækkelig mængde surmælk, mejeriprodukter med reduceret fedt (mælk 2%, fedtfattig yoghurt), fedtfattig hytteost eller 5%, spis ikke boller, slik.
Omega-3 fedtstoffer er naturligt hver dag.

Rådgive. Ansigtspleje: couperosefølsom hud.

Nu på panden og i ørerne viste store, betændte bakker. Hvilken fløde er egnet til sådan hud? Hvordan effektivt og hurtigt fjerner disse bump? Nu - fløde med K-vitamin fra Clarens, øjne - Creme fra Gerlen. Før det nye år rensede jeg mit ansigt, men jeg havde en fornemmelse af, at det var på tide at gøre det igen. Der er sorte prikker - jeg gør en ugentlig afskalning af Garnier fra sorte prikker, der er ingen effekt. Og hvad udgøres af dekorative kosmetik? Nu efter fløden anvender jeg pulverformet pulver fra Hellig Land. Efter et stykke tid.

"store betændte bakker optrådte på panden og i ørerne.
Hvordan effektivt og hurtigt fjerner disse bump? "

Hurtig effektiv på "hudfølsom med en masse mol" er dum. Så få langsommere.
Og for forebyggelse skal omsorg ændres.

Nu er 100% ekstra virgin førstpresset olivenolie, du skal gnide ind, lad den bløde i 5-10 minutter.
Skyll derefter af (du kan ikke forlade, gårsdagens olie kan ikke bruges, fordi det bliver giftigt).
Flushing: Smør ikke godt, moderat, med en type vask
Clinique Liquid Facial Soap. Ekstra mild
Cetaphil Gentle Skin Cleanser
La Roche-Posay Toleriane Gentle Dermo-Cleanser
du tager af med overskydende tårer på acne overskydende bomuldsuld,
vask din vandkomfortemperatur.

Prøv denne måde at vaske dit ansigt nu hele aftenen om aftenen.
Morning Clinique Liquid Facial Soap. Ekstra mild. eller vand.

"et produkt, der udfolder hudtonen"

hudtone udviser sig selv med ikke-foryngende pleje, optimal ernæring, medmindre permanente betændelsesprocesser, pigmentering, fotoreaktivitet, hudreaktivitet over for duftstoffer, farvestoffer fremkaldes. Kort sagt - hver dermatitis er anderledes.

"Hvilken slags creme er egnet til sådan hud?"

1. "Sensitive hud med masser af mol"

fri for æteriske olier, giftige urter, ekstrakter, farvestoffer, dufte, animalske fyldstoffer, såsom lanolin, dyreskalan osv.
titandioxidbaseret mineral-sanblock, zinkoxid.

2. Couperose og tilbøjelig til acne, med masser af mol. "

creme, sanblok, dekorativka, primere uden indholdet af mineralolie, petrolatum, shea smør, silikoner, giftige planteolier, selvom de er markeret som "for hudfarve" uden indhold af stivelse, hvede.

Konsistensen af ​​olien er frie frites og med giftige olier som kokosnød, nogle silikoner (væsker af pleje og dekoration, primere).

Enzym peeling, mekanisk friktion med microdermabrasion, børster, billige formler af pleje med vitaminer er ikke tilladt.
Acceptable aha peels med og en god formel (massemarkedet ikke at tage), når du genopretter huden, og ikke i den ikke solrige årstid, såsom MD Forte, Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Hydrating Gel.
sommer mineral sanblok.
retinoider ved recept (dermatolog)

i et ord, ikke-provokerende pleje, betændelse og øget lokal immunitet af huden.

"Clarans creme, Gerlen s øjne. Står overfor rensning, der er sorte prikker - jeg gør hver uge Garnier"

"Rengør" i kabinen for at annullere, gør en rigtig porr rengøring derhjemme (se ovenfor om olie)
Clarence-gerlen-garnier annullere.

Clinique Liquid Facial Soap formel Extra Mild til vinter morgen / aften
La Roche-Posay Toleriane Gentle Dermo-Cleanser
Bioderma Sensibio H2O
Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Clinique Naturligt Gentle Eye Makeup Remover

Avene Gentle Toner
eller Clinique Moisture Surge Face Spray

serum Payot Dermforce Skin Fortificerende Concentrate under LRP Tolerian Fluid Beroligende Beskyttende Ikke-Olie Emulsion
eller Payot Langvarig Hydration Emulsion SPF 10
Nærende lys med San Peter Peter Peter Roth Max Sheer All Day Moisture Defense Lotion med SPF 30
også til den kolde årstid Bioderma Sensibio Light cream (prøv det, men med kelp kan det give acne)

Juicer klinikker Pore Minimizer Instant Perfector

under øjnene
Payot Dermforce Gendannelse af beskyttende barriere pleje vinter / sommer (meget god)
til vinteren Substiane Eyes af La Roche-Posay og Kiehl's Creamy Eye Treatment med Avocado
om aftenen eller sommeren Active C Eyes af La Roche-Posay
Summer Bioderma Sensibio Eye contour gel
Clinique handler om øjne RICH
Kiehl's Ultra Moisturizing Eye Stick SPF 30

Nutritic Lips af La Roche-Posay
Caudalie Lip Conditioner

for lederen af ​​MB er det fornuftigt at bruge SLS-fri shampoo (blødt vaskesammensætning, uden hvede, stivelse - se i arkivet)
Bioderma Nodé Fluid.

Jeg vil blive også, jeg vil lytte.

T-zone: Jeg bruger idealistisk serum (EL), nogle gange - Pure Focus T.Zone (lang, matting gel).
Hudtonen om vinteren virker godt ud Intral (Darphin). Undskyld, jeg kan ikke huske det nøjagtige navn, han er hjemme. rør pink sådan.

Betændelse er godt fjernet med te-træolie, påført prikket efter rensning af huden. Jeg har garnier lotion til fedtet hud.
Pulver Jeg har lumen, kompakt, blå emballage. Jeg bruger det i mange år, jeg kan godt lide det.

Creme fra Gerlen - hvilken? Lov ham hvis en værdig ting :) Jeg spurgte om øjencreme nedenfor, men Botox krabbe, jeg blev ikke rådgivet noget :( Jeg vil ikke have Botox, jeg vil have en god fløde :)))

Side af fremtidige og unge forældre Posobie.info: Championship.

Fra 1. april til 30. april vil et åbent flash spil mesterskab ske. ÆNDRING DIAPEREN! Championship sponsorer - laboratorier Cloine and Bioderma, Frankrig. Præmierne tildeles spillere, der bestod i spillet fra 1. april til 30. oktober. Reglerne for tildeling af præmier er de samme som i ugentlige træk (se reglerne). Præmievindere af de ugentlige træk af april mesterskabspriser er ikke tildelt. Prisen for "Simple Game" -niveauet er leveret af Laboratory Bioderma, Frankrig (Sensibio linje for følsomme).

Hjem besøg for kosmetik la roche posay Lipikar, Aven.

Velkommen til huset. Besøg gifte kvinder 25-40 år gammel. Temaet er ansigtspleje og makeup. De bor i områder, der ligger ikke længere end 1-2 metrostationer fra ringlinjen i nogen retning. 14. januar 2015 10:00, 12:00 15. januar 2015 10:00, 12:00, 14:30 30,16.30 16. januar 2015 10:00, 12:00 Klar til at modtage og kommunikere med en gruppe på 4-5 personer Gæster er enige om at tage et billede, demonstrere processen med at anvende cremen / brugen af ​​hudplejeprodukter.

Atopisk dermatitis. Børns medicin

Sig mig, jo bedre er at smøre rødt og skorpe. Drengen er 5 måneder gammel, skorper og udslæt over hele kroppen, maksimum på hoved og hænder. Klør. En polyklinisk allergiker foreskrev F-99 creme. Forbedringer er ikke indlysende. Og - rådgive mere, vær venlig, en god budgetlæge (eller medicinsk center), SEAD. Tak!

Alle cremer fjerner / lindrer hudens manifestationer, men helbreder ikke selve årsagen. 100%, som er fra Advantan, Triderm, Pimafukort osv. Barnet vil føle sig bedre. Alt dette hormonelle betyder, og de er harmløse. De kan ikke bruges kontinuerligt (højst 7 dage), og derefter efter 1-2 uger vil alt komme ud igen.
Elidel er også god, hjælper meget. Dette er en ikke-hormonel creme, og du kan bruge den i op til 1 måned og derefter igen.
Du er nødt til at behandle årsagen - det kan være disbaketrioz, allergier, indvoldsorm, etc. Årsagerne kan være mange -. Nødvendig undersøgelse.
Nå, selvfølgelig, hjælp med cremer.

Vores barn havde problemer i meget lang tid, indtil de kom til en kompetent specialist, som foreslog en så integreret tilgang til at løse problemet. Dette er ikke at sige, at dette emne allerede er lukket for os, men i forhold til hvad det var, er der ingen sammenligning.
Jeg råder dig. Dette er et konsulent- og diagnosticeringscenter ved Institut for Pædiatrik, by. Universitet. Du kan få der gratis i retning eller mod betaling (ca. 500-600r.). Tlf. 967 14 20 (betalte ydelser), læge Galeyeva EA

Og mit råd - ikke engagere sig i selvhormonale stoffer. Dette er farligt! Held og lykke til dig!

POLL BY CREAMS. HASTER! BASE. Survey Invitationer

POLL BY CREAMS. 29. juli 2008 kl. 15.30 Kvinde. 25-34 Forbrugere af farmaceutiske terapeutiske mærker, serier af cremer til tør hud (krop): Vichy Lipidiosis, La Rosh Pocce Lipikar, Avene Cold Cream Line, Uriaj Emollient, Bioderma PO Zink eller Atoderm, A-Derma. 29. juli 2008 kl. 18.00 Kvinde. 35-45 Forbrugere af farmaceutiske terapeutiske mærker, serier af cremer til tør hud (krop): Vichy Lipidiosis, La Rosh Pocce Lipikar, Avene Cold Cream Line, Uriaj Emollient, Bioderma PO Zink eller Atoderm, A-Derma.

førstehjælpskit til 3 måneders krummer. vedtagelse

Mommies hjælp rådgivning, som jeg skal købe i førstehjælpskassen til en baby på 3 måneder?

Bioderma Atoderm RO Zink 100 ml (Bioderma, Atoderm)

Betal opmærksomhed!

beskrivelse

Beroligende, fugtgivende, regenererende pleje af atopisk hud i periferien. Den har antiinflammatorisk, antipruritisk virkning, forhindrer ridser. Det hæmmer bakteriel og svampeproliferation. Neutraliserer frie radikaler. Styrker den epidermale barriere og fugter. Optimal bærbarhed.

AKTIVE KOMPONENTER

Betta-sitosterol, piroktonolamin, zinkgluconat, vitamin E, vaselin, glycerin. Ingen dufte, ingen farvestoffer

HUDTYPE
tekstur

Olie-i-vand emulsion

ANSØGNING

Brug 1-2 gange om dagen til ansigt og krop.

SPONSORERING PRODUKTER

Anmeldelser (24)

Effektivitet: rating 5

Stor fløde! Barnet havde tør og irriteret hud, kløe hele tiden! Denne creme og kløe lindrer og fugter.

Tekstur: Resultat 5

Ikke-olieagtig, tæt, meget godt påført, let absorberet, behagelig lugt

Lønsomhed / Forbrug: Skøn 5

Konklusioner: en skam, der er ude af produktion. Jeg gik til webstedet for at bestille præcis denne creme ((((Jeg vil søge efter en analog.

Effektivitet: rating 5

Et uundværligt redskab til atopisk dermatitis. Med stærk atopisk dermatitis kunne hun ikke bruge nogen kosmetik, lægen rådede denne creme. Først var jeg skeptisk, da jeg har fedtet hud, men cremen reddede mig fra dette forfærdelige problem. Brug nu straks til nogen manifestationer af dermatitis, tørhed omkring læberne.

Tekstur: Resultat 5

Tekstur er ret tæt, olieagtig, men absorberer godt.

Lønsomhed / Forbrug: Skøn 5

Med hensyn til økonomi er det svært at sige, afhængigt af hvilke områder cremen anvendes. I første omgang, med svær dermatitis, brugte jeg på hele ansigtet og på separate tørre hudområder på kroppen. Nu bruger jeg efter behov. Jeg bruger 4 måneder, lidt mere tilbage i røret.

Konklusioner: Simpelthen uundværlig ting for atopisk dermatitis.

Effektivitet: rating 5

lindrer kløe, betændelse, rødme! Et sjældent middel giver en sådan effekt! frelse for atopisk hud!

Tekstur: Resultat 5

Lønsomhed / Forbrug: Skøn 5

Konklusioner: Jeg anbefaler til alle atopicum!

Effektivitet: rating 4

Copes med rødme og kløe. Dette fremgår af den første ansøgning.

Tekstur: Resultat 5

Fat creme, hurtigt absorberet, det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers vil du have en lys glans.

Lønsomhed / Forbrug: Skøn 5

Med rationel brug nok i en måned til 3-4.

Konklusioner: Fremragende creme, klarer helt med rødme og kløe.
Der er kun én ting, men røret er ikke behageligt, nogle gange er der lidt creme udpresset, når den åbnes (ses på billedet)

Effektivitet: rating 5

For at være ærlig blev jeg positivt overrasket over effekten. Allerede desperat til at finde et effektivt middel til at bekæmpe blodtryk. Lækker virkelig kløe, fugtiger huden helt. Jeg anbefaler alle atopicam!

Tekstur: Resultat 5

Tekstur er lys, absorberer hurtigt.

Lønsomhed / Udgift: rating 4

Den eneste ulempe er et lille rør. Da jeg skal anvende cremen hele min krop 2 gange om dagen, har jeg nok styrke i 2 uger. Nå, hvis det anvendes på individuelle zoner, tror jeg det vil være nok i lang tid.

Konklusioner: På trods af den imponerende pris for en så lille mængde er det værd at prøve. Virkelig effektiv.

Atoderm creme

Bioderma Atoderm Creme - et middel til at passe på huden med atopisk dermatitis.

Indhold [skjul]

Atoderm creme er et kosmetisk produkt fra en velkendt producent Bioderma, som er beregnet til pleje af svækket atopisk hud.

Det har en beroligende virkning, hjælper med at fjerne ubehag og har antiinflammatoriske egenskaber.

Produktet kan bruges til daglig pleje eller til forebyggende virkning i perioden for forværring af hudsygdomme.

Særlige træk

Atoderm creme er et effektivt plejeprodukt, som har en stærk fugtgivende virkning på dehydreret hud. Det kan bruges til ansigt og krop.

Atoderm creme har mange gavnlige egenskaber og har positive egenskaber:

  • Den har en intensiv fugtgivende effekt, hjælper med at klare overdækningens tørhed;
  • Effektiv i forskellige hudsygdomme, herunder atopisk dermatitis;
  • Det har en beroligende virkning, hjælper med at eliminere irritation og rødme;
  • Eliminerer kløe, brændende og andre ubehagssymptomer, der opstår med dermatologiske sygdomme og epidermis tørhed;
  • Kan bruges til børn og voksne til daglig eller lejlighedsvis brug;
  • Indeholder et kompleks af sikre og effektive ingredienser, der har en aktiv indvirkning på problemerne med tør hud;
  • Det har en beskyttende og forebyggende virkning, hjælper med at neutralisere virkningen af ​​forskellige irritationsmidler.
  • Det er kendetegnet ved en delikat tekstur, velanvendt og distribueret;
  • Det tolereres godt af irriteret og følsom hud.
  • Styrker beskyttelsesbarrieren af ​​epidermis.

struktur

Atoderm creme består af aktive fugtighedsgivende og beroligende stoffer:

  1. Glycerin er en intens fugtighedscreme, der hjælper med at fylde dækslet med fugt og forhindre dets fordampning. Glycerin skaber en film på overfladen af ​​epidermis, som beskytter mod fordampning og virkningen af ​​negative miljøfaktorer.
  2. Mineralolie har en nærende og blødgørende virkning, eliminerer tørhed og stramhed. Denne komponent hjælper med at bekæmpe peeling karakteristisk for tør epidermis.
  3. Laminaria ekstrakt er et ekstrakt fra alger. Denne komponent hjælper med at forbedre de metaboliske processer i cellerne i epidermis og fylde dem med nødvendige elementer. Derudover har den antiinflammatoriske virkninger og normaliserer lipidproduktionen.
  4. E-vitamin er en komponent, der har en regenererende og helbredende virkning. Det hjælper med at forhindre tegn på aldring. Derudover normaliserer dette stof vand-lipidbalancen, mætter huden med de nødvendige fedtstoffer og eliminerer dets tørhed.

Instruktioner til brug

Brug Atoderm creme i henhold til brugsanvisningen:

  1. Anvend kun produktet til renset hud. Vi anbefaler at bruge bløde rengøringsmidler til vask, for eksempel produkter fra Atoderm serien.
  2. Påfør produktet i et tyndt lag, fordel jævnt med massen med lette bevægelser.
  3. For en bedre fugtighedsvirkende effekt skal produktet påføres lidt fugtet hud.
  4. Fabrikanten anbefaler at anvende agenten 2 gange om dagen.

Omkostninger til

Hvor meget er det? Producenten tilbyder to muligheder for Atoderm Bioderm creme. Prisen for et volumen på 200 ml er i gennemsnit 1.200 rubler. Cream Atoderm med pomp 500 ml - 1 700 rubler.

anmeldelser

Anmeldelser om brugen af ​​Atoderm creme til hudbehandling og pleje:

konklusion

Atoderm Bioderma creme er et fremragende plejeagent, som hjælper med at fugtige tør hud og eliminere de ubehagssymptomer, der opstår i en række sygdomme. Dens sammensætning indeholder sikre aktive stoffer, der forsigtigt påvirker det følsomme dæk. Dette produkt kan bruges til børn.

Kommentarer

Biotoderm atoderm po zinc vi virkelig gerne. Brug hele familien. Det kan påføres sikkert selv med et tykt lag, det absorberes og vil ikke forlade klæbrig mærker. Det er især godt at bruge efter vask. Få minutter efter påføring bliver huden blød og fugtet. Hustru gnider dem selv et barn. Og lugten generer ikke nogen af ​​os, men som måske ikke kan lide det. Forbrug af fløde er ikke stor. Et par af hans doser er nok til hele kroppen. Og i sig selv er det økonomisk.

Bioderma Atoderm creme blev ordineret til os af en læge med for tør hud. Vi undersøgte straks anmeldelserne om ham, og købte dem senere. Prisen er høj, men vi er tilfredse med effekten. Barnets hud ser nu bedre ud, kløen er væk, og der er mindre rødme. Før han forsøgte vi mange cremer, men de hjalp os heller ikke, eller passede os ikke.

En dåse af fløde af stor mængde, og det varer lang tid. Om vinteren brugte jeg endda denne creme som fugtighedscreme til ansigtet. Han er ikke fed. Og derefter begyndte jeg at anbefale det til piger med tør hud.

Jeg plejede at lide meget af tørre hænder, men nu er bioderm atoderm creme, som jeg bruger til mine hænder, et godt stykke arbejde med dette. Fundet det på anmeldelser. Efter tre dage var resultatet mærkbart. Peeling er gået. Cremen selv absorberes perfekt, og efterlader ingen spor bagved.

Efter jeg brugte den under bleen til min søn, da han udviklede rødme.

Efter at have identificeret atopisk dermatitis hos et barn, rådede lægen denne creme. På apoteker fandt jeg det ikke, så jeg måtte tage det over netværket. Jeg tog straks en stor pakke. Jeg kunne godt lide hans emballage med dispenser. Prisen, som jeg tror, ​​er ret overkommelig.

Brug fløde regelmæssigt. Det fugtiger huden helt og hjælper med at helbrede sår. Og et andet middel fjerner kløe. Ikke at sige, at han fuldstændig klager, men hans hud ser bedre ud. Og kosten af ​​fløden glæder mig, selvom jeg ofte også bruger denne creme.

Anmeldt af "Zarakids" på Body Cream Bioderma atoderm po zinc

Navn: Zarakids. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 20:10:19

forårsaget kløe, brændende rødhed, forværrede situationen med helvede

Måske er dette et af de mest mislykkede køb i det sidste år. Min baby lider af atopisk dermatitis næsten fra fødslen. På jagt efter en god fløde stødte min lille på denne ene. Jeg rådførte med børnelæsen, læs de berømte anmeldelser. Nå, det er nødvendigt at tage, besluttede jeg, da alle roser ham så meget. Jeg købte fløde i et apotek 100 ml - 1299 r. Det var godt pakket, selve cremen var i en kasse inde i der var en beskyttende folie på næsen, holdbarheden blev tydeligt slået på spidsen.

• Indikationer til brug:

Atopisk dermatitis hos børn og voksne i det akutte stadium. Irriterede, tynde områder af forfatningsmæssig tør og meget tør hud.

Påfør Atoderm PO Zn en eller to gange om dagen til renset hud.

I perioder med forværring kan den anvendes samtidigt med dermatologisk behandling (herunder lokal kortikosteroidbehandling).

Det kan anvendes på hudområder med beskadiget stratum corneum og grædende.

Hydrerende og beroligende virkning på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden.

Det har en antibakteriel virkning. Fjerner hurtigt rødmen.

Dømmer efter instruktionerne, dette er hvad du har brug for. Åbnet fløden - syntes ikke umiddelbart som duften. Hvad er surt (ikke surt som en citron, men bare hvad er kemisk surt). Om aftenen badede barnet og begyndte at smøre sine problemområder af huden. Som du kan se, giver producenten dig mulighed for at påføre cremen på huden med et beskadiget stratum corneum. Han satte på sin krop, som normer, begyndte at smøre hans kinder (og vi havde meget kæmmet dem), babyen begyndte at skrige og græde. Det begyndte at brænde mine kinder, som en "omsorgsfuld mor", blæste på mine kinder, kyssede, fodrede med mælk og satte krummen i søvn. Han sov dårligt og spredte hele natten og skrabte sig selv, hvirvlende.

Om morgenen genkender jeg ikke mit barn. Han var ligesom Krasnushy kræft. Jeg greb håndtaget til de røde steder (på det tidspunkt var han 4 måneder gammel forstod han ikke rigtigt hvordan man skulle ridse, så han klemte sig selv). Denne forfærdelige rødme tog mere end en dag. Mere fløde anvendes ikke.

Foto før. Vores pletter før du bruger cremen. Pletterne under brystet og i armhulerne er forholdsvis normale.

Foto efter. Vores pletter dag efter brugen af ​​cremen. Alle problemområder blev rødt.

Måske fik vi en falsk? Måske sker der noget, men jeg tvivler på det. Hvilket af stofferne der gav en sådan reaktion er ikke klart. Barnlægen kunne ikke rigtig forklare noget heller. "Nå, passer ikke, stop med at bruge det," sagde hun.

Måske var der nogle andre provokerende faktorer, tror du? Nej, det var helt sikkert en reaktion på fløden. På det tidspunkt var jeg ammende min baby og var på en streng diæt. Min kost var fattig og monotont (ris, boghvede, pasta, kanin, kalkun, grønne æbler, hvidkål). Alle blev kun slettet med babysæbe, ingen hård kemi. Og du ved, fra de fleste positive anmeldelser om cremen, var der to negative, med en meget lignende situation for vores. Men vi tror som altid på det bedste og tror, ​​at dette ikke vil vedrøre os.

Bundlinjen: Cremen forårsagede alvorlig rødme, kløe og brænding. Jeg anbefaler det ikke, især babyer! Men hvis du stadig beslutter at købe det, eller hvis du allerede har det, skal du prøve en lille del af kroppen før brug. Sundhed til dig!

Kosmetik Bioderma-serien Atoderm (Bioderma Atoderm) - frelse for tør hud

Det franske selskab Bioderma har specialiseret sig i produktion af medicinsk kosmetik.

Hver af de elleve serier hjælper med at klare et specifikt problem: tør eller olieagtig hud, overdreven følsomhed, acne eller alder pletter, samt aldersrelaterede ændringer.

Generelle oplysninger

En af de mest populære er Atoderm-linjen - forberedelser til tør hud påvirket af atopisk dermatitis.

Kosmetik supplerer lægemiddelbehandling, der forbedrer effekten af ​​stoffer og kostvaner. Mange lægemidler er egen udvikling af laboratoriet Bioderma.

Alle kosmetik er næsten uden duftstoffer, konserveringsmidler og dufte - det giver en "farmaceutisk lugt", men det bidrager til god tolerance og fravær af bivirkninger.

Emballagen af ​​cremer, geler til sjæl og andre Atoderm-produkter fra Bioderm kan variere fra små rør fra 75 ml til prøve eller nødbehandling til solide hætteglas med pumpe i 500-1000 ml.

Årsager til tørhed og træk ved pleje

Huden kan blive tør på grund af arvelige sygdomme eller på grund af de negative virkninger af eksterne faktorer: sol, vind, høj temperatur og forkert pleje.

Den forstyrrede balance af fedt får det øverste lag af epidermis til at tørre, huden flager, klør, rødmer og synes at være tæt.

Bioderma Atoderm (Bioderma Atoderm) hjælper med at genoprette den naturlige fedtbalance og genoprette hudens elasticitet, renlighed og sundt udseende.

Med forsigtighed kan kosmetik anvendes til nyfødte.

De vigtigste produkter i denne linje (egenskaber, sammensætning, anmeldelser)

Forberedelser Bioderma kan opdeles i tre grupper: rensning, grundpleje og ekstra pleje.

Faciliteter for rengøring

Inden der påføres creme produkter, balsam eller masker, skal krop og ansigt rengøres grundigt. Til dette formål tilbyder virksomheden sæbe, brusegel, rensemousse samt en rensekreme indeholdende plantekompleks DAF®, hvilket reducerer hudirritation. Med særlig følsomhed er det bedre at bruge Bioderma Atoderm (Bioderma Ftoderm Huile de douche) specialolie til bruseren.

Alle midler er skummet i hænderne, der påføres ansigt og krop med bløde massager og vaskes derefter af med vand. Derefter skal du forsigtigt blutte kroppen med et håndklæde og undgå mekanisk skade.

Non-collar sæbe er designet til mild daglig rengøring af tørt skællet dækning, der er tilbøjelig til allergiske reaktioner.

Sæbe anbefales til folk i alle aldre, herunder unge børn, der lider af atopisk dermatitis.

Fra kundeanmeldelser:

  • "Såpe har erstattet de fleste af mine kropsplejeprodukter: Jeg bruger det som en sæbe, som en balsam og... som en barbering! Det er meget økonomisk, et stort stykke på 150 g falder næsten ikke! "
  • "Det gennemsigtige gule stykke er lugtløst, det er godt vasket og ikke slap. Og vigtigst af alt - barnets hud helt renset, skrælning og røde pletter forsvandt! "

Bruselel

Gel (Bioderma Atoderm gel douche) som et stærkere værktøj er indikeret for atopisk dermatitis. Det er blødere og lettere at bruge end sæbe. Hypoallergen sammensætning uden farvestoffer beregnet til daglig brug.

Brugere bemærker, at gelen "lugter godt, forstyrrer ikke og passer til hele familien", og bemærker endvidere, at "gelens holdbarhed er kun 6 måneder - det vil sige, at den indeholder et minimum af konserveringsmidler."

Rengøringsmousse

Moussen er hovedsagelig beregnet til patienter med atopisk dermatitis og atopisk eksem. Vitamin PP indeholdt i moussen forbedrer barrierefunktionerne i huden, og fraværet af konserveringsmidler og smag minimerer allergiske reaktioner.

Mousse kan bruges i stedet for sæbe eller shower gel, samt makeup remover. Som en ulempe kalder køber ineffektivitet: mousse er, i modsætning til en gel, ret flydende, så forbruget er meget højere.

Til særligt sart hud anbefales Bioderma Atoderm Brusolie. Det blødgør ikke kun, men skaber også en beskyttende barriere, der forhindrer bakteriernes indtrængning.

Grundpleje

Bioderma Atoderm-linjen tilbyder tre typer nærende fugtgivende cremer samt forebyggende (Bioderma Atoderm Preventive), der forhindrer udviklingen af ​​atopi, kropsmælk og beroligende balsam til intensiv pleje.

Nærende creme

Designet til at fugtige tør og følsom hud i ansigtet og kroppen Bioderma Atoderm creme, samt at beskytte og nære det. Særligt effektiv efter traumatiske terapeutiske procedurer, for eksempel PUVA-terapi.

  • "Ideel om efteråret og vinteren: Beskytter mod vind og kulde, tillader ikke ansigtet at tørre og skrælle."
  • "Den største fordel er, at den kan bruges fra fødslen, men først skal du rådføre dig med en børnelæge. Det hjalp os selv når du kører atopisk dermatitis! "

Hvis du er interesseret i, hvordan foryngelsesproceduren finder sted ved hjælp af Dysport-injektioner, hvor det er prikket og hvilke komplikationer der kan være efter injektioner, kan du finde ud af om det her.

Hvordan er proceduren for biorevitalisering med Restylane Vital, hvad man kan forvente af dette værktøj og hvilken tilbagemelding patienterne forlader efter injektioner af ungdom - læs alt her.

Creme balsam PP

Den indeholder vitamin PP, der forbedrer epidermis naturlige beskyttelsesfunktioner og hjælper med at syntetisere fedtstoffer og ceramider. Udover ernæring og hydrering fremmer lægen af ​​huden efter ekstern brug af kortikosteroidlægemidler.

Indeholder ikke urinstof og smagsstoffer. Meget lys, hurtigt og dybt absorberet. Frigivelsesform Bioderma Atoderm PP Balsam (Bioderma Atoderm PP Baume) - 200 ml rør.

Brugere gør regenererende masker med creme, og også bruge det i efterår og vinter. "Mit ansigt skinner bare! Ingen tørhed og flak! "

Desperate moms anvender en fløde til små børn: "Resultatet var synligt efter 2 dage. På stedet af de kæmmede slid på benene var der en dejlig glat baby hud. I perioden med exacerbationer blev de brugt i et kompleks med en gel, i løbet af 3-4 dage gik det tilbage til det normale. "

PO Zink Cream

Narkotika med zink har en stærk bakteriedræbende effekt, så det anbefales at bruge det samtidigt med lægemidler som kortikosteroider.

Bioderma Atoderm PO zink creme påføres på irriterede, tynde områder, det er effektivt til behandling af døde eller grædende områder. Reducerer kløe, forhindrer ridser, lindrer og fugter. Kan bruges selv under graviditeten.

"Efter flere dages brug blev huden roet ned, blev meget blødere, rødmen forsvandt," siger brugerne. "Cremen er lidt olieagtig, men absorberes fuldt ud efter fem minutter." "Mit barn har tør og irriteret hud, nogle gange bliver den også våd. Lægen rådede denne creme. Herefter beroliger huden, det bliver mindre, det bliver blødt og rent. "

En væsentlig ulempe ved Bioderma Atoderm PO zink er prisen. Derfor anbefales det at bruge det i perioder med forværring, og når tilstanden forbedres, skiftes til Atoderm PP balsam.

Balsam Intensive Baume (Intensive Baume)

Den aktive antipruritiske dermatologiske komponent i PEA giver næsten øjeblikkelig fjernelse af irritation, kløe og rødme, blødgør og beroliger huden. Ved regelmæssig brug mindskes følsomheden over for eksterne faktorer.

Selskabets egen udvikling, Lipigenium og Skin Barier Therapy komplekser, genopretter fedtbalancen og beskyttelsesbarrieren af ​​epidermis, forhindrer reproduktion af patogene bakterier og indtrængen af ​​allergener.

  • "Børns hud er blevet sløv og irritabel på grund af den for tørre luft i lejligheden siden starten af ​​varmesæsonen. Balm Atoderm håndterer helt fugtigheden! "

Kropsmælk

Det anbefales til blød, delikat hud, der er udsat for tørhed. I modsætning til cremer har mælken en blød, ikke fedtet konsistens, den passer perfekt under makeup, efterlader ingen rester.

Effekten er langvarig hydrering, elasticitet, glathed og en følelse af komfort. Vil hjælpe både voksne og børn.

Pigment pletter vil hjælpe dig med at slippe af med en fremragende creme - Ahromin. Men for at undgå unødvendige konsekvenser skal du sørge for at rådføre dig med en hudlæge.

Her kan du finde ud af, hvad købere og skønheds terapeuter siger om Nano Botox ansigtscreme.

Ekstra omhu

Lip Stick

Læber har brug for omhyggelig pleje hele året rundt. Fugtgivende, ernæring, tilførsel af vitaminer, blødgøring, beskyttelse mod vind, sol og kulde - alt dette vil give Bioterma Atoderm stick levres til læberne. Det anvendes også i hudsygdomme, især i atopisk cheilitis.

Ansøg efter behov. Den allergivenlige hindbær duft lugter godt og minder om sommeren. Lipstangen er en af ​​de mest populære linjedroger. Brugere er glade for denne "magic wand":

  • "Det er fantastisk i varmt eller blæsende vejr, når fedtede læbestifter og balsamer skaber en ubehagelig, åndbar film på dine læber, som du vil slette lidt!"
  • "Balsam er meget økonomisk, det er nok at læbe børste en gang. Lidt sød, hindbær, uden kemisk duft, meget blid og synes at smelte på læberne! "
  • "Andre balsamer måtte smøres hundrede gange om dagen, og denne gør underværker. Den blødgør og udglatter den læbe overflade af læberne, hjælper hurtigt med revner og stifter og efterlader ingen ubehagelig glans. "

I ekstrem forkølelse bevarer dette milde middel, der produceres i varmt Frankrig, ikke, det er bedre at bruge speciel beskyttende læbestift.

Håndfløde

Cremen er ikke for ingenting kaldet "restaurering": det fjerner følelsen af ​​tæthed, fugt, genoplivning og næring. Laminaria ekstrakt hjælper til hurtigt at helbrede revner og betændelse.

Dette er en anden af ​​de mest populære stoffer:

  • "Cremen er meget økonomisk, absorberer hurtigt og danner en næsten ubeskrivelig beskyttelsesfilm. For mig er dette en rigtig frelse efter rengøring: Det er ubelejligt at arbejde i handsker, men hvis du smører dine hænder, fugter huden hurtigt og beroliger.
  • "Denne fløde reddet mine hænder fra en katastrofe! Jeg formåede at komme ind i restanten af ​​reagenset og brændte mine hænder. Cremen stoppede ikke kun ødelæggelsen, men fjernede smerten på steder, hvor det øverste lag allerede er tårer. Efter et stykke tid blev hænderne bedre, end de var før ulykken! "

Ud over de beskrevne præparater tilbyder Bioderma også andre midler til pleje og behandling af problemfri hud. Ja, disse stoffer er ikke billige, men for det første er deres forbrug ret økonomisk, og for det andet mange problemer, som ikke har råd til billige midler, Atoderm løser hurtigt, effektivt og i lang tid. Ikke underligt Bioderma anses for at være et af de førende virksomheder, der producerer medicinsk kosmetik.